75 kiloyum giydigim hicbirsey olmuyor foto istersiniz diye atayim dedim. ben yemeksiz yapamam boyum 168 nasil kilo vericem?

Tatlım bende 1.70 boy 59 kiloyum ama inan hemen hemen aynı duruyoruz kilo ile alakası yok zayıf görünmenin tartidaki sadece bir sayısal veri. Ben biliyorum ki 63 kilo olup benden daha zayıf duran kadınların olduğunu. İş sıkılaşmakta eğer senin bacakların sıkıysa cross fitt çalışmamı onermeyecegim fakat eğer vücudun sıkı değilse acilen squata başka spor salonuna gidemem diyorsan. Google Olaydan 'Sport Tracker' ( Tam adı doğru olmaya bilir) indir ve evde çalış. Güzel yaşamlar dilerim 💐
Kızz.. Allah seni ne yapmasın... ayy... ben 90 kiloyum xD ve 56 olmaya çalışıyorum sfhksjdh yani umarım. -,- Ne ise az yiyip spor yaparak vereceksiniz sanırım. *-* Yemeksiz zaten yani diyet diye her şeye uymak yanlış sadece size zararlı ya da canınızın :p çektiğini yemeseniz kafi. D:
Ciddi misin?
Hımm irisin demekki
Kadınlar zaten 155-165 gibi topuklu ve ya normal günlük ayakkabı tabanı da yüksek oluyor 170 i buluyorsunuz 😀😀😀
Kısa bir boyun da yok yani.
Olsun ya halledersin az az ve sık sık ye diyetisyen uğraşma doktor test falan yapsın yavaş yavaş ver kiloyu
Canın sağolsun can Boğazdan gelir 😀
Üzme kendini :(
Öyle deme kötü hissettim şimdi kıyamam
iyisin aslında sadece -4-5 kilo vermen gerekiyor çok sıkıntı yapma yediklerine dikkat et 1 ayda verirsin
Bu resimde pek belli olmuyor
Cevap
5Cevap
ben 57 kiloyum diye üzülüyordum. benden beterleride varmış demek ki eheh :D :D :D az ye az :D
Git bir , doktora diyet programı yazsın da bunu 1 tane paintten boyanmıs fotograf ile sormanın anlamı ne çözemedim
Cok genel soru olmus, arastir verirsin bir suru yol var.
hiç belli olmuyo gayet güzelmiş
Goca götlülerdensin ;)
Yemeksiz yapacaksin baska care yok 🤓
Aynı durumdayım 😂
Aynı durumdayız
Diyet spoe
iyisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar