Ben bir bayanım.6 aydan beri spor yapıyorum ve bugüne kadar hep kilo alip verdim bazen pes ettim sporuma hep devam ettim elbette boşladiğim zamanlar oldu motivasyon eksikligi yuzunden.vucudum bir turlu sIkIlasmiyo kadinlarin bas belasi selulitler ayaktayken gozukmuyor fakat sIkInca fiskiriyolar tum ust bacaklar (ic ve arka dahil olmak uzere). Insanlar 6 ayda mukemmel bir vucuda ulasiyorlar ama nedense bende bisey olmuyor. Bir gun cardio yapiyorum bir gun agirlik yapiyorum haftada 3 kere cardio 3 kere agirlik yapmis oluyorum. Vucudum sIkIlassa tum sorunlarim ortadan kalkacakmis gibime geliyor fakat ayni zamanda hedefimede ulasamayacakmisim gibime geliyor. Kepekli makarna falan yiyen bir insanim patates ya da tatli patates. Fakat artik bugunden itibaren birakmayi dusunuyorum. Gobek yanlarimda bir turlu gitmedi 3 hafta oncesine kadar six packslerim gozukuyordu ama fakat onlar daha cok kas degil yagdi yani.gobegimde de sIKIlasma olmadi henuz. Sizce ne yapmaliyim? Psikolojim bozuldu artik. Bu is sabir isi evet ama insanlarin kisa surede toparlandigini gorunce insan ben neden duzelmiyorum vucut niye sIkIlasmiyo diyip yiyip bitiriyor kendini ve "hedefime hic bir zaman ulasamayacagim" diyor kendi kendine. Birde cardiodan sonra artik evde pilates yapmayi dusunuyorumm ayni sekilde agirlik calistiktan sonrada pilates yapmayi dusunuyorum sizce bu dogru olur mu? Gittigim spor salonunda cycle kurslari var onlara katiliyordum bir ara. Steps ve zumba da var. Normal spor programima baska seyler ekledigim zaman yanlismi yapmis olurum?
Cevabın nedir?
bence senın antreman prgramında bır sorun var, 6 ayda vucudun bu calışmaya cevap vermesı lazım , tabıkı senın hem gunluk hayatın hemde yeme alışkanlıgın bu durumu degıştırır, dıkkat ettın mı senın gobek dedıgın yerın yag mı veya mide olduguna , cunku genelde yag var derler ama mide buyumustur, ilk once o mıdeyı kucultmek gerekır , yoksa sonuc alınmaz, buda senın gunluk yedıklerını azaltmak gıbı bıey kısaca oruc gıbı , bacak kısımlarına gelınce senın acil bır program degısıklıgıne gıtmelısın , anttremanda terleme oluyor mu , olmuyorsa o antreman senın için faydalı degıldır, kısaca programını gözden gecır , ön ve arka bacak için hareketlerını bir detaylı öğren , göbek için ise zor o bolge ama ımkansız degıl tabıkı , evde extradan yormadan kendını calısabılırsın ayrıcada
08 Yorumla
Soran+1 yılFitness salonunda ki trainerlar hedefinin ne oldugunu soruyor cevap veriyorsun ona gore yapiyorlar adamlar ne yag oranini olcuyor nede baska birsey... eskiden kosarken falan terleme olurdu ya da tempolu yuruyuste ama artik o da pek fazla olmuyor. Squats lunges yapiyorum mesela side lunges da dahil. Ve arka bacak on bacak ic dis bacak icin aletlerle calisiyorum
Soran+1 yılEvet ama tek basima bununla basa cikamiyorum. Daha gecen gun trainer ile oturup konustum planimda hic bir degisiklik yapmadi. 2 hafta sonra turkiyedeyim orda da spor salonuna yazilacagim ve eminim ordakiler daha yardimci olacaktir bana belkide turkiyede oldugum zaman icerisinde toparlarim.
- +1 yıl
emin ol kı Türkiye bu konuda cok gelıstı, ve hemen hemen her salonda bu işi cok ıyı anlayam arkadaslar var, yurt dısında bende bulundum , fazla ılgılı olmuyorlar , olması gereken neyse onu yapıyorlar , fakat her vücut aynı tepkıyı vermıyor, bunun için verim alınamıyor antremandan , bence sen Türkiye de fazlasıyla o kilolardarn kurtulacaksın ben emınım
Soran+1 yılAslinda kilo sorunum yok simdi bu 2 hafta daha diyette kalip ardindan kilo korumasina gececegim. Ayni kiloda kalinmadigi ve korunmadigi surece vucut sIkIlasmaz diyolar dogru mu? Zaten turkiyeye gelince diyetisyenede gidecegim diyet listesi icin degilde protein agirlikli beslenme.programi yapsin diye. Bende internette fitness salonlari arastirdim ve adamlar herseyi hesapladiklarini hatta sana nasil beslenmen gerektigini bile soyluyorlarmis bu yuzden seviniyorum insallah problemlerimi asarim
- +1 yıl
evet kılonun korunması lazım , cunku vucut kılo verınce dokular esner buda sana sankı kılo hala varmıs gıbı gelır, ama yoktur, aynı kıloda kalınca vucut dokuları kendını ona gore ayarlar ve sekıl kazanır, evet fitness salonlarında tüm ölçüler alınır ve ona gore yapılacak hareketler ve beslenme programları ayarlanır, ve aşacaksın bu söyledıklerıme guven olur mu
Soran+1 yılCok tesekkurler motive oldum tekrardan. Icimden hic gitmek gelmiyor spora cunku ise yaramayacagini biliyorum -.- indoor cycling kursuna gitmeye devam edebilirim ama sanirim. O iyi geliyo aslinda sanki
En İyi Cevaplar
dogru yapmıyorsun arkadaş ya da sana yanlış program belilemişler vucudun sıkı olması ya da kaslarının gelişmesi için vucuda protein gerekli büyük ihtimal protein agırlıklı değilde karbonhidrat agırlık besleniyorsundur bu yuzdende vucudun keratin üretmiyordur yeteri kadar güneş görmüyorsundur uyku düzenin çok bozuktur ayarında spor yapmıyorsundur en önemliside agırlık felan çalışmıyorsundur öyle 4,5 kilo agırlıkla değilde biraz yukarı miktarlarda agırlıklarla çalış koşmak yürümek bir yere kadar işe yarar o yuzden standartların dısına çık kendi vucudunu spor aletiymiş gibi kullan
05 Yorumla
Soran+1 yılAgirligi gayet iyi calisiyorum aslinda. Ic ve dis bacak aletinde 30 kilo yapiyorum on bacak icin 10-15 kilo. Aletten alete gore degisiyo bazwn kilolar. Arka bacak icin 20-25 kilo ve bir digerinde de 50 kilo kendi kilom kadar yani. Uyku duzenim aslinda iyi. Dedigim gibi bir gun cardio yspiyorum bir gunde agirlik. Sorun belkide yanlis besleniyo olmam da baskasi olsa coktan mukemmel bir vucuda ulasmisti belkide. Sanirim hic bir zaman hedefime ulasamicam bu gidisle
Soran+1 yılDoktoruma gittim aslinda herseyin normal oldugunu soyledi. Bu hafta yine kan aldiricam ve sonuclara bakacagiz. Isin komik tarafi doktorum 6 ayda vucudundan birsey bekleme dedi bana. Sabahlari yulaf ogle ve aksam yemeginde tavuk salata ya da sebze ile beslenmem yeterli olur mu? Ara ogunlerde protein ne olabilir mesela?
- +1 yıl
metobolizmana bağlı olarak değişirde yediğinin vucuda etkisi benim bir arkadasım var antrönör adam günde sadece 1.5 kilo et yiyor yemeside gerekiyormuş öyle diyor aksi halde vucut gerekli günlük enerji karsılamazmıs kas sistemi zayıf kalırmış öyle diyor bildiğin gibi en çok protein kaynagı kırmızı et ondan o yuzden tam olarak bilemeyeceğim ama önce vucudunun harcadığı günlük klori miktarını belirlemem lazım ona göre bir beslenme programı olusturmalısın
Soran+1 yılAnladim.. bu sorunlarimin hepsini cozecegim insallah 2 hafta sonra 😂 bu sene yaza fit giremedik ama seneye insallah :)
+1 yıl6 aydır gidip de cevap alamamak garip olmalı benim vücut 2-3 aya cevap verdi sen beslenmene dikkat et hocanla da konus programda değişiklik yapmanı tavsiye ederim :)
07 Yorumla
Soran+1 yılOff iste karsimdakiler boyle deyince umutsuz oluyorum surekli. En iyisi bir diyetisyene gidip saglikli beslenme listesi yaptirmak onuda 2 hafta sonra yaptiricam turkiyede olunca. Umarim bu sefer ise yarar
- +1 yıl
hiç umutsuzluğa kapılma yemeklerine cok dikkat et ama aç kalma aç kalarak hicbir sonuc alamazsın kendini yıpratırsın canım
Soran+1 yılBen diyet surecinde saat 18:00 dan sonrabirsey yemiyordum fakat korumaya gectigim zaman bunu 8 ya da 9a cikaracagim zaten diyetisyenden alacagm bu koruma programini.
