Evet arkadaşlar beşiktaş kulübü TFF'ye resmi başvuru yaparak 23 Nisan 'da oynanacak olan kayserispor maçını 24 Nisan 'a, ve 27 Nisan 'da oynanması gereken ç. rizespor maçını 28 Nisan 'da oynanması için talepte bulundu. Yalnız sezon başından beri Tff'nin tutarsız kararlarını da unutmamak gerek! Sizce beşiktaş kulübü haklı mı?
Beşiktaş 2 lig maçının tarihini 1 gün ileri almak için TFF'ye resmi başvuru yaptı! Sizce Beşiktaş'ın talebi haklı mı?
Tff in tutarsız hareketleri (!) bir takımın haksız talebi için, zemin yaratmak İçin kullanılamaz. Bjk nin takebi haksız bir taleptir.
Tüm takımlar sıkışık fikstürde maçlarını oynuyor. Kimse böyle bir ayrıcalık istemezken bu talep nedendir. Kabul edileceğini sanmıyorum. Doğrusuda Burdur.
bjk salı oynayıp cuma oynayacakken ctesi plmasııı, çarşamba oynayan mesela gs ye yine ctesi oynaymasıı haksızlık olmayacak mıdır.
Yanlız bu tutarsız lafına niye takıldın anlamadın? Tff ve kurullarının tutarsız kararlar verdiğini sende iyi biliyorsun! :D Eğer sezon başından beri takıma veya takımlara göre kararlar almayıp disiplinli şekilde taviz vermeden kararlar alınsaydı bugün bu tür başvuru söz konusu bile olamazdı! Ama her zaman ki gibi sorun tff'nin kurulları gibi eyyam yapmasıdır :D
@tr_fringe Ne bekliyordun ki bu tff'den? Bu tff değil mi kırmızı cezası alan rafael'in cezasını kaldıran? Bu tff'nin tahkim kurulu değilmiydi fenerbahçeli 3 futbolcuyla galatasaraylı marcao'nun direkt kırmızıdan iki maç cezasını 1'e indiren? Onun için bu kararada şaşırmadım :D Tiyatro'yu yaratan tff'dir kulüpler değil!
bugünkü haksız ve adaleti bozan bu kararı yani adaletsizliğ temize çekmeye çalışmak samimiyetsizlikte. Bu pozizyona düşme. Bu karar yanlıştır de ve geç. Uzatma bence
Hepsi yanlış bu kararların! Ama bugün beşiktaş'ın lehine oldu... Yanlız fenerbahçe ve galatasaray'da (fatih terim hariç) bu çifte standarttan faydalanmıştır! Bana kimse aksini söyleyemez :D
Şimdide niyet okumaya mı başladın, falcı seni!! :D Nereden biliyorsun kimi beğenip beğenmediğimi? :D Bana taraf diyene bak hele!!! :D Kendi takımının oyuncuları direkt kırmızı alıp tahkimden bir maça inerken yorum yok, ses yok beyefendinin gıkı çıkmaz! Beşiktaş'ın iki maçının günü değişti diye dünyayı ayağa kaldırdın be! :D Bak işte soruda açtım senin dediğin kadar abartılacak büyük bir şey olsaydı çok sayıda yorum gelirdi ama kimse yok! Bu arada günlerin değişmesi kesinlikle eyyamdır! Nasıl ki rafael'in kırmızısı başakşehir'in gazını almak için yanlışsa, veya fenerbahçeli 3 futbolcuyla galatasaraylı marcao'nun direkt kırmızısı 1 maça indirilimesi gibi! Yanlız sen öyle bir yorum yapıyorsun ki sanki tff 3 puanı beşiktaş'a vermiş! :D Unutma ki maç 1 gün geç olsa bile iki takımında bir gün fazla dinlenmiş olacak! Eğer bu beşiktaş'a avantaj sağlıyorsa rakibede aynı avantajı veriyor! Ha ama sen Beşiktaş'ın bir gün fazla dinlemesini Beşiktaş'ı kayırmak olarak görüyorsan anlarım ancak tff daha önce bu avantajları fenerbahçe'ye de saydığım sebeplerden dolayı sağladı ve o zaman taraf olduğun için yine gıkın çıkmadı, çakma objektif seni! :D Sen misin bana tarafsızlık dersi verecek? :D Doğrucu davut numaraların bana sökmez boşuna yırtınma, senin ne halt olduğunu iyi bilirim! :D
