merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ki, benim belim kalın. Aralık ayına kadar ince bir bele sahip olmak istiyorum. Bu nedenle chloe ting'in hourglass programına başlayacağım.
Sadece tek noktaya odaklanıp incelme olmadığını biliyorum. Bacak vs de küçülsün büyüsün önemli değil sadece belim incelsin yeter :)
Dikkat etmem gereken noktalar ne?
Boy:173cm
Kilo:68kg
Bel çevresi:74 cm
Kalça:91cm
Ölçülerimin bu kadarını biliyorum. Belim de 65 cm falan olsun isterim sizce olur mu ve bu programı yapanların yorumu ne, direkt olarak karın programına mı geçmeliyim?
Ekmeği kes şeker yeme gibi klasikler belirli zaten ama meyve şekeri almalı mıyım, çay-kahve tüketimi nasıl olmalı, spordan sonra ne yapmalı vs vs
Teşekkür ederim
Sadece tek noktaya odaklanıp incelme olmadığını biliyorum. Bacak vs de küçülsün büyüsün önemli değil sadece belim incelsin yeter :)
Dikkat etmem gereken noktalar ne?
Boy:173cm
Kilo:68kg
Bel çevresi:74 cm
Kalça:91cm
Ölçülerimin bu kadarını biliyorum. Belim de 65 cm falan olsun isterim sizce olur mu ve bu programı yapanların yorumu ne, direkt olarak karın programına mı geçmeliyim?
Ekmeği kes şeker yeme gibi klasikler belirli zaten ama meyve şekeri almalı mıyım, çay-kahve tüketimi nasıl olmalı, spordan sonra ne yapmalı vs vs
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer