Ben de kalcami bu sekilde sekillendirmek istiyorum. Hangi hareketleri uygulayabilirim bu sekilde olmasi icin? Bilen birileri cevaplayabilirse sevinirim🙏🏻 (Sacma sapan görüşler istemiyorum! Tavsiye ve öneri bekliyorum.)
Kalçamı şekillendirmek için hangi hareketleri yapmam gerek?
Sadece sporla olmuyor dinlenme beslenme tüm vücut antremanı birçok faktör etkili
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
öncelikle senin kalçan şu an ne şekilde onu bilmek gerek. yani spor diyet vs san aen fazla %30 faydası olur genetik olarak yatkın değilsen söylendiği gibi olmuyor o işler.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla ben sporun genetikten ustun oldugu kanisindayim. Sporla insanlar vucutlarini cok sekillendirebiliyorlar.
yanlış bi kanıdasın. ailemin yarısı spor eğitmeni bende uzun yıllar profesyonel spor yaptım. o senin gördüklerin ya genetik yatkınlar ya da estetik geçiriyorlar. sizide kandırıyorlar.
Ağırlıkla birlikte kalça hareketlerine çalışman lazım. Yani bu da spor salonuna gitmeyi gerektirir. Hip thrust en iyi kalca hareketi ama birçok hareket var.
Yahu siz okumuyor musunuz aciklamayi? Fotograftakk gibi nasil yapabilirim diyorum. Fotograftaki gibi olsam neden buraya atip "nasil boyle sekillendirebilirim" diye sorayim