Genetik faktörler etkili hız için. Antrenörün talimatlarını da uyguluyoruz. Hızlı koşmak için neler yapmalı? Öpüldünüz 💋😘
Cevabın nedir?
Hızlı koşmaktan kastın tam olarak ne eğer Allah ne verdiyse yangından kaçar gibi dört nala koşmak diyorsan ona sprint atmak deniyor işin tekniğinin temelinde koşarken topukların yere değmemesi ve bacak ile kol atımının çapraz biçimde yani sol bacağın ileri atıldıysa sağ kolunu ileri atıp sağ bacağın ileri atıldıysa sol kolunu ileri atman gerekiyor. Daha akademik ve üsturuplu anlatımlar için Kineziyoloji - Sprint olarak aratıp bakabilirsiniz.
28 Yorumla- +1 yıl
Parkur başka bir şey zemin koşulları karşındaki engele ya da yapıya göre vücudu ivmelendirme ne bileyim bunlar hızdan çok çeviklik ister gibime geliyor üç beş kere parkur gördüm ama parkuru yapmadım ya yaptıysam da yarım falan yapmışımdır sen bunu en iyisi eğitim subayı olan bir tanıdığın varsa ona sor askeriyede parkurlardan eğitim subayları sorumludur genelde de yüzbaşı binbaşı gibi rütbeleri olur onlar anlar bu işten
- +1 yıl
Valla bu benim kişisel görüşüm yüksek koşu temposu yerine çevik ve çabuk hareketler bence parkurda daha çok gerekir biri bitince hemen diğerine geçeceksin bu da patlayıcı özellik falan istiyor kısa mesafede, dar alanda hızlı dediğimiz tipler vardır birde uzun mesafede geniş alanda hızlı dediğimiz tipler var bence parkurda kısa mesafede dar alanda hızlı olan avantajlıdır
- +1 yıl
Diyorum ya topukların yere basıyordur özelden bir yaz bir bakalım ayakların falan düz taban mı vücut ergonomin mi ivmelenmeye elverişli değil mezura varsa evde bazı anatomik ölçümler almanı istiycem senden yardım edecek birisi varsa evde o da olur elde veri olmadan değerlendirme yapmak çok sağlıklı olmayabilir
En İyi Cevaplar
+1 yılSquat çalış.. 🙃
12 Yorumla- +1 yıl
Birlikte tabi 🙈
+1 yılÖncelikle kolay gelsin bugün parkur hangi parkur barfixli olan mı? Bir de kaç saniye ile başladın?
118 Yorumla- +1 yıl
Ben de haftaya parkura başlıcam malum pomem ilanı geldi , ne yap biliyor musun açık havada koş, o koşu bandı ile kalma. Sıçrama tahtasından nefret ediyorum:(
- +1 yıl
Ben de kazandım ama aksilik oldu işte. O lanet sağlık raporum hala evde yırtıp atamıyorum da :( Pomeme kaldım yine :( çok iyi hazırlanmam lazım. Senin de tabi, 45 saniye olmazsa kazanamayız :(
- +1 yıl
Evde kolay oluyor tabi bir de şunu bilirim sıçrarken ayaklarımızı popomuza kadar çekmemiz lazım :D
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkımızda :)
- +1 yıl
Kızzz naptın parkurda değişiklik olmuş. kaç saniyelere düştün bakayım
- +1 yıl
İyice şeyini çıkardılar zaten ben de senin gibiyim yoruldum artık cidden. Mülakatın ne zaman
- +1 yıl
Sıçramayı kaç saniyede tamamlıyosun toplam.
- +1 yıl
Moralini bozma son 2 gün de parkura gitme sadece dinlen. Hayırlısı ne ise o olsun.
- +1 yıl
Tamam canım dua edicem şimdi sana Allah yardımcın olsun
+1 yılKolları iyi savurmak ve aniden değil yavaş yavaş yükselterek koşmak.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
47Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYağ oranı azaltılmalı, bacaklar ve kalflar güçlendirilmeli.
14 Yorumla- +1 yıl
Bacaklar ve kalfların durumu nasıl?
- +1 yıl
Kendi vücut ağırlığın ile güçlendirebilirsin.
Boş zamanında videoları dikkatle izle lütfen,
https://www.youtube.com/watch?v=wCVSv7UxB2Ehttps://www.youtube.com/watch?v=5umbf4ps0GQhttps://www.youtube.com/watch?v=XWbj1zbYQmU
Sen en iyisini yapacaksın,
Ben bundan eminim…
11 YorumlaÖncelikle sık antrenman yapman gerekiyor. Onun dışında bir yöntem daha var ama herkes yapamıyor. Zihin kontrolü ile. Zihnin yeterince kontrol edilebildiği durumlarda kaslar tamamen boşaltılır ve kişi normal potansiyelinin 2 katı hızla koşabilir. Ama kaslar boşalınca bazen duramayıp duvara da toslayabilirsin.
11 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsuda koşu antremanı
https://www.youtube.com/watch?v=iITj6WVJmrw11 Yorumla Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Koşma adımları çok önemli eğer ona göre koşma yapılırsa hızlı koşulur..
12 YorumlaSpor konusunda 509 cevap paylaştı. bir ormana git eğer ayı görürsen çok hızlı koş böylece hızın bayağı artar :)
12 Yorumla
+1 yılHızlı koşan tez yorulur 😊 sen tempolu koşmaya devam et
11 YorumlaKaracabey Harasi'nda yetişmiş beygir gibi olmak lazım 😂
17 YorumlaSpor konusunda 323 cevap paylaştı. Hızlı koşmalıyız. Yavaş kalıyorsa hızımız, ne yapalım, bu kadar hızımız🙂
12 Yorumla
+1 yılBu yönde ki potansiyelimi fark eden olsaydı şimdi usein bolt ile kapışıyordum
12 Yorumla- +1 yıl
ohh öpücüğü de aldıkkk
Spor konusunda 434 cevap paylaştı. Çok antrenman yapmak. Elbette bir çift de uzun bacak lazım 😃
14 Yorumla
+1 yılBir köpek tarafından kovalanırsan inanamayacağın kadar hızlı koşarsın
11 YorumlaSpor konusunda 357 cevap paylaştı. koşarken topukların g. tüne wurcak anca öyle ya da peşinden kuduz köpek salcaz gör bak nasıl koşuyosun 😂😂
17 Yorumla
+1 yılDüzenli antrenman yapıp hatat boyu hergun en az 10.000 adim yürumeden eve girmemeli tatlım... 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Aferim sana cici kız. Seni seviyorum tatlım... 😘
sigara içiyorsan sigarayı bırak. olmazsa peşine azgın bir pitbul köpeği bırak bak bakalım hızlı koşarmısın yoksa uçarmısın :) sen de öpüldün kocaman
11 Yorumlakaçtığın şey içindeyse, gittiğin yerede onu götürürsün :D
tamam l*n yüzüme vurmayın yüzümle kazanıyorum ben :/10 YorumlaSen gel bana aşkım ben sana bir doping injekte edeyim at gibi koşarsın😂😘
13 Yorumla
+1 yılÜstünde ağırlıkla koş. Ayakları kollara bağlanan ağırlıklar var
113 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bu tarz ağırlık
- +1 yıl
Amaç o zaten. Kasları geliştirip hızı arttırmak.
- +1 yıl
😂😂😂 sende bordo bereli sayılırsın
- +1 yıl
Çok iyi. Kolay kazanırsın
- +1 yıl
Bence kazanırsın
- +1 yıl
Helal olsun sana
+1 yılSevişerek enerji kaybetmeden antrenmana gelmelisin:)
12 Yorumla- +1 yıl
Bekle bekle nereye kadar:)
Bol bol antraman. Ağırlık takarak koşmak. Ayrıca bazı kasları daha fazla geliştirmek gerekli.
10 Yorumla
+1 yılPekmez iç 😚😚 ben arkandan kovaliyormusum gibi hisset yakalarSam 😚😚😚
12 Yorumla- +1 yıl
İç varya roket olursun😂😂
Her gün yürüyüş yapılıp nefes açılmalı antreman yaparak sürekli en hızlı koşma limitine çıkabilirsin bence
10 Yorumla
+1 yılAybükeye söyler misin engeli kaldırsın lütfen
Çok önemli bişe diyecektim ona12 Yorumla- +1 yıl
Lütfen ama çok önemli
Ne istersen yaparım ben de
Bu sitede benim için bir sen bir o biliyosun
+1 yılÖnüne koyduğun hedefin her zaman üzerine çıkılmalı. Vücudu zorlamak lazım.
10 YorumlaAlkol sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak durulmalı ve sağlıklı beslenmeli
10 Yorumla
+1 yılArkandan sağlam bir köpek kovalarsa çok hızlı koşulabilir
10 YorumlaHergün çok koş, geliştir kendini
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmillet İstanbul türkçesi tane tane ve akıcı konuşmak istiyor bizimkisi hızlı. garipsin valla
01 Yorumla
+1 yılkarşımda harika çekici bir hatun duşunurum yolun sonunda ona sarılacamı duşununce çok hızlı koşarım
00 Yorumla
+1 yıldaha hizli kosmak :)))
13 Yorumla- +1 yıl
kondisyonerin ne oneriyorsa onlari yap beslenmene dikat et tm kanka
+1 yılSesli kıtap oku. Net.
20 Yorumlanormal tempo koş devamlı olsun :)
14 Yorumla
+1 yılSeni yavaşlatan tüm yiklerinden kurtulmalisin
14 Yorumla- +1 yıl
Sende fazla kilo olabilemez
- +1 yıl
Sen de olmalı zaten 😂
+1 yılhizli kosabilirsin mesela afsdsa
10 YorumlaMalatyada kayisi yenmeli
11 YorumlaSpor konusunda 458 cevap paylaştı. Antrenörün talimatlarına uyman yeterli
10 YorumlaNe acelen var
13 Yorumla
+1 yılOluşursam mutluluktan hızlı koşarım
10 YorumlaSürekli spor halinde olmali,
10 Yorumla- Spor konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılnefes alış verişin düzenli olmalı.
10 Yorumla Tanışmamız lazım. 😂
14 Yorumla
+1 yılNereye koştuğuma bağlı...
10 Yorumla
+1 yılNerden?
Genetik12 Yorumla- +1 yıl
Düşürelim 😂
Göbekli olmamalıyız
11 YorumlaBen koşturuyim 😂😂😂 seni
10 YorumlaBen koşarsam duramam diye korkuyom
10 Yorumla
+1 yılAldatırken eşine yakalanmalıyız 😂
00 Yorumla
+1 yılAntrenman devamlı
13 Yorumla- +1 yıl
Koşucumusun sen çok iyi ya
- +1 yıl
Oda güzel ben yapıyorum spor 3 aydır falan ama artık yoruldum gibi zinde olursun demişlerdi 😋
+1 yılhızlı koşmak lazım
10 Yorumlaköpeğe taş atmalı
10 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri