Evet arkadaşlar bir kere daha söylüyorum sitenin en objektif futbol yorumcusu olduğumu beni takip eden yoruma gelen arkadaşlar bilir ve galatasaray'ın dün iyi oyunla beşiktaş'ı hakkıyla yendiğini söylüyorum, ancak dün akşam maçtan sonra erman toroğlu babel'in pozisyonu ofsayt değil çizgi babel'in omuzundan çizilmedi dedi, bana göre ise o pozisyonda ofsayt yok! Ancak maçın dördüncü dakikasında ryan donk'un atiba'ya bariz gol şansı olan pozisyonda taktik faul yapması ve cüneyt çakır pozisyona kırmızı kart verememesi ve bu pozisiyonda sadece erman toroğlu dile getirmedi... Yanlız bakıyorum dün akşam sorduğum galatasaray beşiktaş maçında neredeyse kimse bu pozisyonu konuşmadı bile! Maç öncesi beşiktaş hakemlerle kazanacak algısı yapanlar nedense maç sonunda hakemi hiç bir şekilde konuşmadı! Arkadaşlar sitede özellikle belli bir fenerbahçe ve galatasaray lobisi var ve beşiktaş'a karşı yapılan algıları çok net görüyorum ve yine söylüyorum, neyse o bende eyyam olmaz neyi görürsem söylerim, ancak dün donk'a kırmızı verilse 86 dakika galatasaray 10 kişiyle bu maçı alabilirmiydi sorusunu sormak zorundayım... Arkadaşlar her zaman olduğu gibi takım farketmeksizin, ve kimsenin tetikçiliğini yapmadan bildiğim doğrulardan vazgeçemem ve kesinlikle taviz veremem! Ancak beşiktaş'a yapılan operasyonu net biçimde gördüm ve onun için bu soruyu sormak benim için bir zorunluluktur! Beşiktaş'a karsı yapılmak istenen bu kirli operasyonu burada dile getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın! Sitenin en objektif futbol yorumcusu olan ben, her zaman olduğu gibi hiç bir lobiye boğun eğmeyeceğimi belirtmek isterim! Ne düşünüyorsunuz?
Beşiktaş'a tff ve hakemler tarafından operasyon mu yapılıyor?
Sonuna kadar haklisin. Bi tek o mu, iki yuz metre otede olan cuneyt cakir ve yan hakem, disarda olmayan topu “disarda” demesi zaten cildirtti yani bu kadar da goz gore gore yapmaz insan. TFF’nin basinda kim var zaten, hepsi fenerin aleyhine calisiyor, galatasaray bu mactan ne kazandi bi soyleyin hele, bildigimiz fenere yaradi, cuneyt ve yardimcilari sayesinde. Bu yuzden turkiyede turk hakemlerle mac yonetilmez vallahi edilmez billahi de edilmez yoksa bu ayni senaryoyu gormeye devam ederiz...
Ligin en iyi topunu kim oynuyor desem büyük çoğunluk Beşiktaş der. Beşiktaş bu dar kadroyla puan farkını 8 yaptıktan sonra diğer takım taraftarları kendi başkan ve yöneticilerini eleştirdi. Geniş kadroya harcanan bol paraya rağmen neden eziliyoruz diye. Ayrıca Fbli Nihat ozdemirin federasyonu da Beşiktaş ı aşağı çekip ligi kızıştırmak için herşeyi yaptı. Halil umut meler atamasını boş yapmadılar üst üste. Derbi öncesi kasimpasaya kaybederken golü atan aytaç ı atamadılar. Rize maçında larine yapılan net penaltı verilemdi. Ankaragücü maçında Rosier'in golü iptal edildi Geraldo 2. sarı karttan atılmadı İlk uydurduğu penaltıdan önce Atiba'ya faul var İkinci uydurduğu penaltı ceza sahası dışında. Son olarak derbide 4. Dk donku atsa Besiktas ligi iki hafta erkenden koparacaktı. Bu sezonfenebahçe nin gaziantep, trabzon ve ilk yarıdaki başakşehir maçlarında hakemle kazandığını bilmeyen yok.
