Sorun gayet açık.
Spora yeni başlayanlar BCAA kullanabilir mi?
Spora yeni başlayanlar BCAA kullanabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerek yok dostum bunlar besin takviyesidir yemek yiyerek alamıyorsan ihtiyacın olanı bunları kullanırsın yeni başladıysan hele hiçmi hiç gerek yok 6-7 ay sonra başlarsın :)
Düzgün beslenmiyorum ki. Yeteri kadar protein falan alamıyorum.
Önce kendini pes etmemeye ve ağrılara alıştır ondan sonra sonra alır pes edersın spordan sğur bırakırsın s"çarsın :)
Ağrırım yok amacım gelişmek.
Gelışmek işte dıyelım bugun göğüs setı yaptın ama sağlam yaptın yarın senın göğsünde tatlı bir kas ağrısı olucak ve bu ağrı yuzunden sporu bırakanlar var emın ol anlamıyorum onları :D nese mesala omuz setı yapıcaksın ve eve gıttın t-shirtü çıkarıcan diceksınkı keske baska bırı çıkarsa sunu uzerımden cunku kolların gerıye uzanmıcak :D
O ağırılar bitti. 1 ayım bitti.
Düzenli beslenemiyorum.
Bcaa ve protein tozu aldım. Zayıfım 180 boy 56 kilo.
Bcaa kas gelişiminde etikii diye duydum.
Yeni başlayanlar içinde uygun mu onu merak ediyorum. Ben bırakmam sporu
youtube. com/watch? v=_3o_KkvFeB8
O ağrılar bıtmez o ağrılar hıç bıtmıcek sen 1 ay oncekı setını sımdı yaparsan bı halta yaramaz her hafta olmasada 2 haftada bır set değiştir bu çok onemlı zayıfsın benden bıle zayıfsız ben 1 76 65 kıloyum kendıne hedef belırle azımlı ol merak etme gorunus her sey değildir bir adam vardır eşşek gibidir kaslarıyla korkutur yatsın yere 50 sınav çekemez bı adam vardır o kadarda kaslı değildir yere yatınca 50 sınav rahat çeker bı kodumuda dağları devirir
hedefim var azimliyim.
Set değiştir derken anlamadım. Misal gögüse 15 le başladım şu an 30 çekiyorum.
Yani ağırlığı attırıyorum hep her hafta
ozaman ağrı olması lazım bro demekkı sen 30 luk bir adam değilsin daha arttır mesala göğüs setı bıttıkten sonra ben yemek yerken elım tıtrıyo bunun için dirsekleımı masadan ayıramıyorum omuz setı yapttıkdan sonra uzrımdekı tsihrtle aklına gelemıcek fantezıler uyguluyorm çünkü ellerımı havaya kaldıramıyorum bu yuzden arttır arttırabıldıın kadar spor salonumu street workout mu
son dediğinin ne olduğunu bilmiyorum
Spor salonunda çalışıyorum
ozaman bro
https://www.bodybuilding.com/fun/find-a-plan.html
buyur bu lınke gır maleyı seç ve kendıne buradan bir spor programı bul onlar deneyımlı kısılerın programları :)
eyvallah :))
Yabancı pek bişi ayıkamadım :)
Cevap
2Cevap
kullanabilirsin ama bir faydasini da gormezsin :) once bir 6 ay calis sonra BCAA alirsin
Neden faydasını görmem.
Kasların %30 oluşturuyor.
Gelişmeme katkı sağlamaz mı
yumurta ye kirmizi et ye.. nasil olsa besinlerden BCAA alirsin.. BCAA amator sporcular icin degildir :)
Biladerim ben yormunun altında 2 soru sordum.
Ve ikisinde cevap vermedin.
youtube. com/watch? v=_3o_KkvFeB8
Şu bilimsel gerçeği unutmamalıyızki vücudumuz aldığımız protein miktarının 4 katına kadar kendisi sentezliyebilir. Yani kilo başına 1.5 2 gram amino asit günlük ihtiyacımız varsa bu günde 70 kg biri için 140 gr protein demek siz doğal yoldan 40 gr protein aldığınızda vücut zaten ihtiyaç duyarsa 4 katı 160 gr a kadar kendi sentezleyebilmektedir. Kaldıki siz tavuk balık süt gibi zaten birinci kalite protein içeren doğal besinler tüketirseniz bu 40 gramı çok rahat aşarsınız ve metabolizmanızın ihtiyaç duyduğu proteini sağlarsınız
amino asitler amatorler icin degildir once bir 6 ay calis sonra alirsin
evde hep protein bulunmuyor. Maddi durum.
BCAA bana etkisi olmaz mı yani hiç mi katkısı yok?
ilk once kas yap :) sonra BCAA nin faydasi olur.. ilk 3 ay hic suplement kullanmaman en iyisi bence
Neden en iyi işte cevaplarını bilmem gerek :))
şu an neden kullanmıyorum? şu an bir faydası hiç mi yok.
"evde hep protein bulunmuyor. Maddi durum" hem paran yok hem BCAA kullanmak istiyorsun :) gunluk alman gereken protein/vitamin/mineralleri alamadiktan sonra BCAA nin ne gibi bir faydasi olabilir ki? :) ayrica spora yeni baslayanlarin daha ilk gunden suplement kullanmalari cok sacma.. ama yinede sen bilirsin
once gunde ne kadar protein, vitamin, karbonhidrat, omega 3 6.. gibi seyleri alman gerek onu arastir.
BCAA yi gozunde cok buyutme,
bcaa ne
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar