Sağlık Hedefim 55 kilo, bu yolda neler yapmalıyım? Hedefim55kilo Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Süper soru sormuşum😅 Hedefim 55 kilo, bu yolda neler yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. kalori azalt. 1 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Dün 47 kilo diyordun, noldu hedef yükseltmişsin ahahaha 1 1 Yorumla Hedefim55kilo +1 yıl Hesap yeni ne zaman 47 dedim Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl 55 ne hamsi misin sen 1 9 Yorumla Hedefim55kilo +1 yıl Nasıl yani hamsi ne anlamda Yorumla cyrax1 +1 yıl 58 de bırak Yorumla cyrax1 +1 yıl Yeter Yorumla cyrax1 +1 yıl şu an 63 kilosun şuanki halinde gayet iyi kilolarını takma her halinle iyisin Yorumla Hedefim55kilo +1 yıl 63 kiloyum demedim ki😅 Yorumla cyrax1 +1 yıl Ben biliyorum kız kilonu hamsim benim Yorumla Hedefim55kilo +1 yıl 63 değil ama Yorumla cyrax1 +1 yıl Off sen hala orada mısın kuşko Yorumla cyrax1 +1 yıl Diğer sorulara göz atacağım Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Diyet ve spor 1 0 Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Zayıfsan kilo almalı kilolu isen kilo vermelisin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kalori azalt.
Dün 47 kilo diyordun, noldu hedef yükseltmişsin ahahaha
Hesap yeni ne zaman 47 dedim
55 ne hamsi misin sen
Nasıl yani hamsi ne anlamda
58 de bırak
Yeter
şu an 63 kilosun şuanki halinde gayet iyi kilolarını takma her halinle iyisin
63 kiloyum demedim ki😅