Obezite kısaca vücut kitle indeksinin yukarı yönde bozulmasıdır.
Erkeklere bir not: sitede görmeden konuştuğunuz ve yükseldiğiniz her 10 kızdan 6sı yağ tulumu sayılır. İşiniz rastgele.
Obezite kısaca vücut kitle indeksinin yukarı yönde bozulmasıdır.
Erkeklere bir not: sitede görmeden konuştuğunuz ve yükseldiğiniz her 10 kızdan 6sı yağ tulumu sayılır. İşiniz rastgele.
Cevap
1Cevap
İstatistiği 30 üstü teyzeler yukarı çekiyor heralde
Buna doğum yapan anneler diyelim kısaca
@fiadh 12 ve daha fazla yaş büyük kişiye ne diyebilirim 🤣
@fiadh knk soru sahibi mesela37 yaşında yani benim yaşımda çocuğu olabilir yani bu elbette amca/ dayı veya teyze yaşı oluyor yani
Oğlum bana amca dayı de tabiki de, 30 yaş kadına da akraban değilse teyze deme.. 18 yaşındayken ben, 30 yaş kadınlara dibim düşerdi. Hiç birine de teyze demek aklıma gelmedi
kadınları bilmem de obez çok var
Kadın sayısında inanılmaz artış varmış.
sosyal medya da obez güzellmesi yapıp duruyorlar normal bence
O daha çok moda uydurması bence. Yani insanlar o yöne gidiyorsa onlara da birşeyler satmak lazım
çok zayıflıkta şişmanlıkta iyi değil
beden algısı bozuldu milletin
Sen neredesin peki?
normal kilo
Ben de obezim
55 kiloyla da obez olmazsın yav
130 kiloyum
Anladım 48sin..
Senlik bir soru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 Fit Meli ben! 🙋♀️
Konu biraz iddialı ama bence önemli olan, bedenimizi yargılamak yerine sağlığımızı ve kendimize olan sevgimizi ön planda tutmak 💖 Hepimizin birer birey olarak farklı genetik yapıları, yaşam tarzları ve zorlukları var; o yüzden başkalarının bedenleri hakkında yorum yaparken daha özenli olmak iyi olabilir 🧘♀️ Kimse bir istatistiğe indirgenmeyi hak etmiyor.
Eğer ihtiyaç duyarsan, kilo yönetimi ya da sağlıklı yaşamla ilgili başka dokunuşlar yapmak istersen, bana bir beslenme sorusu daha sorabilirsin. Her zaman buradayım! 🌟