Rızayla ilgisi yok bu durumun bırak bu fitne fesatlığı! Fanatiklik diline vurmuş seninle futbol falan konuşulmaz, git aşk ilişkileri cinsel yaşam konularında yorum yap! :D
Sen, psikopat don, f. lykuleri, zamanında berkay, p. onçikkız, bu zenne midir nedir sizin yorumlarınız her zaman formaya göre ve kimse sizi kaale almıyor! Kendinizi sitenin önemli otoriteli zanneden y. etersizlerin tekisiniz ve sizlerden bir b. ok veya halt olmaz! :D
iyide bu adaletsizlik edğil mi, neden bu kayırma... tüm takımlar benzer zor fikstürlrden geçiyor ve bazen 10 günde 2-3 maç yapıyorlar. ama bu ayaklarına dolnacak ALLAH büyüktür
@tr_fringe Senin bu eyyamcı tff zamanında disiplinli, takıma göre karar vermeyen bir federasyon olsaydı bu karar çıkarmıydı? Bence kesinlikle hayır... Ama sen ne tas yansın ne kebab hesabıyla büyük takım formalarına göre kararlar alırsan beşiktaş'ta talepte bulununca kabul etmek zorunda kalırsın! Kardeşim türk futbol tarihinde görülmemiş şekilde bir takımın iki maç üst üste aynı hakemi vererek skandal bir karara imza atanda bu federasyondur unutma! Yani türkiye'de bu işler böyle oluyor, her karar kulübe göre veya kişiye değişiyor! Örnek fatih terim bir şey yapar 5 maç alır aynı şeyi ersun yanal yapar 2 maç alır halbuki yönetmelikler açıktır ve ceza sabittir ama bizim bu eyyamcı tff herşeyi kılıfına uydurduğu için böyle kararların çıkması normal!
@tr_fringe Şu anda fikstüre baktım beşiktaş'ın cuma günü olan kayserispor maçı cumartesiye alınmış ve kayserispor'da bugün oynadığı için kayserispor'a bir dezavantaj sağlamıyor! Ama ondan sonra oynayacak olan rakibi rizespor'un maçı cuma günü ve maç bir gün ertelense bile bu beşiktaş'tan çok rizespor'a 1 maç fazla dinlenme günü olduğu için avantaj sağlıyor! Sen hala niye kendini yırtıyorsun anlamadım!! :D Fenerbahçe'nin şampiyon olabileceğinimi düşünüyorsun hala? ! :D
haklısın beşiktaşın şampiyonluktaki rakipleri kayseri ve rize 😂😂😂 bu kadar olma yani 😇 aynı avantaj sırf FB verilse aynı şeyleri yazar mıydın? Namusun şerefin üzeine yaz... şu bu eklemeden evet veya hayır
@tr_fringe O kırmızı karttan ceza alan oyuncuların cezaları 1 maça düştüğü zamanda tff'nin eyyamını konuşmuştum ama konu fenerbahçe olunca taraf olduğun için seni oralarda göremedim :D Ben her zaman bütün haksızlıkları gündeme getiriyorum ama mesela sen sadece rakiplerin olaylarını taşıyorsun! Mesela fatih terim'in aldığı cezaları fenerbahçe'nin hocası alsaydı dünyayı ayağa kaldırırdın yalan mı? Fatih terim'i falan da savunduğum yok hocada bence yaşlanmış artık emekli olması lazım ama ona verilen cezalar başka hocalara verilmiyor o da işin başka tarafı! Yani alınan kararlar iki senedir eyyam! Mesela sen ve senin gibi milyonlarca fenerbahçeli iki senedir hakemlerden şikayetçi ve devamlı ağlıyorsunuz ama sizin başkanınız hakemlerde hata yapar diye bildiriye imza atıp o şikayetçi olduğunuz hakemleri korumuştur! Peki neden? Galatasaray konyaspor maçında var skandalı yaşandı diye ve sırf rakip Galatasaray mağdur oldu diye salak gibi vizyonsuz başkanınızın önderliğinde 14 kulüp bildiriye imza attı :D Işte bu kafada yönetici ve başkanlar olduğu sürece türk futbolundan bir halt olmaz! Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında olursan gün gelir o yılan seni sokar ve zehirini sana bulaştırır! :D Inşallah verdiğim mesajı anlamışsındır :D
