Arkadaşlar split, türkçesiyle şpagat egzersizlerimi geliştirmeye çalışıyorum, oversplit yapabiliyorum ama yeteri kadar açılamıyorum. Aranızda bunun esnemelerini yapan varsa, bildiğiniz ya da, tavsiye verirseniz çokzel olur. Oversplit;
Bunun icin profesyonel videolar vardı internette ya da playstore da bunun icin düzenlenmiş bir spor uygulaması vardı bunları deneyebilirsin ya da en basiti acma germe hareketlerini aralıklı olarak arttırıp zamanla bu tarz bacak acma hareketlerini yapabilirsin
Appstore'dakiler işe yaramıyor, bale geçmişim olduğu için aslında pek çok egzersiz var hala uyguladığım ama her vücut farklı reaksiyon gösterdiği için ne bileyim değişik yöntemler de arıyorum. Sanırım yok :D
Ozaman ben pek yardımcı olamam ben daha cok dövüş sanatları icin acma calışması yapardım senin ki baya profesyonele kacıyor benim örnekler biraz abzürt kalmış :D aslında bildiğim kadarıyla balecilerin hep egzersiz değiştirip acma germede bacak kaslarını en iyi şekilde gerdirirler ve sizin yaptığınız hareketler en iyileri olması lazım zaten elinde en iyileri var diğer hareketler sana pek yardımcı olmaz
Herkesin genel sorunu o zaten özellik le biz sporcular icin daha kötü spor salonları şu an kapalı ve bir kac dumble la oluşan bir şey değil senin kisi zaten tek yapılacak bir şey değil canın hemen sıkılıyordur ve yaptığın sporunda eğlencesi kacıyor