Bu karantina aylarında biraz spora başlayayım dedim malum yaz geliyor, spora başladım kilo vermedim zaten amacım kilo vermek değildi kalçamı biraz büyütüp ve sıkılaştırıp aynı zamanda karın kası yapmaktı. Sporu da youtube videolarından bakıyordum ve bantlarla yapıyordum light, medium, hard duymuşsunuzdur illaki. Light kullanıyordum fakat ben kalçamı büyütüp şekile sokmaya çalışırken tam tersine küçüldü neden böyle oldu anlamıyorum sporu bırakmalı mıyım napmalıyım? Zaten büyük bir kalçaya sahip değilim boyum 163 kilom 48 belim 61 kalçam da 84 falan nolur düzgün cevap verin moralim bozuldu.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hareketleri yanlış yapabiliyor olabilirsin ayrıca kalça büyütmen için biraz zorlamalı adeleyi uyarmalısın ki hacimlensin
Tam tersine eriyor benimki anlamadım :(
Sana lunge hareketini vereyim onu yap biz salonda üyelere kalça hareketi için lunge öneriyoruz netten nasıl yapıldığına bak pişman olmazsın ayrıca proteini oranını yükselt spordan sonra mutlaka protein ve kaliteli karbonhidrat al
Ne gibi şeyler yemeliyim spordan sonra kalçamın şekilli ve büyük olması için? Bir de kalçamı tam çalıştıramıyorum galiba kaslarımın ısındığını falan hiç hissetmiyorum sanki sporu yapmışım bitmişim de soğuma yapıyor gibi
Protein olarak et tavuk yumurta zaten temel besinler onlardan tüketebilirsin yumurtayı sanah kahvaltısında spordan 1 saat sonra et ya da tavuk tüket yanına kaliteli kompleks karbonhidrat bulgur pilavı esmer pirinç pilavı esmer makarna gibi bunları türketebilirsin
Kalçanı tam çalıştıramaman hareketleri yanlış yapıyorsundur sen benim dediğim lunge hareketini yapsan yeterli verim alırsın
Et tavuk yemiyorum evde olmuyor genelde :D 3-4 günde bir spor yapıyorum genelde spordan sonra yoğurt , peynir , yulaf vs hangisi varsa onu yiyorum sabahları yumurta yemeye çalışıyorum falan öyle bilmiyorum nerde hata ama kalçam erimeye devam edecekse sporu bırakıcam zaten küçüktü şu an daha küçük
Karbonhidratı artır o zaman spordan dolayı kalori yakımın arttığı için daha çok yemen gerek o yüzden diyorum karbonhidratı sıkı tut
Tamamdır👍🏻 Bir de şey okumuştum bir yerde , yandığını ağrıdığını hissediyorsak hareketleri yaparken yağ yakıyoruzdur o yüzden küçülüyor vs doğru mu bu? Yağ yakmadan küçültmeden şekile sokmak istiyordum ben
Bendede yanma oluyor ben yağ yakmıyorum ki hacim kazanıyorum o yüzden pek kulak asma sen karbonhidratı artır sporla
Anladım teşekkürler
Rica ederim kolay gelsin 👍😊
Demekki spor kalçana yaramış o halde nereyi küçültmek istiyorsan ona göre bir beslenme ptogramı ve spor yapman gerek istersen yardımcı olurum👍🙂
Küçültmek istemiyorum büyütüp şekillendirmek istiyorum kalçam zaten küçük
Bir kaç egzersiz ve yemek programı var mesaj bana yardımck olurum istersen büyütmen için 🙂👍
Mesaj atamıyorum burdan yazsan
Xper 1 se ben yazarım sana kullanıcı ismini yaz🙂
Bu soruyu sormak için açmıştım tek hesabı :) burdan yazsanız olmaz mı kapatacağım büyük ihtimal
Bende soru cevaplayacağım gün gün ve öğün öğün program yap kalçanı değil vücudunu çalıştor hangi bölgede fazlalık varsa hareketler ve beslenme için liste yaparız da işte burdan nenkadsr yazayım 😅
Yaptığın program sana uygun değil o zaman 😀 vücuduna uygun program bulursan kesin büyür
Nasıl bulucam
Yardımcı olurum istersen
Sporlari tok karınla yapman lazım kilo vermissin
Kilo vermedim hala aynı kilomdayım ama ben kalçamı büyütüp şekile sokmak isterken eridi
Vücudunun başka yerinden verip başka yerinden alabiliyorsun arkandan verip karnindan almissindir?
