Fazla kilolu dese anlarım da obez nedir arkadaş. Türk erkeğinin de %20'si obezmiş. Belki ben de bir obezim. Alam veremedim. Akşam haberlerinde seyrettim ben de.
Türkiye'de kadınların %41'i obezmiş, inanabiliyor musunuz?
Şişman olabilir ama obezlik ne alakaymış? Ben sokakta obezi bırak şişmanı bile çok görmüyorum 1 gün içinde. Şişman kısım anca %40dır. O da ideal kilosu üstünü de sayarsak %40ı bulur. Haberciler daha terim anlamı bilmiyor kesin Showtv ya da ATVdir. Ayrıca Türk erkekleri %20 Türk kadınları %40? Hiç inandırıcı değil. O %20lik kısım anca İstanbul'dan çıkar. Geri kalan şehirleri de hesaba katmak gerek.
Ben de pestesterin mi ne bir madde varmış sanayi ve tarım ilaç kalıntısı bitki meyve sebzede adını unuttum onu görmüştüm suyla da geçmeyen zehir. Bence kadınlar hamilelik şapkasının altına sığınıyorlar. Erkeklerse iş dönüşü tv başı keyif mağduru Kadınlar da çocuklarının bitirmediği yemeği yiyorsa...
Evet inanırım. Fast food beslenme tarzı arttı ve çağın getirdiği psikolojik hastalıklar duygusal yemeye sebep oluyor. Ev hanımı olup altın günlerinde pasta, börekleri götürüp, bir kaç çocuk doğurup kilo veremiyorum diyip günde aldıkları tarifleri uygulamaya devam eden hanımlarda var. Gerçi onlar hep vardı. Kısaca asosyallik artı, hazır yeme arttı obezite kaçınılmaz oldu.
Türk kadınları genelde evcimendir tüm hayatını evlilik, çocukları üzerine kurar ve genelde çoğu ev kadınıdır. Sürekli evde oturup haraketsiz yaşayan bir insan, sürekli yemek yapan, yaparken de atıştıran sürekli yiyip oturan bir insan ne kadar zayıf ola bilirki? Bir çok insan da mutsuzluktan stresten yemek yeme ihtiyacı duyar. Bence çoğu mutsuzluktan böyle
Yasadigim. Ulkede. Sisman kizkardesim diye program var. Obez. Burada. Sismanlar. icin. Kullanilmiyor. Obez denilince. 300. Uzerinde. Kilolulara deniyor sisman ise 100 kg. nin. Uzerinde. Olanlar. Obezler. Farkli. onlar buyuk saglik sorunlarina sahip. Yuruyememe. V. S. gibi
+40 yaş kadınların genelde aktivitesi evde oturup arkadaşlarını çağırıp kek börek hamur işi yeyip dedikodu yapmak üzerine olduğu için çok şaşırılacak bir şey göremedim
En İyi Cevaplar