Evde hem diyete başladım hem de spora. Sporsuz bir diyet ile pek sağlıklı bir görüntü kazanacağımı düşünmüyorum zayıflasam da. Ben de diyeti spor ile yapmaya karar verdim ve haftada 5 gün olmak üzere 30-50 dk arası spor yapıyorum. Bu süre içerisinde yaptığım hareketler sonucu 300-400 arası kalori yakıyorum. Bazen 500. Hareketlerim Kardiyo. Bayağı yorucu. Ama katlanıyorum. Sorum ise zaten belli. Yaptığım diyete sporu da eklersem yüzüm, vücudum şekillenir mi? Yani daha fit bir görüntü oluşur mu? Araştırmalarımdan dolayı soruyorum. Sporsuz bir diyet pek sağlıklı değilmiş. Ben zaten kendimi şekillendirmek istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Günlük 300-400 arası kalori bu arada...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
canim benim insanlar spor yapar kilo alir spor yapar kilo verir spor yapar sekillenir beslenmene gore degisir az kalorili beslenirsen yag kitlesini azaltirsin zayiflamani saglar cok cok az kalori alip spor yaparsan hem yagdan hem kastan gider spor yapip deli gibi karbonhidrat protein tuketirsen kas kutlen artar ozaman sekillenmeye baslarsin yani hangi egzersizleri yaptigin hangi siklikla yaptigin ve siddeti cok onenmli
Bir de anlıyorsan şunu sormak istiyorum ben günde 600'e yakın kalori yakıyorum kardiyo ve normal vücut geliştirme sporu yaparak (ekipmansız olan) sadece 1500 kalori almaya çalışıyorum işe yarar dimi
1500 2000 kalori alirsan iyi olur
Yine rahatsız ediyorum ama evde spor etkili olur dimi? Gerçekten iyi bir motivasyonla spor yapıyorum.
tabiyki olur
Toparlama olur ama sıkılaşmak için ağırlıklı antrenmalara da başlaman lazım
Şu an Fitness'a gitmek pek mümkün değil benim için. Ama evde spor uygulamaları ile halledilebilir mi?
Youtube videoları bike yeterli olur. Pet şişelerle bile yapacağın antrenmanlar var. Şınav barfiks mekik çekmeyi bırakma. Squat yap. Hatta dumbell seti bulundurursan salona asla ihtiyscın kalmaz
Valla saolasın. 3 gün ağırlık 2 gün kardiyo yapsam olur mu?
O yorucu olur. Ve yağ yakımını devam ettirmek için hepsini aynı gün yapmaya çalış dayanabilirsen. 40-45 dk kardio. Her bölge için de 2 şer hareketler başlayabilirsin. Başlangıçta 3x8 setler yeterli olur. 2 gün yap bir gün dinlen. Bu şekilde devam et. Kendini de zorlama