Arkadaşlar adamı bilmeyen yoktur zaten 😅 Kaç yılımı alır bu vücut? Özellikte omuzlar.

Kol yapısına bakarsak bu vücut dışarıdan desteksiz münkün değil gibi. (Protein tozundan bahsetmiyorum ) Bu olmasada buna yakın bir vücut sizin vücudunuzu normal vücut olarak varsayarsak düzenli bir çalışmayla 4 senede oturmuş vaziyete gelir. ( Genetiği ayrı bir yere koyarak ) 4 yıl uzun süre gelebilir ama inan ben bir buçuk yılda sadece karın kaslarımı belirgin hale getirebildim adamın karın kaslarına bak sıfır yağ . Yağ oranını çok düşürmen gerek.
Benim kaslar belli hacim arttırmak gerekli sadece ayrıca bunun kasları yamuk benimki tane tane 😂
Ben omuzunu istiyorum 😂
Taneyle falan alakası yok tane genetikle alakalı çalışmayla değil kaslar erkek olduğun için bellidir üzerlerinde yağ yoksa :) . Zaten uzun süren hacim. işin içine girersen çok etken var. En başta sağlam bir irade gerek. Yediğin her gramın hesabını tutacaksın ne kadar protein ne kadar karbonhidrat aldın bileceksin sonra dönüp diyeceksinki bu vücudu ben yapamam desteksiz olmaaaaz :). Tam işin içine gir bu vücudu yakalamanın ne kadar zor olduğunu göreceksin :)
Yılda 1 steroid çok zarar verirmi?
Yılda bir steroid işe yaramaz. Onu alanlar ağırlık çalışmıyor zaten. Yarım saat ağırlığı yavaş yavaş kaldırıp sadece kaslara kan pompalanmasını sağlıyorlar. Gerisini steroid hallediyo :) Yani tembel işidir steroid. Karı kız için yapmayacam diyosunda bir yandanda çabuk çabuk yapmak istiyosun nasıl oluyo o :) yıllara yayıp yapacaksın hem kas inşaa edeceksin hem spor yapıp sağlıklı olacaksın. bir anda olmaz bu işler
Olmayacak diyorsun kardeş omdan dedim 😂
Adam Doğal mı sanıyorsun?
Zannettiğinden çok daha yüksek dozda ilaçlar alıyor ve muhtemelen 10 senenin üzerinde vücut çalışıyor.
Sen ilk 6 sene bu vücudun yarısını yapabilirsen ilaçsız, Allaha bol bol şükret. Adam 120 Kg felan herhalde.
115 kg
İstediğin kadar suplement kullan, yemek ye idman yap yinede doğal 115 Kg bir vücut yapamazsın.
Bu ancak 6 sene sağlam spor ardından 1-2 sene sağlam kür hayatı ile olabilir.
Çok alır gibi bu kadar güzel vücuda sahip olmak zor sanırım
Çok zor omuzların geniş değilse tozdan başka çaren yok :D
Toz değil İLAÇ. STEROİD
Cevap
11Cevap
Bu vücut kolay kolay yapılmaz. Yapılsaydı zaten cenanin bir espirisi kalmazdı. Steroid kullanmadan böyle olunacaginada inanmıyorum.
Kardeş omuzlar çok iyi ya 5 -6 yıldamı olmaz daha 18 im acelem yok 😅
bu soruya cevap vermek çok çok yanlış olur kimse bilemez senin genetiğin nasıl beslenmen nasıl anteriman biçimin nasıl uyku düzenin nasıl
Heh 👍
ömür adaman lazım muhtemelen bu adam öyle yapmıştır
Ayrıca çok sağlam ilaçta almış.
Kanka bu sadece çalışmakla alakalı değildir kas yapısıydıda dnasıydı bilmem nesi vardır kesin sen öyle değilsen ömrün yetmez zaten
13 sene civarı kardeş john abimize bak kolları yeter :D
baştan söyliyelm de: çok itici
Bu işi sevdiğim için yapmak istiyorum karı kıza hava olsun diye değil 😅
hulk olmak gibi.
o deglde igneleri filan var onları kullanabilrsn ki bunlar da kullanıyordur zaten
Sonra mortingen 💤
Sıkı çalışma ve beslenme ile 6.
Bunlar abartı
Dediğim gibi sevdiğim için yapıyorum karı kız düşürmek için değil 😅
Hı hı anlıyorum 😀
Çok itici bence
Tekrar diyeceğim amacım karı kız düşürmek değil bu işi sevdiğim için yapıyorum
bir şey demedim zaten fikrimi söyledim sadece normal bir vücut bile bundan iyidir
Bu adam belkide erkekliğinden vazgeçiyor bu vücut için 😂
Sende mi vazgeçicen 😂
Benim bu vücut için erkekliğimden vazgeçmem için tüm insanların bana itaat etmesi lazım 😂
Ee daha ne o zaman sana kim diyo böyle bir vücut yap 😂
1 ay
Yok bir program buldum 1 saatte olmuyomuş teşekkürler
Ben ciddiyim
Bende ciddiyim başladı şu anda dönüşüm
doğal yapacaksan çok sıkı çalışmayla 5 yıl
55 yıl
Yok kardeş ahirette çıkıyo kaslar ortaya
Toz ile birlikte yaparsan 1 yilda olur.
Ne tozu bee steroidle bu vücudu 1 senede yapamaz toz ne işe yarıcak aynı kefeyemi koyuyosun
cok sene alir
4-5 en az.
1 sene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar