selam, boyum 160 kilom 50 2 kilo fazlam var diyet yapıyorum. düzenli bacak egzersizi yapmama rağmen bacaklarım aşırı yavaş inceliyor. hızlı bacak özellikle iç bacak eriten egzersizler neler?
sizce ince bacaklı kızlar mı daha çekicidir yoksa aşırı kalın olmasa da daha kalın bacaklar mı?
sizce ince bacaklı kızlar mı daha çekicidir yoksa aşırı kalın olmasa da daha kalın bacaklar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar,
https://www.youtube.com/embed/YXeM-Wi_FcUBence kilon oldukça normal. :) Bacakların incelemesine gelince özel olarak o bölgedeki yağlar gitmez. Ama kendi vücut ağırlığını kullanarak yapabileceğin bir çok bacak hareketi var.
Bacak çalışmaları kasların gerginliğini artırır. Gerginliğin artması bacaklarının çapını azaltır; yani sıkılaşıp incelirsin.
Bacak için en iyi hareketler Squat ve Lunge Hareketleri diyebilirim. Belki ek olarak Hip Trust. Hareketleri 15-20 tekrar yapabilirsin. Squat çeşitleri için bu videoyu izleyebilirsin.
Kalın bacak mı ince bacak mı daha çekicidir sorusuna ise cevap vermeye zira feminist tarafım izin vermiyor. :)
Sorulara spor ve sağlık açısından bakarak cevap vermeye çalışıyorum.
Kolaylıklar Dilerim.
Çok teşekkürler umarım faydasını götürürüm
Görürüm