Açıklama: Kaynak
Ankaragücü - Sivasspor maçının geliri Mehmetçik Vakfı'na

Bağış: Kaynak

Halen rejim kuvvetleri falan diye haber geçen medya oldukça spor falan bir şeyi birleştiremez.
Ayrıca ben olsam yapmam bunu, cumhurbaşkanı dün komiklikler, şakalar yapıyordu ve Pendik'te katıldığı cenaze töreninde ''Bu şehitlerin kanıyla sulanmazsa bu toprak vatan değil arazi olur'' gibi fiyasko cümleler kuruyordu.
Sen neyi birleştirici unsur olarak görüyorsan senin için birleştirici unsur odur. Ülkece birleşmeye ihtiyacımız var yürüyün stadyuma gidiyoruz :D Saçma olur. Kimini spor, kimini il ve ilçe meydanları, kimini sokaklarda elinde bayraklarla yürümek, kimini askere gitmek gönüllü olmak vs... Bunu da belirleyen insanın yaşama şekli ve karakteridir.
Spor, çoğu kez birleştirici bir unsur... fakat fanatizm işin içine girerse ayrımcı bir unsur olur. Yugoslavya, Dinamo zagreb-kızılyıldız maçından sonra yaşanan olaylardan sonra dağıldı. Spor maalesef her zaman dostluk, kardeşlik olmuyor.
Teşekkürler. 😊
umarım yapılan bağışlar amacına ulaşır
Cevap
20Cevap
Bazıları onu birleştirici bir unsur yaparlar.
Ankaragücü çok cömert bir takım.
Fenerbahçe, Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonspor bu 4 devden daha iyi değil ama, birgün çok iyi olacak. Bu 4 takımdan daha cömert bir takım. Bu takım taraftarlarına ne mutlu
İltifat almışçasına
Duyarsız kalmayan takımları tebrik ediyorum. Canımız yanarken maçların ertelenmesi gerekirdi. Beşiktaşta hem siyah forma hem de milli marş okunurken bayrağa döndü.
Kimse kusura bakmasın hani sözüm bu insanlara değil doğrudan ama sen yılın 365 günü vatana millete hayırsız bir şekilde takıl sonra siyah yaparak ya da bir şeyler paylaşarak vicdanını rahatlat yok öyle bir dünya. Bugün bu ülkede herkes vatanını bu kadar çok düşünüyor olsaydı herkes kendi işini layıkıyla yapar ülkedeki bir çok şey bu kadar kötü olmazdı.
Futbol artık kumar oldu..
var mı Aksini iddia eden? Millet haramlara bulaştı? Siz biliyor musunuz bu kumardan dolayı kaç ev dağıldı dağılmak üzere
Futbol artık kumar oldu?
oldum olası sempatim vardır bu takıma ve evet, spor birleştirici bir güçtür.
Turk bayraginin hic bir seyin altinda kalmayacagini dizayn yapan kisiye ogretmek gerek bence dusunce ince ve guzel ama tasarim iyi degil
Spor, başlarında zihniyeyli insanlar varsa birleştirici olabilir.
Yerinde kullanıldığı sürece, evet spor birleştirici bir unsurdur.
Doğru kullanılırsa spor birleştirir ve bütünleştirir
Ve Ankaragücü ekonomik sorunları en kötü olan 2-3 kulüpten.
spor deyince aklıma arjantinin eski cumhurbaşkanının dediği geliyor.
Ne demişti
Helal olsun şu kulübü gökçek şerefsizinden kurtardı bu başkan
Dikkat çekmek iyi güzel birşey tabi ama daha somut adımlar atılmalı
Anlamadığım kadar sevmemde futbolu
Etkisi var ama yetersiz
Spor ayrıştırmamalı birleştirmelidir
tebrikler, büyük takımlardan da bekliyoruz..
Sanmıyorum keşke daha somut şeyler yapabilsek..
Bu formaları bizden aldılar biliyorum..!
spor birleştirir, iyi gelir adama
Gerçekten güzel forma ama anısı acı
Evet
Evet öyledir.
Helal olsun diyorum.
Güzel uygulama
Güzel olmuş
Çoğu kez evet
Evet, etkileyici.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?