Benim fiziğim kötü malesef öyle çok kaslı bir vücut istemiyorum sadece fotoğraftaki gibi model vücudu yapmak istiyorum sizce bunu evde yapmak mümkün mü? Yani illa fitnessa gitmeme gerek yok dimi
Evdede yaparsın vücut antrenmalariyla ama iyi bilgi sahibi olman lazım birde tutkulu olmalısın. Kız için yapıcaksan hiç yapma öyleleri max 1 sene yapıp bırakıyor zaten :D Herkesin metabolizması, genetiği daha farkli olabiliyor ona göre iyi bir çalışma izleyebilirsin.
Anladım tabi kız içinde yapıyorum 😂 ama atletik bir fiziğim olsun istiyorum vücudum çok yağlı ilk önce yağ yakmam lazım l-carnitin diye bir supplement var onu kullanıcam spor yapmadan önce
Okadar kız için tabi olur :D herkes karşı cinse daha iyi gözükmek ister ama tek sebep o olmasın. Ben 8-9 sene yapıyorum daha çok hobi olarak gitti bir hedefim olmadı kendiliğinden gelişti vücut, hiç supplement kullanmadım. illa supplement kullanicaksin diye bir kaide yok, bana sorarsan kullanma kendi cabanla ve atletik olarak yağ yak ( HIIT Kardiyolar yap vs ) supplement seçimindede dikkatli ol hileyi karıştıran vitaminsiz epey oluyor.
hedefin bu vücut olmasın kanka hedefin sağlıklı ve güçlü bir vücut olsun. sen bu herifle aynı miktarda kasa ve yağa sahip olsan bile vücudun farklı görünecektir çünkü genetiğin farklı. ama soruna cevap evet evde spor yapılır, zaten salon ortamını bende pek sevmiyorum hep apaçi dolu
Aynen dün birisi söylemişti beslenme ve bacak antrenmanı ile bacak kası yaptım demişti ama beslenme çok önemli demişti beslenmeyi internetten bakmam gerekicek sanırım