Kilolu bırıyım Yüzüm yuvarlak göbek kısmı çok . 2 sene önce 1 ayda 13 kilo verdım zayıftımm sonra bozdum dıyetı daha fazla aldım bı yonden kilo vermek ıstıyorum bı yönden azmim yok sizce ne yapmalıyım
boy ; 1,62
kilo : 85
boy ; 1,62
kilo : 85
kardeş kilolusun baya ya kilo vereceğinee inan derim
Vücut Yüzey Alanınız: 1.9 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 53 kg
İdeal Kilonuz: 54 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 32.4 kg / metrekare
Sonuç: Şişman (Obez) - I. Sınıf
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.
az ye çok hareket yap. bilinçli beslen. karbonhidrat protein nedir ne zaman yenir vs. arastır .
Bunun tek yolu spor,evde yaptığın diyetlerle falan kilo verebilirsin doğru ama vucüdun sarkar ve bırakma halinde daha önceden olduğu gibi fazlasıyla kilo alırsın.Uzman kişilere başvurman gerek çünkü vermen gereken kilo fazla.Verdikten sonra fit görünmen içinde spor şart.
Önce azimli olmalısın ve kararlı olmalısın yoksa yapar yapar bozarsın ve daha fazla kilo alırsın ben bu hatayı çok yaptım bu sebeplede kilo aldım hep. Başlayacaksan asla ama asla bozmamalısın.
zayıflayınca yüzün güzelliği ortaya çıkıyor dimi ?
Tabi çıkmazmıı
Cevap
2Cevap
aahh can yoldaşım dert ortağımmm :( nasıl zayıflayacaıgını öğrenırsen banada haber et :(
boyum:1.63
kılom: 74 :( :(
Bende Kilo Almak İstiyorum :(
Boy 1.83
Kilo 62
alma resme göre iyisin bence .
Bide Boydan atıyımda ona bak :D Zayıfım be ne iyisi .s
kilolu olsan daha mı iyidi bence kilon çok iyi resme göree at bir boydan ..
Ya 70 - 75 Felan olsam yeter .s
çok yee :)))) hamur iişi felan ye onlar baya kilo aldırıyor :)))
Yesemde Sigara içtiğim için metabolizmam çok hızlı . yemek yiyim 10 - 15 dk sonra çıkıyor hepsi . Sigarayı bırak diceksin biliyorum ama denedim olmuyo . İradem Çok Zayıf Bırakıcam Diyip kendimi kandırıyorum . İrademi yenemiyorum.
Hmmm işin zor o zaman yaaa .s
aynen :/
yürüyen panda gibi gözükmek istemiyosan kilo ver
nasıl verdin yaaaa
Boyumuz ayniymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar