Arkadaşalar gerçekten moralim bozuluyor benim vücut tipim armut vücut tipi bundan çok rahatsız oluyorum belim cidden ince ama kalçam var ne kadar zayıflarsam zayıflığıyım belimden gidiyor omuzlarım ve kalçam oranlı kimi kum saatine de benziyor diyor armut vücut tipinede kimisi çok yakıştırıyor kalçayı ama ben öyle düşünmüyorum eee boyumda çok kısa 156 boyum bir pantolon bile hoş durmadığını düşünüyorum bende sizce ne yapmalıyım sporla gider mi veya ne önerirsiniz
Cok saglam. sekilde sqyat ve fitness yapman lazim ki. O zaman kuculur. Ama su var. Seni rahatsiz eden bir kalca aslinda sana cok yakisan ve goren bir erkegin de yuregini hoplatan bir kalca olabilir. Omuzlarin ve kalcan oranliysa eh biraz biraz goguslerin de dolgunsa ve dizden yukari dogru genis bir V seklinde yukselmiyorsa basenlerin ortada bir sorun yoktur. Turk kadininin kalcalari dolgun olur biraz. Youtube da shuffle dansi yapan celimsiz amerikali kizlar gibi fizik arama yani kendinde.
Boyle bir fizik yapmak mumkun. Ameliyatsiz estetiksiz. Ama gercek anlamda minimum 1 - 2 sene profesyonel egitmenlerle calisip bu spora uygun sekilde de beslenmek gerekiyor. Ama yapiliyor mu evet yapiliyor. yasin genc. neden olmasin. haftada 3 - 4 gun antremanla olur.
Genetik olarak da yatkın olabilirsin kemik yapın o bölgede geniş olabilir yani veya o bölgede yağlanma miktarın fazla olabilir sporla şekillenip fiziğini düzeltme imkânın vardır bence yas avantajı olarak falan. yaglanma bölgesel olarak eksilmiyor direkt çalıştığın yerden bacak kalça antrenmanlari ile alt vücudunu sekillendirebilirsin kesinlikle bu arada yorumlarına ikidir denk geliyorum fake hesaplar çok yanıt alıyor mesaj atabiliyor bilgin olsun
Biraz değişik olmuş evet yorumlarında fake hesaplar var iyi rol yapıyorlar iyi niyetini suistimal edebilirler" haberin olsun dikkatli olmakta fayda var
Yani düzeltilebilecek yol bilmiyorum şimdi ben en iyi şekilde boy ile alakalı diyorum çünkü kısmi anlatımların çoğu benle uyuşuyor lakin bölgesel çalış belki faydası olur
Diliyorsan yaz bir bana şimdi ne desem yanlış olur dediklerini toplayıp bir arada anlamıyorum geniş açıklamalı durumu boyunu vs yaz görüşleri unutuyorum belki elimden bir şey gelir bir kaç dk bakarım.
Bölgesel kilo verdiğin için durumu toparlayamıyorsun bunu günlük yaptığın oran ya da orantıda iş bölümüne dair bir irdele, kişi tabii ki kilo verir ama öyle ama böyle kimi müsait oldu beli ya da bacağı olur her daim ama buda fiziksel farklılık gösterebilir demem şu ki dikleşmesi genişlemesi veya kilo alımı sende bitiyor kendini bir keşfetmen lazım, kalçada ki tüm yağ ve kiloyu vermen içinde ağırlık bilemem çalışmayan biriyim ama spor der isen ritmik koş tempo düzeyini arttır ya da buna bağlamda yürüyüş çalış belini zayıflatır ama düzeltir lakin bacaklara iş çok düşer.
Sana detaylı şekilde bana durumunu izah eden bir raporla dön dedim ki bilgimin çoğunu aktarayım istemedin, bu söylediklerim bile fazla belkide iyi günler size.
Bence bu kadar takılma eleştiriye gelince idealle kıyaslarlar ama kimse ideal olamaz, sende olamazsın. Herkese kendini beğendirmen mümkünsde değil, kimi beğenecek kimi beğenmeyecek. Kendinle ilgilenme demiyorum ama elinde ne varsa odur olmadığın bir şey olamadığın icin üzülmenin bir anlamı yok. Kendini sev.
Haklısın hemen pes etmicem düzelte biliyorsam problemi mi halledicem olduğu yere kadar eğer olmuyorsa olduğu kadarıyla en azından düzeltmek için uğraşmamış gibi olmam
Yok Antalyalıyım güzelde değilim hayır allahım niyetim karşı gelmek değilde bari fiziki açılardan iyi olsaydım ordan kurtarırdım 😂 sen nerelisin ismin ne problem olur mı sormam da
En İyi Cevaplar