Hedef kiloma ulaşmak ! ?

Herşey Ocak ayının 8inde tartıya çıkmamla başladı. Moralim o kadar bozuldu ki hemen randevu alıp özel bir hastanede diyetisyene gittim. Ölçüm vs yaptı ve kâğıtta yazan rakam "84.8" !!! Şok oldum ve acayip üzüldüm. Doktorum bu rakamı son görüşün dedi. 23 yaşındayım bu arada boyum 1.60. Haliyle kötü bir görüntü benim için. Sonra bir hırsla başladım diyete. Şubatta kontrole gittiğimde "-6.1" kilo vermiştim. Martta "-3.5". Nisan'da "-2.4". Mayıs "-1.5" ve bugün gittiğimde "-1.3". Verdiğim kilolar az da olsa yağdan veriyormuşum ama yinede insan tartıda daha az bir rakam görmek istiyor. şu an tam "70" kiloyum. Hala verilecek en az 12 en fazla 15 kilom var. Gittikçe düşen bu kilo verişim yüzünden biraz moralim bozuldu. Tekrar atağa geçmek ve hızlanmak istiyorum. Artık hedefime ulaşmak istiyorum. Doktorum spora bir dahaki ay başlatacağını söyledi ve günlük 20-30 dk yürüyüş yapmamı önerdi. Çok fazla vaktimde olmuyor açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Kilo verişimin azalması normal mi? Hızlandırmak için destek alabileceğim bir şey var mı?
Hedef kiloma ulaşmak ! ?