Arkadaşlar selam,
Malum korona yüzünden eve kapandık ve kilo aldım :(
Kilo vermeye çalışıyorum.
Evde spor yapmaya çalışıyorum.
Dün başladım yalnız spordan sonra felakettim :(
Midem bulanıyordu ve çok titremeye başladım.
Spor yapan biri bana yardımcı olabilir mi?
Nerede hata yaptığım konusunda?
Malum korona yüzünden eve kapandık ve kilo aldım :(
Kilo vermeye çalışıyorum.
Evde spor yapmaya çalışıyorum.
Dün başladım yalnız spordan sonra felakettim :(
Midem bulanıyordu ve çok titremeye başladım.
Spor yapan biri bana yardımcı olabilir mi?
Nerede hata yaptığım konusunda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabiki olurum ilk once fazla yormusunz kendiniz hamlama olmuş yotubede evde egzersiz hareketleri var bircok onlara uyarak yapin ve kilo vermek istiosan ekmek seker hamur cikar yesil cay tuket
Aynen zaten diyet yapmaya başladım. şu chloe thing var ya onun bir programını uygulayamaya başladım. evet uzun zamandır hiç spor yapmıyordum ama bayağı kötü oldum. Acaba ilk hafta sadece ısınma hareketleri mi yapsam?
İlk hafta tabi normal hareket yap sonraki haftalar yavas yavas yaptiiginin bir tık ustu yap esneme germe harkeetlerini dene ama cok yorma allah korusun sakatlık felan yavas ama tempolu sekilde yerini soğutma bide
Tamamdır yavaş yavaş başlıyorum o zaman
Tmmdr yorma hirpalama kendini dikkt et hadi bakalim
teşekkürler :))
uzun zaman hareket etmediginbicin olmustur ama doktora danis bence
hiç spor yapmamıştım evet daha önce
iste
İyi bir ısınma, açma germe yap sonra da hava soğuk diye klima aç kalın giyin öyle yap derim.
Isınma hareketleri yapmıştım :( yine de kötü oldum
Dediğim gibi sıcak bir ortam da gerekli
Ortamım sıcak zaten
Yardımcı olurum istersen
Buyrun?
Dün spor yapmaya başladım. Önce ısınma hareketleri yaptım. sonrasında şu çok popüler olan chloe ting var ya onun bir programını yapmaya başladım ve yazdığım gibi çok kötü oldum bittiğinde ki ben daha bir videosunu bitirmiştim. Midem bulanmaya ve titremeye başladım. Neyi yanlış yapmış olabilrim
Gevşemeden ağır hareketler yapmış olabilirsin
Isınma hareketleri yapmıştım
Belki vücudun alışık değildir spora
Mesajj atarmisinn
Yardımcı olabilirim
Dün spor yapmaya başladım. Önce ısınma hareketleri yaptım. sonrasında şu çok popüler olan chloe ting var ya onun bir programını yapmaya başladım ve yazdığım gibi çok kötü oldum bittiğinde ki ben daha bir videosunu bitirmiştim. Midem bulanmaya ve titremeye başladım. Neyi yanlış yapmış olabilrim
Yanlış yaptığınız birşey yok Eğer hareketleri doğru yaptıysanız. O hareketler çok ağır hareketler o yüzden alışma aşamasında çok ağrılar çekmeniz gayet doğal Devam ettirin bir süre sonra İyileşeceğinizi ve kas kütlesinin yoğunlaştığını göreceksiniz
peki mide bulantısı ve titreme? yani midem o kadar bulandı ki daha fazla yapamadım
Bunlar vücudunuza bir anda yüklendiğiniz için oluşan birşey isterseniz size program Düzenleyebilirim
Teşekkür ederim. Şu sıralar Chloe Ting'e takmış durumdayım :D ondan bayağı sonuç alanlar var. Ama tabiki sizinkini de görmek isterim :) Vücudumu rahatlatmak ve hazırlama için.
İletişime geçebilirsiniz
mesaj atamıyorum. 1 xper olduğum için
Takip atın
Valla bende beklerim