Iyi geceler arkadaşlar herkese , ufak bir paylaşim yapmak istedim. 1 yıl onceki kilom 94 Şu an ki kilom 79 boy 1.81 gecen yil resimlerden gozuktugu gibi malesef yaglı buyük bir göbegim vardı. Çok zor oldu bu kilo verme ve kas yapma süreci benim icin. cok calistim bazen kendime bu işi yapamayacaksın yunus birak diyordum. Bazen çok uşeniyorudm kalkip salona gitmeye kendi kendime bahaneler uyduruyordum gitmemek icin ama şunu unutmamali ki bir işi severek yapmak lazım yoksa amacına ulasamazsin ilk 3 ay cok zordu oldu istek acisindan ama simdi resmen zevk alarak hevesle gidiyorum salona Arkadaşlar oncelikle şunu soylemek istiyorum resimlerimde oncesi halimde kırpma var ben bunu yeni kirpmadim aylar önce kirpmistim telefonda kalmıs bende bir paylasim yapayim dedim bari... yani yanlis anlamayin oncesi ve sonrasi halleride bana ait baskasina degil. Tam halleri yani kirpilmamis hali usb diskimde mevcut bunu soyleme gereği duydum Birde arkadaşlar 1 yilda bu kadar mi yaptin az yapmissin vs falan hiç tartismaya giremicem 1 yil once yagli kalipsiz koca bir gobegim vardi suanki halimden cok cok memnunum cok sukur birde onu bunu kullandinmi diye soran arkadaslara ek takviye asla almadim sadece protein agirlikli beslendim bilin istedim paylasimim bu kadar antrenman yapan butun arkadaslarima basarilar iyi geceler.. Son olarak goruldugu gibi gogus ve karın bolgesin biraz kıl vardı onlarida aldirmak zorunda kaldim daha estetik gozuktugune inaniyorum tekrar Ayrıca 1.2.3.4.5.6. Resimler 9 ayıma kadar olan surecte cekildi son resim ise bugun cekildi. Tekrar iyi geceler herkese
Öncelikle belirteyim seni tanımam etmem garezimde yok vücudun hoş olmuş fakat yalan konuşmana gerek yoktu sadece protein ile demene gerek yok bu spor olmayan vücut geliştirme dalını 5 senedir yapmaktayım profesyonel milli takım da sporcuyum branşı söylemek istemiyorum. Şimdi gelelim senin yalanlarına bu vücut için hormon takviyesi yapılmamış ise ben kendimi bilmiyorum bizde doping olarak çıktıkları için biz kullanamıyoruz ama bu vücudu da yapamıyoruz senin beslenme dediğinin alasını yıllardır yapıyorum fakat bu dediğin tamamen hayal ürünü. Neyse yalan konuşmasaydın sana +1 verirdim ama 0 oldun gözümde
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalan konusarak kendimi tatmin edecek degilim burda bir soru paylastim pisman ettiniz ne dopingi ne takviyrsi sizo anlamak zor
Abicim üst göğüslerimi görüyor musun şişmiyor seninki gibi olmuyor nedense
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şiser şiser ust gogus icin yatay sehpada dumbell hareketleriyle calis spor sonras beslenmeyide unutma vucudun kalip olusturmuss zaten beslenmeni saglam yap gogus icin haftada bir kere calisiyorsan 2 3 gune yayabilirsin araliklarla yarari olurr hangi bolgrde eksik hissediyorsan o bolgeye daha cok zmaan ayir basarilar kardesim 👍🏿
Tebrik ederim kardeşim. Benimde biraz göbeğim var ve salona gidiyorum 2 aydır eridiğimi ve göbeğimin gittiğini görüyorum. Kardiyodan önce l-carnitin alıyorum. Spor yapmak gerçekten çok keyifli ve güzel bazen özlüyorummm
ben şeyi merak ediyorum hani önce kilo verip sonra mı kas yapiyosunuz yoksa direk göbek gidince altta kas mi görünmeye başliyo. ben zaten ideal bir kilodaydımda 1 yıl spor yaptım güzel sixpackler yapmiş olsamda seninki gibi bir vucut olmadı
Ben ikisini bir arada goturdum şoyle soyleyim 1 2 3 ay cardioyaa iyice verdim kendimi daha sonra tamamen agirligaa verdim kendimi haftada 1 2 kisa sure cardioya giriyorum yine ama onceligim agirlik
Ya orasi oyle ama ugrastirici bir spor aksatmaya gelmiyor vucuda bakmak gerekiyor beslenme falan anlayacagin zor bir dal elimizden geleni yaomaya calisiyoruz bizde sonucta prof degilim
Kardesim benim yalan borcum yok burda yalan atarak kendimi tatmin edemem o arkadasin 4 yilda yapmis demekki yanlis birseyler yapmis ya da yavas ilerlemis Şu an bile sana cvp verirken salonda kan ter icindeyim dedigim gibi resimlerin hepsi mevcut tam halleri ustelik sadece protein kullandim bu kisinin calismasina disiplinine bagli hoca bile cok hizli ilerledin diye soyledi zaten bana isteyem yaparr saglma beslenme saglam calisma ben buna inanirim
En İyi Cevaplar