AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben profesyonel olarak sporla ilgileniyorum çok iyi egzersizler biliyorum senin için güzel bi program hazırlayabilirim
Çok iyi olur
Protein ağırlıklı beslen ve hareketleri yaparken kaslarının kasıldığını hissederek yavaş bir şekilde yapmalısın.
Önceden kalçamı sikmazdim şimdi kalçamı sıkarak yapıyorum
O zaman zamanla sonucu göreceksin. Beslenmene de dikkat etmelisin.
Ediyorum un şeker yok
Büyütmek zaman alır bunun için birçok faktör etkili, ağır kilolarda çalışmak proteinli beslenme ve dinlenme bunlar yapılırsa 3 ayda gelişim gözlenir.
Bacaklarimid kas olmaz mı
Kas hemen olacak birşey değil
Benimki de küçülmüyor sana nakledeyim🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Olur 😂
@MarsRafinha çokmu dikkat çekiyor
Kanka nasıl kalçan yaşın olgun zaten oturmuştur artık atabilirmisin fotoğraf
21 yaşındayım
Bir yaş büyüksün kanka 25 kadar büyür o takma şimdiki halin nasıl gideri var mı görebilirmiyim
Foto yok normal kalcam sıfır hiç yok değil dümdüz değil yani ama ben birazcik sosyal medyadaki kere ozeniyorum
Öyle kendini kıyaslama özgüvenin düşer
düzenli beslen düzenli çalış ama sürekli aynı yeri arka arkaya çalışma
Oturuyorum sadece ailemde hrp koca göt diyolar bişey yapma bence çok otursan olur
Hep yatiyorumda ama
Kilo al biraz
54 kiloyum boyum 1.62 normal kilomdayim kilo alınca da fiziğim bozulcak
Şanslı göt 👅
Yok kızz ben 1.54 üm kilomda 50 hiçte bozuk değil fiziğim üf emanet denicek cinsten 😂
Vücuttan vücuda değişir ben butun kilo alıp veriyorum kilo aldım mi her yerim alıyor ve kötü oluyor
Mantıklı kanka gizliye alman herkez popona düşerdi vallah hahahja
Aynen yavşamasınlar bilemedin popona silikonmu dolgumu ondna yaptır durumun varsa
Yav ben kıza özgüvenini düşürtmüyom sen estetik diyon
Kanka başkası için veya başkasına güzel görünmek için estetik yaptırmak mantıklımı senin boyun kısa mesela ordan kaybediyosun ama popon harika bununda boyu uzundur götü sonradan olur elbette
Başkası için değil insan mutlu olduğunu yapmalı benim dudaklarım dolgu ama ben kimse için yaptırmadım gözüme hoş gözüktüğü için yaptırdım kızda poposundan şikayetçi ve kendiyle barışık değil belli ki bi silikon belki bütün özgüvenini ve moralini yerine getiricek estetik dolgu silikon bunlar sadece millete gösterme diyerek düşünülmemeli
Kilo alınca oluyor büyüyor ama kilo yakistirmiyorum kendime estetik yaptırmam yani birde aşırı büyük kalça filan olur Adanan hocanın kedicikleri gibi 😂
İstediğin boyutta yapıyolar onu
Koca karı teyze poposu gibi olmaz yani😂
Kanka eminim dudakların doğalıda güzeldir
Makyaj yapmadan da güzel oluyosunuz
Çirkin olduğu için değil zaten öyle mutlu olduğum için yaptırdım 😅
Ama yapıyorsunuz daha iyi hissediyosunuzama ben onun yapmasınıistemiyorum daha genç biraz daha büyüsün sen kaç yaşındasın şanslı şey
21 yaşındayım
Sende mi sevdim senideee tanışalım
Spor salonuna yazıl veya bir spor hocasından özel ders al bence.