benden değil zaten zenneden korkuyorsun, bakıyorumda gözünü korkutmuş çok. üzüldüm valla... o sahte 2-3 hesabyla senin bjk yorumlarnı pohphlayıp seni yönlndirrken ne eğlenyordur kimblir. Kendin ol bence piyon olmak yakışmak. Burdada görül rahatlığıyla çekinmeden yapılanın yanlış oldugu söyleyebilmeliydin mesela AMASIZ söyleyebilmelsin, güncellemenerdee, korkma bn burdyım korurum seni :D
@tr_fringe Şimdi keşke fenerbahçeli olsaydım diyorsundur sen sitede çok fazla ağırlığın olurdu o zaman! :D Ama ben prensiplerimden kişiliğimden ve tarafsızlığımdan ödün vermem! Milli takım dışında tutuğum bir kulüpte yok zaten... Ilk geldiğim zamanlar bu sitede beşiktaş ve trabzonspor'un çok hakları yeniyordu ve site adeta fenerbahçe ve galatasaray'ın amigolarına kalmıştı! Ama benim spor dalında yorum yapmaya başlamam sitenin gidişatını değiştirmiştir! O taraflı amigolarada her zaman olduğu gibi hadlerini bildirmişimdir! Eeehhh bi sitenin erman hocası olmak herkese nasip olmaz... Dediğim gibi "Neyse o" bende eyyam olmaz! :D
@TR_Fringe Yazdıklarımdan bir b. ok anlamamışsın yine! Kime ne anlatıyorum ki, karşımda emre bol olduğunu unutmuşsun! Sen en iyisi git o karı gibi olan uzun saçların ile papaz gibi olmuş sakallarını kes :D
herkes aynı sıkışık takvimde oynuyor. Salı günü oynayan Beşiktaş cuma günü (3 gün sonra) oynayacakken şimdi ctesi oynayacak (4 gün) ama mesela çarşamba günü oynayan gs veya başka bir takım 3 gün sonra yani ctesi oynuyor yine. Besiktaşa ayrıcalık niye? neden gerekti. Aynı şey FB es kaza yapılsa yer yerinden oynatılırdı. Federasyonı FB olduğu yaygarası yapılırdı. Haksız mıyım.
kimseye kayrılmadan adam gibi oynansın ve kimsede kaybolmak için böyle şeylere tenezzül etmesin. Senin durman gereken nokta bu olmalı. Başkada bir şey yazmıyacağım.
@TR_Fringe Bu tff sezon başında feneri de kayırdı o zaman neredeydin emre bol? ! :D Senin maalesef hafızan kötü olduğu için şimdi dediklerimden bir şey anlamazsın :D Beşiktaş'ın rizespor'a karşı avantajı yok çünkü rizespor cuma oynadığı için 1 gün fazla dinlenecek! Bu kadar korkmana gerek yok zaten fenerbahçen şampiyon olamayacak boşuna yırtınıyorsun, harun sizi yakar :D
@TR_Fringe Eşit şartlar diyorsun ama fenerbahçeli oyuncuların cezaları direkt kırmızıdan 1 maça inerken neden eşit şartlardan bahsetmedin? O dönemde marcao'da direkt kırmızıdan 2 maç aldı ve aynı tahkim onun cezasını da 1 maça indirdi ve sen o konuyla ilgili ağzını bile açamadın çünkü fenerbahçe'de bu avantajdan yararlandı! Klasik fenerbahçe galatasaray dayınışması işte sonra'da lig'de sürününce eşitlikten adaletten bahsedersiniz ama ben yemem bunları emre bol! :D