selam. şimdi 2 tane fotoğrafımı koyacağım ve ona göre yardımcı olmanızı isteyeceğim.bu fotoğrafım yaklaşık 1.5 sene önce.. burada kilomu bilmiyorum ama kilolu değilim en azından o kadar ve elbisem bol.bu fotoğrafım da yaklaşık 1 hafta önce.. şu an 69 kiloyum. bu pandemide inanılmaz kilo aldım diyebilirim.. fena göbeğim çıktı :D boyum 1.59. kaç kilo vermem gerek?
Spor yaparak kaç kilo verirsem eski formuma kavuşabilirim?
Bana çok kilo almışsın gibi gelmedi, Ramazan ayında pek kilo verebileceğini sanmıyorum ama bitince 62-63 olsan yeterli olur bence boyuna göre. Takma kafana hafif balık etli gözüküyor sadece kilo vermesen bile olur. Birde sana tavsiyem bir anda kilo vermeye çalışma sonra daha fazlasını alırsın. 1 ayda en fazla 5 kilo ideal.
kilon o kadar fazla değil ama giyinme şeklin yanlış olduğundan fazla durduğunu düşünüyorum omuz ve kol yapısı farklı olan kıyafetler giyersen daha iyi durur ama kilondan şikayetin varsa 10-15 kilo verirsen idealinde olacaksındır tatlım <3 yavaş yavaş ver kendini zorlama
Öyle çok kilolu gozukmuyorsun bu iyi bir avantaj bende aldığımda fazla gözükmem ama tabi 55 civarı daha iyi olacak. Bol hareket et abur cuburu 3 beyazı keserek ve akşam 19.00'a kadar yemeni tamamla ve sonucu gör 👍
Boy ve kilo orantılı olmalı derler 59 kesin olman gerek boyun ile aynı olmalı sonra fiziğini gözden geçirirsin memnun kalırsan öyle kalırsın veya daha da verirsin ama 59 kalırsan iyi olur yani mekik ve squat falan çeker vücudunu sıklastirirsn kilon siklasir. Vücudun hoş durur
55-57 arası kilo olman iyidir çokta zayıflama dolgun hatlarla daha güzel olursun bence kadına yakışmayan tek şey göbek göbek olmasın dolgun hatlara sahip olsunlar👍🏿
Kaç kilo kısmını bilmem ama belli şeyleri yapınca ve ufakta spor yardımıyla fazla kiloyu çabuk veriyorsun bence. Akşam yemekten sonra bişey yememek, asitli içecek ve meyve suyu içmemek, ekmek yememek, abur cubur vs uzak durmak.
Az ye öz ye kilo veren gıdalardan kaçın. Evde spor yap en az boyuna göre bi 15 kilo vermeye çalış. bu yaşta hemen göbeğini yok et sana kafi gelecektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merhaba, Ikisindede salaş yani yorum yapılamaz. 55 ve civarı ideal.