Hareketle kalça büyümez, sadece şekillenir. 🍑
İşin piri ;)
YouTube videolarında hep büyüyor gibi gösteriyorlar
Alakasi yok
Hepsi kandırmaca demek ki
Aynen öyle
Ben yıllardan beri sporla uğraştığım için biliyorum. Sadece şekillenir. Evet o videolarda gördükleriniz şişirmece, çoğuda dolgu kalça.
Üzüldüm şu an o kadar squat yapın diyorlardı birde
Squat şekil verir sadece. Büyümesi için yata yata kilo almalısın. Ör: ben ;)
Benim vücudum bütün kilo alıyor kilo alsam başka yerlerinde alicak sadece kalcam almıyor
Mükemmel bir baliketli vücudu var demek ki sende
Kilo alsam olur ama dikkat ediyorum
Bence almalısın :) baliketli vücut daha çekici tam anlamıyla
Squat çok iyi dikleştiren bir spor hareketidir. Fakat dediğim gibi büyütmez. Kilo alırsanız bile çok iyi spor yapıp şekillendirmeniz lazım. Lunge squat tavsiye ederim. Mermer gibi kalçalara sahip olabilirsiniz ama zamanla 🍑😊
O mermere de şaplak atmak ne hoş olur beeeeee :) yatıracaksin bacağına yer misin yemez misin ;)
Haddini bil hadsiz!!!
Her vucutta güzel olmuyor bence balık et benim vücudum ona musait değil çünkü kilo alınca göbek beLİM KALİnlasiyor bacaklarım normalde kalın yapıda bileklerim filan iyice irilesiyor kollarım çok KALİnlasiyor kalcamda biraz büyüyor aman aman güzel bor görüntü olmuyor
Soran kız tanışalım mı senle
Sapik bu defol git
gekir bana onu seve seve büyütüm
Sanırım squat yaparak.
Squat yapacaksın bol bol
Spor büyütmez sıkılaştırır ve şekillendirir
Ne yapicam kilo alamam ya
Büyük ama şekilsiz ise kalça hareketleri ile toplu ve seksi bir görüntü elde edersin. Küçükse nasıl büyütürsün bilemem
Yeterli ağırlıkla doğru yap ise yarar
Şişeye su doldursam olur mu ağırlık yok evde
Biraz zor ama olur
Ben yardımcı olurum😀
Bence vazgeç bacak hareketleri var yap
Yapıyorum onu zaten bacaklarım iyi ve düzgün
Belini incelt o zaman da bence büyütmek için uğraşma
Neden
Yarın birgün kilo alırsan ne olcak bence ilk önce kilo al sonra spora git fazla değil 5 kilo
Vücudum bütün alıyor tek bir yerim almiyoe kilo alınca komple alıyorum bu yüzden topan patlıcan görüntüsü vermek istemem veremem birde kiloları
Verirsin boyun kaçtı
1.62
Halledersin sen böyle soruları burda sorma bence abaza çok burda iyi akşamlar
Teşekkür ederim dikkat edicem
Tabi anlayabilirsin
Sen sevebilirsin herkes sevebilir ama önemli olan benim sevmem dedi yüz yüze konuşmadık hiç bir kere karşılaştık yüzeysel tanıyor beni red mi etmiş
Diyor ki senin sevmen önemli değil önemli olan benim sana karşı duygunun olması diyor yani sana karşı duygusu yokmuş kibarca sana yol vermiş ısrar etme bence
Kibarca mı neyse saol iyi geceler hayırlı sahurlar
Daha kaba bir şekilde de reddebilirdi onu demek istedim iyi geceler
Yardım edebilirim istersen
Olur
Darbeli matkap gibi 2 saat yapıştırsam bence büyür
Agırlıkları arttır ve protein tozu kullan.
Ameliyatla...
Spor salonu
Squat yapın
squat
Spor yap
Çokmu küçük
Hayır normal fiziğime göre ama ben daha büyüsün isitiyorum
dolgunlugu nasıl o önemlı ama büyür yanı nemlı olan dolgunluk görsel yok yorum yapardık ama asırı büyük popodan zıyade skeıllı dolgn popo iyidiir