Merhabalar,
Aslında benim cok fazlam yok sadece göbeğimde ayva çıkıntısı var biraz, spor yapmaya başladım haliyle zayıfladım. Ancak spor yaparkende karına ağırlık veriyorum yaklaşık 3 hafta oldu. 2 kilo vermişim ancak bedenden gittiği belli ama o çıkıntı hala var. Bu sekilde devam edersem daha cok zayıflayacam ve beden olarak daha fazla erimek istemiyorum acikcasi ama bu ayva göbeği çıkıntısını ne yapacam?
Aslında benim cok fazlam yok sadece göbeğimde ayva çıkıntısı var biraz, spor yapmaya başladım haliyle zayıfladım. Ancak spor yaparkende karına ağırlık veriyorum yaklaşık 3 hafta oldu. 2 kilo vermişim ancak bedenden gittiği belli ama o çıkıntı hala var. Bu sekilde devam edersem daha cok zayıflayacam ve beden olarak daha fazla erimek istemiyorum acikcasi ama bu ayva göbeği çıkıntısını ne yapacam?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar,
Vücudumuz fazla olan enerjiyi yağ olarak depolar ve bu depolar bölge olarak kadın ve erkeklerde farklılık gösterebilir. Genellikle karın ve kalçada biriken yağ depolarımızı ortadan kaldırmak için egzersiz yaparken hep o bölgeleri çalıştırırız. Bu doğru bir yöntem değil. Maalesef enerjiyi hangi bölgeden alacağımıza biz karar veremiyoruz. Bu nedenle bölgesel çalışmalarla o bölgedeki yağların gitmeyeceğini bilerek tüm vücuda odaklanmalısın.
- Hergün yeteri kadar enerji kaybettiğinden emin ol. Yani hep bir fiziksel aktivite olsun hayatında.
- eğer yağlarını eritmek istiyorsan büyük kas gruplarına odaklan yani bacak sırt gibi büyük kas gruplarını çalıştır. Merak etme enerjiyi karın duvarındaki yağlardan sağlayacak vücudun! Ve ekstra karın çalışmana gerek yok.