Benim göğüslerim ve kalçam daha iri bel cevremde yağlı biraz. Bu vücut bir yıl sürermi? 40-42 beden giyorum şu an.

Bacım bu vücut ilah katına çıkanlarınkidir eğer uğraşırsan neden olmasın ama azim ve kararlılık gerekiyor ilk kilo vermen gerek 68 70 kilosundur 50 kilo olman ayda 3 kilo versen sporda yaparsın zaten sarkma olmaz çatlağın varsa çatlak kremi kullan 6 ayda verdin diyelim kilonu boyunda uzundur herhalde böyle yazdığına göre neyse bu kadar sıkı bir vücut içinde bence 1 yıl gayet ideal de kararlı bir şekilde devam edebilecek misin sırf yemek yememekle olmaz
38 bedende olsan sıki bir program ile tamam da, 42 beden için 1 yilda zor
maşallah allahı varmış bu arkadaş manken belli bunların yedikleri içtikleri full program böyle bir hayatın var mı spor sürekli yapabilecek misin yaparsan neden olmasın
Genel olarak vücut altı ay sonra şekillenmeye başlar. Ama bel çevresi iki yıl sürer, tabii sıfır yağ temelli protein diyeti şartı ile.
Cevap
39Cevap
1 yıl içinde doğru diyet ve azimli sporla çok iyi bir vücuda sahip olursun ama sporu bırakmaman kaydıyla bırakırsan vücudun da kilo almaya müsaitse emeklerin boşa gider
kardeş şekilciliği bırakın sporu sağlık için yapın, sağlıklı bir vücut zaten güzel veya en azından güzele yakın olur
benzer vücuda sahibim (böyle kalça yok o ayrı :D ) eğer o bir yıl diyeti ve sporu kesmezsen düzenli bir şekilde evet olur.
Gençsin diyet yaparsan bir yıl sürmez zaten kadın vücudu kütle eklemeyeceksin fazla iyi bir spor salonuna gidebilirsin
Bu formu tutturursun ama bu formda kalmanın okadar kolay olucağını sanmam.
3 4 senede tam spor ve diyetle squat falan belki oda 😀
Bir yil sürer... en az... aslin da daha fazla da sürer...
Ben 36-38 bedenim benim boyle olmam 1 1.5 yilimi alir. Sen 40 42ysen 1 yilda cok zor
Ne kadar güzel olsa da heves bitince o vücüt bile kurtarmıyor emin ol
Sanirim baya surer 40 42 bedenden bahs ediosun o zaman kilolusun yani kilo fazlan war
Böyle bir vücuda sahip olmak için spor da yetmez. Allahın sevgili kulu olmak gerekir :)
One öyle ya bel diye birşey yok popo kocaman 🤢 biraz doğal olun ya 😲
Senin fotonu da görüp yorum tapmamız daha iyi olurdu
1 yıl düzenli tempoda yaparsan sonunda istediğin gibi olur vücudun.
40 42 den 1 seneyi alirt
bunun yanında yaşlanmaz insan valla :)
Pırasa yemeği de sevilmiyor.
güzel değil ki bana göre..
Düzgün ve disiplinli olursan evet
Böyle olamazsın bacım
Tamamen senin azmine ve izlediğin yila bağlı
İyiki söyledin ben de spor salonuna yazılacaktım
Seni bilmem ama bu vücuda düşersen of of of 😄
kendi vucudunun fotosunu at bakalım
bele bak 2 yıla ancak
O kadar iyi mi sence🤔
1 yıl Sürer böyle olacaksan ooooo taş olursun
Şu anki halini görmeden ne diyelim ki
Kadinin fizigi cok iyi yalniz
bu vücut benim hormonları salladı kız hahahha
6 ay 1 yilda yapamassin omur boyu yapman lazim
Böyle vücutlar güzel değil
Olur olmasina da o isler göründüğü gibi degil.
Sürebilir..
backlar takma gibi
Sürer tabiki
imkansız jdwjqd
Aynen
Sürer 1 yıl
Ne bilim mk.
Belli çok zayıf
1 yıl sürer evet.
Sürer.
Daha uzun sürer
Bu vücuda 10 yıl harxasan deger