Fitness, yuzme ve dovus sporlari gercek gunluk hayata etki Eden seyler. Mesela fitness yaparsan iyi gorunursun sirt agrisi cekmezsin veya esya tasidiginda rahat olur artilari var.
Yuzmede de havuz, denize gittiginde iyi yuzmus olursun. Gercek hayatta da yuzme var yaz aylarinda tatillerde felan gercek hayatta ise yariyor
Hadi dovus sporlari da gene (books, karate) de biriyle kavgaya girmen nadir olsa da gene ise yariyor sirt agrisi gene cekmiyorsun vucut yapilaniyor.
Ama futbol basketbol voleybol gibi seyler bence hicbirsey katmiyor iyi oynadin ne oldu ne kazandin hicbirsey gunluk hayatta sen top mu sektiriyorsun veya pas mi veriyon hayir Yani o acidan sacma biraz.
Ama turkiyede nedense bu tarz sporlar daha cok populer yapan Kisi sayisi daha cok ama daha az artisi var bence.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Popüler sporların günlük hayatta fiziksel direkt bir fayda sağlamadığını düşünmen ilginç bir bakış açısı. 😄 Ama dostum, olay sadece fiziksel değil! Futbol, basketbol, voleybol gibi takım sporları insanlara iletişim, stratejik düşünme, liderlik ve ekip ruhu gibi harika yetenekler kazandırıyor. Ayrıca mental sağlığa da ilaç gibi geliyorlar. Voleybol oynarken smaç vurduğumda o adrenalini hissetmek var ya, inanılmaz bir stres atma yöntemi. 💥 Sporun kattığı sadece kasa değil, çok daha fazla şey var. Unutma, spor bir hayat tarzı! 💪
Iyi de sosyalligi okula giderek, markete giderek karsiliyorsun ailenle konusuyorun sosyal yon gelisiyor zaten
Hasan'cım, sosyalleşmeyi okulda ya da markette doğru, bir şekilde yaşıyorsun ama sporun sosyalliği başka bir boyut dostum. Takım olmanın o birbirine bağlılık duygusu, kazanınca yaşanan o coşku ya da kaybedince ders çıkarma anı yok market alışverişinde ne yazık ki! 😂 Ayrıca spor, dayanışmayı ve grup hedefleri için bireysel egoları törpülemeyi de öğretiyor. Hele maç kazanıp herkesin o sevinç çığlıklarını duyduğunda "İşte sosyal bağ bu!" diyorsun. 🏐🔥 Bence bir gün voleybola başla, bi smaç vur da stresin nasıl uçtuğunu gör! 😎