- +1 yıl
harika olur boyun ve kilon kac şu an söyleme imkanın var mı?
Soran+1 yılBoyum 160 kilom en son 52,4du ama sanirim 53 varim yine. Tartilmadim daha yani tekrardan
- +1 yıl
aslında gayet iyisin kilo vermeye calısmıyosundur zaten sekillenmeye calsııyosundur :)
Soran+1 yılHedefim 50 kilo olmak. Onuda turkiyeye gidene kadar yani 2 hafta icinde verirsem veririm veremezsem sabit kiloda kalip korumaya alacagim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
spor salonunu değiştir ve daha profesyonel hocalar eşliğinde çalış. pes etmeni tavsiye etmem. emin ol çok sıkı bir vücudun olacak doğru çalışırsan. bu kadar zamandır spor yaptığına göre çok kilolu değilsindir. selülitleri ve bel çevrendeki yağları attıktan sonra bir problemin kalmaz. sürekli hareket halinde olup, mümkünse dansla falan da uğraşırsan selülitler zaten gider. dediğim gibi daha uzman bir hoca eşliğinde çalışmaya başla.
016 Yorumla
Soran+1 yıl52-53 kilo arasinda gidip geliyorum. Ne yazik ki kendime bir hoca tutamiyorumm. Gittigim spor salonunda bir suru kurslar var. Acaba agirligi birakip o kurslara mi katilsam diyorum. Body pump gibi falan..
Soran+1 yılSpor salonunda pilates kursuda var ama.hic katilmadim bir ara evde ebru salliya basladim 4.gununden sonra biraktim. Aslinda su 2 hafta en azindan tr ye gelene gelip spor salonuna yazilana kadar pilates mi yapsam evde diye dusunuyorum. Pilatesten oncede spor salonunda bisiklet falan yaparim ya da tempolu yuruyus. Boyum 160
Soran+1 yıl48 kilo bende olmak istiyordum fakat artik bu diyet stresine katlanamayacagim.. hedefim 50 kilo olup sonra kilo korumaya gecmek. Sence sirf cardio ve pilates yapsam agirlik yapmasam olur mu? Cunku cogu kisi bana agirlik yapmam gerektigini soyluyor.. kafam cok karisti artik 😂
Soran+1 yılAslinda vucut yag oranim yuzde 18. Yani evde ki tartida oyle gosteriyor. Ama ilk once bacaklarimda ki derinin altinda olan yaglari yok etmem lazim evet.. o zaman artik sirf kurslara katilayim biraz steps zumba pilates yoga ve cycle. Belki bunlar fayda eder :)
Soran+1 yılAslinda agirlik zaten beni sinir eden birseydi. Insanin moralide cok onemli tabii yoksa vucut ters tepki yapiyo 😄 belki bu kurslarla kendimi motive eder istedigim hedefe ulasirim ya zaman tabii ki de alir ama 6 ayda duzelmeyince umutsuzlastim iyice
- +1 yıl
sen de haklısın ama sende etkisini geç gösteriyor demek ki. sabredip keyif almaya bak. ben ne yapayım öleyim o zaman? dümdüz bir karın ve kaslı kollarla bacaklara sahipken şimdi dümdüz kollar ve kocaman bir göbeğe sahibim. spora başlasam sadece zayıflayana kadar kaç ay geçer diye psikolojimi bozmaktan tekrar spora dönemiyorum aylardır.
