43 gündür spor yapıyorum karnımda hala tık yok ama şekildeki gibi olmasa da hafif bir çizgi oluştu zaten öyle göbeğim yoktu biraz alt karnımda problem var ama hala aynıyım sanki hafif kas oluştu ama istediğim gibi değil sadece şu şekilde bir çizgi belirdi tabi bu kadar derin değil. Kaç günde sonuç alırım çook zor eriyor diyorlar
Karın kası ne kadar sürede yapılır fotoğraftakine benzer çizginin oluşumu normal mi?
Karın kası çıkması en zor kas gruplarından biridir. Tabi senin yağ oranına bağlı birazda bunun kadar sürede çıkacağı hakkında kimse sana net birşey söyleyemez öncelikle sabırlı olman gerekiyo burada en önemli şey beslenme, beslenmene aşırı derece dikkat etmen gerekiyor. Günlük karbonhidrat, protein, sağlıklı yağ alımına dikkat etmen gerekiyor. Kardiyo: %15 Ağırlık antrenmanı: %20 Diyet: %65 Etkili Yağ yakmak istiyorsan bunlara dikkat etmen gerekli haftada 2 gün karın çalışman yeterli olacaktır. Bide Haftada 3 veya 4 gün her antrenman sonrası hiit kardiyo yap 25 - 30 dk bisiklet veya koşu bandı farketmez.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pilates yapıyorum ben. Zaten eskiden de yapardım sadece geçen sene sınav yılımdı 7 kilo aldım ilk kez alt karnım şişti. Üstte sıkıntı yok da alt adonis kısmı azıcık erise ona bile şükredicem zaten çok fazla kas istemiyorum. Asıl mesele herkes diyet diyor benim boyum 1.58 kilom da 47 diyet yapsam bu sefer kilo vericem daha nereme veriyim yok mu oluyum ya.
Zayıflamak şöyle oluyor mesela sen sadece alt karın gitsin istiyorsun yani bölgesel zayıflamak istiyosun ama bölgesel zayıflama diye birşey yok yağ yakımı, vücutta kan dolaşımı nerde hızlıysa otomatik olarak ordan yağ yakar. Yani senin burda yapmak gereken kan dolaşımını o bölgeye cekmek egzersiz yapmak. Yağ yaķımi boyle gerceklesir.
Karın kası herkeste vardır tüm mesele onu belirgin hale getirmek :)) dış katmandaki yağ tabakasını azaltınca karın kasları belirginleşir hadi bakalım kolay gelsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çomaroğlu çomarlara bak sen. Cahillikten kör olmuşlar. 1 ayda ya**ak yaparsın. Önce yağları eritmen lazım. Kas yapsanda yağlıysan belli olmaz. Yağ seviyeni düşürmen lazım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 ayda mümkün değil zaten biliyorum millet kıçından uyduruyor. Benim sorunum alt karın adonis bölgesinde. Üst karnım eridi yine de altta sorun yaşıyorum
8 9 aydır spor yapıyorum neredeyse, sertlesme var ama bende bile kas yok 43 günde olucak şey mi, kadınlarda zor cıkıyor karın kası
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben eskiden de spor yapardım göbeğim hiç olmadı da geçen sene bırakmak zorunda kaldım 7 kilo birden aldım alt karnım şişti şu an gitmiyor hala. Öyle çok kas istemiyorum ki sadece adonis bölgesi sıkılaşsın yeter. Evet zor gerçekten
Bu konuda azimli ve tutarlı olmalısın. Aldığın kalorileri minimize edip, çok sıkı çalışmalısın. Birkaç ayda sıfırlayabilirsin. Ama dediğim gibi çok az kalori-sıkı çalışma...
Karın kası için ciddi diyet gerekir , fotoda ki gibi güzel fazlası itici duruyo
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya şöyle bir sıkıntı var ben zayıfım zaten yani diyet yapsam bu sefer de zayıflıycam zaten 47 kiloyum daha ne kadar veriyim bir de öyle çok fazla kas istemiyorum zaten öyle göbeğim de yok karnım düz de alt karın adonis kısmı biraz sorunlu onu da düzleştirsem yeter. İlla diyete gerek var mı 😬
En İyi Cevaplar