Yer hareketleri yaparken, bel boşluğum fazla olduğu için zemine denk gelen kemiğim ağrı yapıyor. Var mı içinizde bu durumu yaşayan? Çözüm önerilerinizi bekliyorum kizlarsoruyor ailesi.
#benşii
#benşii
Mekik çekerken kuyruk sokumunda çıtlama, kıkırdama ya da ağrı oluyorsa eğer Decathlon benzeri bir mağazaya git, yoga matı al.
Matlar kalınlıklarına, yumuşaklıklarına göre sınıflandırılıyor. En yumuşağını alırsan problem kalmaz.
Anladim genetik olan bir özellik. Havluyu rulo yaparak boşluğu doldurmak tek çözüm gibi görünüyor. Benim de bel boşluğum var ama yerde yatilarak yapilan egzersizlerde özellikle leg raise yaparken boyun yastığı koyuyorum. Mola yerinden almıştım. 😂
Sıkma canını. Bir ara şehirler arası terminaline gidersen boynu tam kavrayan yastiklardan alsana. Marketlerde olur. 😀 Biraz geniş ağızlı olanlarindan al, beline otursun.
Rica ederiiim :)
Hahahahah, o yalnızca örnekti. Bence de verme yani... :D İnternette daha ucuzları vardır, araştırmak lazım. :D
Bişey kaldırırken eğilerek değil düz kaldır. Aynı zamanda ani hareketlerde bulunma.
Hastalık olduğunu söylemedim zaten babamda da doğuştan var
Belinin altına havluyu rulo yapabilir ya da yastık koyabilirsin ♥️
Ya da kol egzersizleri yapmıyorsan ellerini avuç içlerin yere gelecek şekilde bel kemiğinin altına yerleştirip yükünü hafifletebilirsin
Bel boşluğunu kapatman gerekiyor zaten düzgün mekik çekebilmen için. Ağrı da kağatmadığın için oluyordur. Kaburganı kapat karnını da içeri çek ağrı olmaz
Cevap
6Cevap
Bunun adinin bu olduğunu bilmiyordum. Ama yere sirt üstü uzandigimda bu bende de oluyor.
Ne yapilmasi gerektiğini bilmiyorum ama.
Belinin alt kısmına ortopedik destek yastığı koy
Fazla olması iyi bir şey aslında.
Aktarcıdan balık yağı al ağrıyan bolgeye sur iyi gelir guven bana
Bel kavisi değilmi o
Beş boşluğu nasıl oluyor ki?
Çok şükür yok..
Soruyu tam anlayabilsem cevap belki verirdim de😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar