Merhabalar :) 6 aydan beri spor yapıyorum fakat vücut sanki ilerleme kaydetmiyor gibime geliyor. Yardıma ihtiyacım var ?

Ben bir bayanım.6 aydan beri spor yapıyorum ve bugüne kadar hep kilo alip verdim bazen pes ettim sporuma hep devam ettim elbette boşladiğim zamanlar oldu motivasyon eksikligi yuzunden.vucudum bir turlu sIkIlasmiyo kadinlarin bas belasi selulitler ayaktayken gozukmuyor fakat sIkInca fiskiriyolar tum ust bacaklar (ic ve arka dahil olmak uzere). Insanlar 6 ayda mukemmel bir vucuda ulasiyorlar ama nedense bende bisey olmuyor. Bir gun cardio yapiyorum bir gun agirlik yapiyorum haftada 3 kere cardio 3 kere agirlik yapmis oluyorum. Vucudum sIkIlassa tum sorunlarim ortadan kalkacakmis gibime geliyor fakat ayni zamanda hedefimede ulasamayacakmisim gibime geliyor. Kepekli makarna falan yiyen bir insanim patates ya da tatli patates. Fakat artik bugunden itibaren birakmayi dusunuyorum. Gobek yanlarimda bir turlu gitmedi 3 hafta oncesine kadar six packslerim gozukuyordu ama fakat onlar daha cok kas degil yagdi yani.gobegimde de sIKIlasma olmadi henuz. Sizce ne yapmaliyim? Psikolojim bozuldu artik. Bu is sabir isi evet ama insanlarin kisa surede toparlandigini gorunce insan ben neden duzelmiyorum vucut niye sIkIlasmiyo diyip yiyip bitiriyor kendini ve "hedefime hic bir zaman ulasamayacagim" diyor kendi kendine. Birde cardiodan sonra artik evde pilates yapmayi dusunuyorumm ayni sekilde agirlik calistiktan sonrada pilates yapmayi dusunuyorum sizce bu dogru olur mu? Gittigim spor salonunda cycle kurslari var onlara katiliyordum bir ara. Steps ve zumba da var. Normal spor programima baska seyler ekledigim zaman yanlismi yapmis olurum?
Merhabalar :) 6 aydan beri spor yapıyorum fakat vücut sanki ilerleme kaydetmiyor gibime geliyor. Yardıma ihtiyacım var ?