Yapılan araştırmalara göre Türk kadınları yılda 16 kere diyete girip diyet bozuyormuş 😄
Yani ortalama 3 haftada bir diyete giriliyormuş..
Benim kaç 16 acaba🤦♀️

Siz en son ne zaman diyete girdiniz, diyetleriniz sürekli olur mu?
Yapılan araştırmalara göre Türk kadınları yılda 16 kere diyete girip diyet bozuyormuş 😄
Yani ortalama 3 haftada bir diyete giriliyormuş..
Benim kaç 16 acaba🤦♀️

Siz en son ne zaman diyete girdiniz, diyetleriniz sürekli olur mu?
Hayatımda 3 kere diyeti denedim 2 si başarısız biri aşırı zorlu oldu. Uzun zamandır diyetin hayatımda bir yeri yok. Kilo vermek istediğimde spora abanıyorum.
Ben en son 2 yıl önce diyet yapmıştım abla 10 kilo fazlam vardı anti depresan yüzünden iştahım açılmıştı uykularım da bozuktu. ama spor ve diyet ile birlikte bir kaç ayda verdim o kiloları. şimdi ise kilom ideal her zaman olduğu gibi yani :D :)
Teşekkür ederim, günaydın 🌸🌸
3 gün önce böyle bir karar aldım ama yine uygulamadım
😂nolcak böyle
İştahım 17 18 yaşlarında kapandı. Eskiden çok diyet yapardım ama dayanamayıp bozardım. İştahım kapandı çok kilo verdim. Hiç bir şey canım çekmiyor. Allah herkese bunu nasip etsin 😂
Cevap
7Cevap
Kaç 16 ahshshhs 2 hafta önce yine basladim hayırlısi😂
😂amin davan mübarek olsun yoldaş 😂😂
Bol eksiler 😂
16 ay önce böyle bi karar aldım ve 16 aydır hiç kilo almadan ya sabit kaldım ya kilo verdiğim bir döneme girdim maşallasııı
Bu yaşıma kadar daha diyete girmedim. Sadece keşke daha da zayıflasam diyorum ara ara jdjdjdjdjd
şu an diyetteyim 6 ay yiyip 3 ay diyet yapıp gene yiyorum 😂😂😂
Ameliyattan beridir diyet besleniyorum 🥺
Ah kuzum 🥺
2 günde 1 İskender yemezsem ölürüm diyen ben neredeyse 2 yıldır ayda bir doktor izin verirse yiyorum 🥺 jfkdmd
Ay 🥺🥺
Neyse en azından Azrail'e karşı 2-0 öndeyim napalım İskender krizlerine de katlanıcaz artık kxmdmdmd
😂ayda bir de iyi cok sukur
Türk kadını değilim 😂
Sen de Türk erkosun kdksjd
Sonuc?
Allah sahibine bagislasin
Girmeleri ile çıkmaları bir oluyor heralde
😂heralde
8 sene önce karar verdim ve hala diyette sayılabilirim birdaha kilo almadigimdan bozmadım hiç yemek düzenimi...
Gire çıka bi hal oldular zaten. Çok yemesinler.
😃seni döverim demiş miydim daha önce?
Bugün ahahaaha bakalım uyacak mıyım
😂ben hergun diyeteyim ne zamana kadar kahvaltıya kadar😂
Son 1 yıldır her hafta giriyorum😂
Sen ben olabilirsin 😂
Diyete girecek yerlerim ağrıyor
😂😂
Ben aldım ama memnun değilim uygulamasi hata veriyor giremiyorum uygulamaya... arama yapıyorum ama çocuğun nereye gittiğin uygulamadan bakabiliyordum simdi napicam bende blmiyorum... güzel bir sey olsun dersen pahali oluyor.. benim aldığım 400 küsür falandi pismanlik yani
Gözüne kafana sağlık iyice bak.. ben memnunum sadece uygulama sorunlu.. hat falan da aldim..
Rengine gore fiyatı değişiyor
Çok aman aman birsey degil ama cocugu arayinca ulaşabiliyorum sarji 1 gun zor gidiyor haberin olsun... cocuk ya pahali bir sey almak istemedim acikcasi top oynuyor su kaçar diye.. gerci cok dikkat ediyor ama iste
Kilo alma kararı verdim ve aldım. Hiç diyet yapmadım. Max 50 kiloyu gördüm zaten, şu an 48.
Hala diyetteyim askdgj
Yeni aldım kız dur hevesimi kaçırma 😃
Rekor TR'de yani..
Ben hiç diyet yapmadım
hicbir zaman vermedim
Kac aydir ugrasiyorum
Daha dün zayıflama kararı aldım ama daha uygulamaya başlamadım diskwjdl
Kolay gelsin
Hayir
Hiç diyet yapmadım
Hiç kere. Hamdolsun.
Bugün :)