6 aylık sporla bu ağırlıklar kaldırılmaz. Eğer vücut gelişmiyorsa beslenmen kötü olabilir.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Video atardım ama uzun iş. Kanitlamak zorunda değilim. Ama şunu söyleyeyim 230 kilo squat yapıp bacakları benimkinden ince olan adam var. Ve benim yaptığım güç kazanımı için yapılan bir antrenman. Hacim için yapmıyorum. Yani 4x12 değil 3x5. Rack pull da 220 kilo ile çalışıyorum rpe şiddeti 9. Agirsaglam ve fit yemekten destek alıyorum yani antrenman ve beslenme üzerine ücretli. Hatta antrenman programımı atayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok affedersinde görseldeki sensen taş gibisin nasıl patates gibisin? Kör müsün
Teşekkür ederim ama ben beğenmiyorum
Türkiye’nin yarısı senin gibi olsaydı ekonomik kriz olmazdı
Vucudün iyi bro karna yüklen biraz mekik çek sınaş çek barfiks yap bide
fiziğin öyleyse yapacak bir şey yok biraz genetik bir durum
6 aylık sporla bu ağırlıklar kaldırılmaz. Eğer vücut gelişmiyorsa beslenmen kötü olabilir.
Video atardım ama uzun iş. Kanitlamak zorunda değilim. Ama şunu söyleyeyim 230 kilo squat yapıp bacakları benimkinden ince olan adam var. Ve benim yaptığım güç kazanımı için yapılan bir antrenman. Hacim için yapmıyorum. Yani 4x12 değil 3x5. Rack pull da 220 kilo ile çalışıyorum rpe şiddeti 9. Agirsaglam ve fit yemekten destek alıyorum yani antrenman ve beslenme üzerine ücretli. Hatta antrenman programımı atayım
https://hizliresim.com/Tdavps
Kardiyo olarak hiit yapıyorum yani yüksek yoğunluklu antrenman isterseniz onun videosunu atarım. Yani youtube da bulunan videoyu.
6 aylık geçmiş ve bu vücutla söylediğin kiloları kaldırman mümkün değil
Tamam sen haklısın ben yanlış yqpıyorum