Ya oturdum kendime spor programı hazırlamaya çalışıyorum
Kalçamın yumuşak yerine daha sıkı kaslı ve daha kalkık olmasını istiyorum şu yanlarda benim de sorun var hip dips antremanı falan diyor yani bana öneriniz ne bu işe yarar mı
+ Mesela günde 20-30 dk iç bacak ve 20-30 dk alt karın çalışarak sağlıklı beslenmeyle halledilir mi bunlar?
Kalçamın yumuşak yerine daha sıkı kaslı ve daha kalkık olmasını istiyorum şu yanlarda benim de sorun var hip dips antremanı falan diyor yani bana öneriniz ne bu işe yarar mı
+ Mesela günde 20-30 dk iç bacak ve 20-30 dk alt karın çalışarak sağlıklı beslenmeyle halledilir mi bunlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba sevgili KScan,
Bir harekete bağlı kalarak kalça dikleşmesi ya da yuvarlaklaşmasını beklemek hata olabilir.
Birçok kalça egzersizlerini varyasyonlu şekilde bir dönüş yaparak yol almalısınız. Kalça çok yağlı bir bölge olup istediğiniz sertliğe gelmeside haliyle diğer kas gruplarına göre daha uzun sürmektedir. Dolayısıyla her uygulayacağınız hareketin son setine kendi vücut ağırlığınız %25-30 u oranında bir ağırlık koyarak 25-30 tekrarlı bir set yaparak sonlandırın. Bu biraz daha sonuç için sizi hızlandıracaktır.
Bunu tüm egzersizlerin son setlerinde uygulamaya özen gösterin ve mutlaka kardiyo yapmayı unutmayın. Her bir yapacağınız kardiyo egzersizi ve buna entegre uygulayacağınız beslenme reçetesi bu işteki en elzem noktadır yoksa yapmış olduğunuz yalnızca kaliteli antrenman dahi olsa yetmeyecektir.
Haftada 3 bacak çalışırken mutlaka oraya en yakın olan bel çevresi kasları çalıştırmak içinde Core antrenmanları ile antrenmanlarınızı sonlandırmayı da unutmayın.
Kolay gelsin...
Merhaba çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım fakat yeni başlayan birisi için 15 kg fazla değil mi 60 kiloyum