Soran+1 yılYa kadinlar da ki sorun selulit falandir mesela. Siz erkekler nasil boyle dusunuyorsaniz psikolojik baski yapiyorsaniz bizde kadinlar selulit yuzunden deliriyoruz. Sahsen beni gorenn herkese bu dertlerimi anlattigim zaman bana inanmiyolar cunku bacaklarim kalin degil belim de oyle degil hep cok guzelsin falan derler ama onemli olan insanin kendini rahat hissetmesi bende bujun icin cabaliyorm eskiden bende 65 kiloydum ve o zamanlar surekli yiyiodum dunya umrumda degildi sonra 50kiloya kadar dustum ama diyet ve spor yapmadim tabii vucut yiprandi haliyle. Ama olsun simdi onume bakiyorum bu yola girmeden insanin ciddi ciddi oturup dusunmesi lazim yapabilir miyim yapamaz miyim diye. Ama bence basla 😊 kendini daha iyi hissedeceginden eminim. Benim oturup agladigim zamanlar cok oluyo sahsen 😂
- +1 yıl
tanıdığım en seksi kızlardan birinin, uzun zaman sonra otururken bacaklarında yoğun selülit olduğunu gördüm ve yıkıldım adeta. onun vücudunda tek bir kusur dahi olamaz diyordum ama o selülitler beni şok etti. sonradan öğrendim ki en zayıf kızda bile az da olsa selülit oluyormuş. ama dans yapan kızlarda hiç selülit olmaz. ondan çok daha kilolu ama yıllardır dansçılık yapan başka bir arkadaşımda da selülitin s'si bile yok. bu yüzden sana ısrarla dans tavsiye ettim. bakalım ya bu yaz tekrar spora başlamayı düşünüyorum. eskisi gibi kas yapmam muhtemelen ama en azından tekrar fitleşmek gerek. moralimi bozuyor çünkü göbeğimi görmek.
Soran+1 yılTum kadinlarda selulit var. Yuzde 80 ya da yuzde 90 civari olmasi lazim. Benim arkadasimda 44 kilo ama oturdugu zaman bacaklarinda selulitleri cikiyo. Bende de cikiyo ne yazik ki ve bu goruntu kirliligi gercektn cok kotu 😄 moralini bozma bence gider o gobek ":) aynen fit kalmak icin 👍
- +1 yıl
sizin de selülitleriniz gitsin ya erkekler kadınlara hiç yakıştırmaz onu ve hiç öyle olduğunuzu düşünmezler. özellikle ayaktayken genelinizin çok taş bir görüntüsü olduğu için oturduğunuzda hayal kırıklığı yaşayabilirler. mecbur gidecek zaten sevgilim göbek sevmiyor ve göbekli sevgili istemem diyor :)
Soran+1 yılBende gitmesi icin cabaliyorum. Yurt disinda yasiyorum ben burada ki insanlar o kadar rahat ki anlatamam. Benim otururken cikan selulitlerim onlarin ayaktayken var ay cok kotu neyse bugune kadsr belki beslenmemde yanlislik vardi ya da sporumda ama.en azindan dengede tuttum haha 😂
ağırlıksız vücut sıkılaşmaz, düzelmez. zumbayla mumbayla, oklavayla bu iş olmaz. ağırlığın altına gireceksin. squat yapacaksın, deadlift yapacaksın. merak etme şişmezsin. kadınların kas gelişimi zaten inanılmaz yavaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılSquatsida cok yaptigim halde etkisini goremedim desem? 30 gun squats degisimi var bide o sekilde yapacagim her gun cogaltarak sayilarini...
- Spor konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi şöyle biz türkler hemen sonuca varmak istiyoruz ama durum öyle değil 6 ay hiç bişey bir ikincisi spor salonlarında artık gideni para olarak görüyorlar sonuca ulşamnı sağlayacak yöntemden uzak şeyler yaptırıyolar biraz sabır olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılSabirda bir yere kadar malesef.. hatanin nerde oldugunu bulmaliyim
- +1 yıl
hata şurda olabilir diyet yaparken diyetisyen kontrolündemi yoksa kendincemi yaptın orası önemli çünki senin az tüketiyorum dediğin yiyecekler vucuduna sandığından daha zararlı olabiliyo kalori açısından
Soran+1 yılDiyetisyen kontrolunden gecmedim kendi diyetimi kendim uyguladim. Dediklerinizde hakli olabilirsiniz. 2 hafta sonra saglikli beslenme programi alacagim diyetisyenden kendime. Kilomu sabit tutabilmem icin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılprotein ağırlıklı beslenmelisin süt ve türevlerini tüketmelisin sabah yumurta ile lor karıştırıp omlet yap protein kasların yapı taşıdır sütün içinde yavaş sindirilen protein olduğu için uzun süreli vücuda yakıt sağlar özellikle uyumaya 3 saat kala tüketirsen uyurkende vücuda gerekli proteini sağlar geceleyin uyku halinde 7 - 8 saat aç kalıyor vücut kahvaltıyı sıkı yap
05 Yorumla
Soran+1 yılSabahlari artik yulaf yiyorumm
Soran+1 yılHer gun yumurta yedigim zaman mayin tarlasina donusuyo suratim 😃
Cevap sahibi+1 yılsabah kahvaltısı yap çok önemli yapmazsan gerekli enerjiyi alamazsın ve daha çok kilo alırsın hem spor hem diyet hem okul+yaşantı hepsi bir arada gitmez çalışıyorsan gün içinde birşeyler için koşturuyorsan (okul arkadaş) boğazına bakıcan biraz aralarda tavuklu ya da balıklı salata kuruyemiş falan caviz badem fındık faydalı yağlar var tereyağı enerji verir
Soran+1 yılSabahlari yulaf enerji veriyo bana yaninda cilek ahududu muz kivi gibi meyveler tuketiyorum. Aralarda da kuruyemis kuru uzum falan tuketiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılYinde kahvaltı hiçbir şeye benzemez kahvaltıdan şaşma derim. kivideki c vitamini çok fazla portakalda yok çokta yüklenme hasta olma genç yaşta
Spordan önce ve sonra ne yiyorsun? Ve diyet programını söylermisin?
06 Yorumla
Soran+1 yılSabahlari bazen 2 dilim kepekli ekmek 1 tam yumurta 1 yumurta beyazi domates salatalik light surme.peynir (1 tatli kasigi kadar) kimi zamanda arasina light kasar tavuk salami koyuyorum. Yulafi cok nadir yiyorum. Ara ogunlerde badem ya da meyve tuketiyorum bazen meyve ve sutu beraber tuketiyorum. Oglen veya aksamlari ise tavuk salata ya da sebze. Bazenleri ana ogunlerime hazir corbada ekliyorum.
Soran+1 yılSpora gitmeden once bisey yemiyorum yani soyle diyeyim kahvaltimi ya da ara ogunumu yaptiktan 2-2bucuk saat sonra spora gidiyorum. Eger cardio yapmissam salata ve 1 avuc kepekli makarna haslar onu yerim.
Soran+1 yıl3 ×30 ic ve dis bacak
3×10 on bacak
3×50 arka bacak kalca
3×25 arka bacak ve kalca (baska bir aletle)
Triceps biceps icinse 3×7,25
Sirt icinse 3×15
Squats ve lunges yaparken de elime 5 kiloluk agirlik aliyorum onlarida 3×20
Soran+1 yılIyide spor salonunda yeni aletler yaratamam ki 😂 nasil degistirebilirim mesela?
demek ki kaytarıyorsun sporda spora gidip oralarda vakit geçiriyorsun çalışmıyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var kosu bandinda tempolu yururken nasil kaytarir insan? :D
Soran+1 yılKosunca kas kaybi olmuyo mu? Eskiden bende deli gibi kosardim 1 saat boyunca onda da sorunlarim gitmeyince biraktim
+1 yılhayır yanlış yapmıyorsun , sabır ve zamn çok önemli sporda , ama vücudunu dinlendirmende lazım o yüzden gelişmiyosundur , özellikle uyku çok önemlii.
012 Yorumla
Soran+1 yılUykumu yeterince aliyorum. Arkadasim fitness trainer beslenmenin yanlis olabilecegini soyledi bana. O da garipsedi 6 ayda hic duzelmemesini
- +1 yıl
hmmm çok garip düzenli çalışıyomusun peki.
Soran+1 yıl2 hafta oncesine kadar duzenli bir sekilde gidiyordum. Fitness trainer olan arkadssima.derdimi anlattigimda bana 2 hafta boyunca sadece cardio yapmami soyledi haftada 3 kere ama vucut daha da kotu oldu gibime geldi. Bilmiyorum :(
- +1 yıl
ya bnce bütün çalışman lazım , üst çalıştıktan sonra mide sonra bacak çalıştın mı düzenli olur fizik yerine oturur.
Soran+1 yılMesela ben agirlikta ilk once bacak calisiyorum sonra triceps biceps ardindan gobek kalca falan
- +1 yıl
yanlış yapıyosun yukarıdan aşağıya çalışacaksın.
Soran+1 yılHocanin gosterdigi sekilde calisiyorum..
- +1 yıl
hocaya göre gidiyosan sorun olmaması lazım.
Soran+1 yılBilmiyorum. burada ki hocalar hic birseyle ilgilenmiyolar
- +1 yıl
çoğu hoca öyle zaten , kendin program çıkarmaya çalış netten bak araştır bnce.
Soran+1 yılBen onu yapana kadar kafayi yerim 😂
- +1 yıl
walla bilemiyorum , bildiklerimi söyledim sana , yanımda olsaydın daha kolay olabilirdi ama imkansız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYağdan oluşan bir six packs yaptıysan vala helal olsun sana..:D nasıl oluyır o iş anlamadm..
00 Yorumla
+1 yılTalkil benle ziplayarak erirsin.p
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026