Arkadaşlar Ev yapımı bir çoğumuzun evinde mevcut olan malzemeler ile Yapılabilecek bir Protein tozu tarifi Yulaf 100gr da (12gr Protein) Dut kurusu (Aroma için) Irmik 100gr da (11gr protein) Bulgur 100gr da (12gr protein) Kara buğday 100gr da (12gr protein) Vanilya Kahve şeker Tahıllı Bebek maması eklenebilir Arkadaşlar Hepsini Mini öğütücüden geçirip un Haline getiriyoruz ve hazır Bende Rafine halde olan Kahveli Whey protein ile tadı gerçekten aynı Ve rafine olmadığı icin daha sağlıklı ve gün icinde sürekli tüketebilineceğini düşünüyorum Herkese bol şans
Tat benzeyebilir belki ama antrenman sonrası protein tozu olayı çok başka. Whey türünde olmalı hızlı sindirilmeli. Peynir ürünlerinde de protein var ama yavaş sindiriliyor kazein grubundalar. Antrenman sonrası hızlı sindirim önemli. Doğal gıdalarda bunu sağlayabilecek bir besin bilmiyorum duymadım hiç. Ayrıca bu tarif fazla şekerli gibi ayrıca sadece protein oranları değil karbonhidrat oranlarına bakarsak bu daha çok protein tozundan gainera dönmüş gibi.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Knka ev yapımı olarak En iyilerinden biri bu bana kalırsa fabrikasyon Bcaa ve Whey zaten evde yapılması ve fırın islemi imkansız Bunu bol su ile tüketirsen en azından Hic yoktan bi faydası olur
Aslında şöyle bir şey olabilir. Whey değil ama daha düz mantık ve az malzeme ile. 1 muz 200-250 gram lor veya daha azda olabilir 100-150 gram gibi. Biraz kakao eklenebilir 1-2 bardak su ile göm gitsin karıştırılmalı tabi bunlar.
Şeker vs. en minimum seviyede olur yağ da öyle. Protein olarakta lorda oldukça iyi miktarda var ve bu tarif çok daha az masraflı bence.
Rica ederim knka ilk denemem Barfiks ve Dambıl setim var 1 senedir onla idare ediyorum bu gıdalar fazla fazla yetiyor zaten Ama tozun kahveli olarak tadına bakınca fena şaşırdım Kahveli Whey ile fena derecede aynı Tatları