Yok hiçbir yerimden almadım ama tok karınla yapmayı denerim saol
Rica ederim :)
düzgünce spor salonuna git ve beslenmene dikkat et
Spor salonuna gidemiyorum maalesef zaten 3 gün sonra şehir dışına çıkacağım
hmm peki o zaman düzgün kalça çalıştıran bir video bulmalısın
Biliyor musun bilmiyorum ama chloe ting yapıyorum
anladım da peki doğru yaptığına emin misin
Büyük ihtimal doğru yapamıyorum yani ne görüyorsam onu yapmaya çalışıyorum. Karın çalışırken karnımdaki kasların gayet ısındığını çalıştığını hissediyorum fakat kalçada aynı şeyi hissedemiyorum birkaç hareket dışında
o zaman doğru bir video bulmalısın ya da ben sana yaptığım şeyleri söyleyebilirm kalça ve bacak için
Video önerin var mı? Yaptığım kanal gayet bilindik yabancılar arasında hatta verim alan çok kişi gördüm ama emin değilim
ya hareketler tamam ama tekrar ve set olarak bence yanlış yapıyorsun bir izlediğin videoyu atsana
Chloe ting yaz youtube a booty videoları var onlar
gayet iyi aslında bir videosunu izledim de iyi çalıştırıyor ama sen artık kasmıyor diyorsan bunlardan bazı hareketleri mesela bir 5-6 hareket ama 4 set bir 15-20 tekrar yapabilirsin
Hareketleri dogru yaptığından emin misin
Bilmiyorum doğru yapmıyor olabilirim ne görüyorsam onu yapmaya çalışıyorum
Öyle olmaz ama yanlış yaparsan vücudunun şeklini bozarsin
Elimden geldiğince çabalıyorum ama napmalıyım bilmiyorum sporu mu bıraksam zaten kalçam büyük değil eriyince daha çok sinirlerim bozuldu tahta gibi kalıcam en sonunda
Zayifsan biraz kilo al ve hareketleri doğru yapmaya çalış bende evde yapıyorum ama benim spor bilgim var spor salonunda çalıştım bir süre
47,4-48,3 aralığında değişiyor kilom. Boyum da 162-163 1-1,5 kilo daha alabilirim de alamıyorum maalesef. Bir de mesela kalçamı çalıştırırken belirli hareketlerde kalçam acıyor mu diyim yanıyor diyim mi bilmiyorum bu iyi bir şey mi yoksa yağ yakıp küçülüyor mu tam anlamadım anlatabilir misiniz?
Ağrı olması kasların çalıştığı anlamına gelir buda iyi bsy
Mesela çalıştırdığınız yer kasların çalışmasından dolayı ısınır falan ya benim kalçamda öyle bir ısınma veya çalışıyormuş gibi hissetme olmuyor daha çok belim ve bacağım ağrıyor hareketleri yaparken yanlış yaptığımın göstergesi mi bu? Bir de kalçamı eritmemek tam tersine büyümek için spordan önce sonra vs nasıl yememi önerirsiniz? Bir şeyleri yanlış yapıyorum belli ki
Hareketli yanlış yapıyorsun büyük ihtimalle sorun bu bide yemeğine dikkat etmelisin yemeden kesip spora ağırlık versen zayıflarsin
Bazı yerlerde yağ yakıyoruz o yüzden küçülüyor ama şekile giriyor diye okudum doğru mudur bu? Böyleyse küçülmesini istemiyorum sporu bırakacağım
Sporu bırakırsan kilo alırsın büyür kalçan ama şekli nasıl olur bilinmez
Tamam teşekkürler
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana
Yanlış yapıyorsun demek ki yaşın kaç
hayır
küçültme onları
büyük severim :D
Maalesef küçük🤷🏼♀️
Ne kadar sıkı orası tartışılır ama toplu yani yayık değil
evde bacak kalça egzersizi yap bu arada :) daha güzel olur eminim şuanda da güzeldir
sen abartıyosun bence :)
Arkadan bakınca dolgun gibi duruyor ama yandan bakınca çıkık değil ve spor yaptıkça kalçam eridi kötü olan bu
yan değil arka görüntü önemli...
ayıptır söylemesi domalınca güzel durmalı:)
merak etme genişler büyür sporla da.
:)
Bana zaten büyük çok güzel olmaz vücudu zayıf ve kısa boylu olanlardanım kalçam çok büyük değil. Erkekler 90+ istiyor ama benimki 84-85 falandır. Ama belim ince 60 civarı bir şey. Göğüslerim de zayıf olduğum için küçük zaten direk zayıf olanlardanım yapabilcek bir şeyim yok 🤷🏼♀️ Yiyip yiyip kilo falan almıyorum
Mesaj atamıyorum
Benim elime geliyor da benim elim küçük :D
ama nerdesin ya güzel kalçalı kız, hala gelmemişsin:( :D
Manti ye
Yok yok niye ki
İyi beslenmen lazım
İyi beslenemiyorum çok
Beslemezsen pek işe yaramaz. Bende kilo almak için yazılmıştım
Hoca iyi yemem gerektiğini yoksa pek işe yaramayacağını söyledi
Pilav Zeytinyağı yulaf ezmesi falan bol proteinli yiyecekler yemelisin
Yulaf yiyorum bu aralar baya 🤷🏼♀️ Nolcak bilmiyorum sporu bırakıcam gibi çünkü kalçam şu an yok gibi kaş yaparken göz çıkardım gibi bişi oldu
Spordan zarar gelmez popomdaki yağlar kasa dönüşüyor işte