eyyamı bırak, 11 puan öndeyken, 8 puan öndeyken böyle şeyleri dillendirmeyenler bakıyorumda fark 2 düşünce nasıl algı yaparızda hakemleri vs etkilerizin peşine düşmüşler. 😂😂😂
Ben skora veya puan durumuna göre yorum yapmam! Fenerbahçe'nin hatalarla aldığı maçlarda da veya galatasaray'ın aldıklarında veya beşiktaş'ın aldıklarında bile yorum yaptım! Ben kimseye şirin gözükme çabasında değilim, neyse o! Eyyam olmaz bende... Sitenin en objektif yorumcusu olduğumu hepiniz biliyorsunuz :D
ağlamayı bırakın, algıları bırakın, operasyon varsa bu bjk yöneticileri tarafından bizzzat federasyon aranarak hakemlere göz dağı verilerek yapılmaya çalışılıyor. Herkes gerçekleri görüyor
sadece gerçekleri yazarım burda sende biliyorsun ama durumundan dolayı itiraf edemiyorsun 😉
söylediğim hakemler tıkır tıkır veriliyor ama haksız mıyım. Bu haftanın hakemleride belli, operasyon hakemleri yani kendi maçlarında rakibi doğrayan ya da yarıştaki rakiplerini doğramak için yollanan hakemler , bu halk artık bunları yemiyor.
tff Fenerli deyip işi götürenleri algıcıları gerçekleri herkes görüyor
Nihat özdemir fenerbahçe hissedarı ne anlatıyorsun sen! :D Fenerbahçe şampiyon olursa adamın cebi baya dolacak :D Galatasaray maçından öncede hakem beşiktaş'ı kollayacak dedin tam tersi oluncada ağzını açamadın! :D
niye ağlamaya başladınız peki bjknin yaptıgı son dakikada köşe yanında faulu es geçti mesela aglamıcaksınızhakemlerde insan hata yapabilir. Öyle herkezide alkışlamayız biz
@senart_08 Galatasaray'ın oynadığı oyuna veya hakemler tarafından bu sene yaşadığı haksızlıklara lafım yok, zaten fatih terim'e verilen cezalar emre belezoğlu'na verilemedi! Ancak dün akşam donk'un pozsiyonu maçın sonucuna etki... Peki bu hatalar kime yaradı asıl hedefte olan takım ve şampiyon yapılmak istenen fenerbahçe'ye ki son 4-5 maçında yapılan hatalar ortada...
Verilmeyen cezalardan sergene biraz değin istersen hepiniz ortaksınız bildiriye imza attınız konuşma hakkı bizimdir bizi kulüp olarak görmediniz eger haklarımız yenmeseydi biz çoktan şampiyonluğu ilan etmiştik her nekadarda yarışın içinde olsalar bile fb şampiyon olmaz sözümün arkasındayım gs şampiyondur.
O bildiriye imza atanlar bugün en çok ağlayanların başında geliyor... Özellikle ali koç ankaragücü maçından sonra fenerbahçe'nin 12 ile 15 puan arasında hakemler tarafından gasp edildiğini söyledi! Tam bir komedi...
Bjkyi övüyon anlamında demedim zaten demek istedigim fbjk federasyonu sezonu olduğu için hakemi konuşmaya gerek yok yenildiklerinde özellikle hakkıyla maç kazandıkları 10 parmagı geçmez
Yahu zaten fatih terim'e verilen cezalar galatasaray'ı son dönemlerde yarıştan uzaklaştırdı, özellikle bu son 2 maç ceza galatasaray'ı bitirmek içindi! Galatasaray'da fatih terim kenarda olmayınca takım kazanamıyor ve tff bunun farkında...
Tff biliyor dedigin gibi birde Fatih terimin yanlış kadro seçimleri vardı ki maçları alamadık birşeyler denedi tutmadı bide bu oyuncu seçimi etkiledi ama ençok TFF puan kayıları yaşattı
@senart_08 hakemler, turkiyedeki hakemler hep feneri kollarlar hep onlarin aleyhine verirler kararlari dunku mac gibi yani. Besiktasi durdurup fenerin onu acmak istediler iste, fener sampiyon olabilme sansi olsun diye. Turkiyede hakemler yabanci ulkeden getirilmesi lazim yoksa aynen boyle devam surekli ayni senaryo. TFF’nin basindaki adamlar kim zaten...
@Ibrahim2630 sana Sergen hocanın cevabıyla cevap veriyim aout olmayan pozisyon Sergen’in cevabı; bir maçta aouta çıkıp çıkmadıgınamı bakcaz böyle bir söz söylemişti yanlış hatırlamıyorsam eee 90 dakika o pozisyona bakmayı verin taktik sergenden yani yabancı degil