Salep icmek kilo aldirir mi? Gunde 3 5 kez ictigim oluyo:D
Salep kilo aldirirmi?

Birkaç çeşit orkidenin köklerinden kurutularak hazırlanan malzemenin süt veya su ile karıştırılması ile hazırlanan ve sıcak servis edilen bu içeceği sevmeyen çok azdır. Tarçın kokusu ile insanı cezbeden sahlep; karbonhidrat içeriği ile enerji vericidir. Bunun dışında protein, kalsiyum ve fosfor açısından zengindir. 1 kupa sahlep yaklaşık 80 kaloridir. Birçok şekerli içeceğe göre daha az kalori içerdiğinden masum sayılabilir. Ancak piyasada satılan saleplerin nişasta ve şeker içeriği daha yüksektir. Zayıflamak isteyenlerin evde hazırlaması bu nedenle daha sağlıklıdır. Bu sağlıklı içecek kış aylarında ara öğün olarak tercih edilebilir.
Yani zayıflayabilirsin bu yöntemle.
Her şeyin azı karar çoğu zarar sen yinede 1 bardak iç bitki çayı, ayran, su ile dengele doğal salebi bulmak zor çünkü...
400 kaloriye yakın 1 subardağı 200ml.
5 bardak içsen 1kilo eder 2000 kalori!
Karbonhidrat 359 gram
Protein 117 gram protein.
Kolesterolun yükselir ortalama böyle bişey sahlepden sahlepe değişir bu oranlar.
daha yemek yemeden aldın bukadar karbonhidratı :D
ben günde 1 kilo pirinç yiyorum aynı karbonhidratı anca alıyorum
vede 1000 kalori :D
Cevap
4Cevap
içindeki yuksek oranda sekerın kalorı katması dogru ama gunluk hayatta tukettıklerımıze bakarsak salepten once lıstenın basında gelen cok sey var bosver ıc gıtsın :)
Bence sekerliyse aldirabilir ama tadi cok guzell sen en iyisi direk arama mototruna yaz bunu :)))
İçindeki şekeri düşün nişastayı düşün sütün yagını düşün
Deli gibi basen yapıyormuş öyle duydum
Hemde nasıl aldırır soru mu bu :))
Cok kilo aldirir sakin icme!
oww hemde nasıl
aldırır
Hiç sevmem ya :/
No..
doğalsa aldırmaz
o kadar da değil ya.
yokk
En İyi Cevaplar