Kilo almak vermekten çok daha zor fakat lütfen sorumu terkeder misin, kilo alma derdi dinlemek istemiyorum 😁 Alt karın kası için gram gram yağ oranı hesabı yaparken istediğini yiyip kilo almayan insanlara gıcık oluyorum 😁
Bende sizden nefret ediyorum valla nasıl böyle alıyosunuz 😂 Her gün marketten 5 poşet yiyecek taşıyorum, yolda benim gibi taşıyan kimse yok herkeste 1 poşet oluyor, görende evde 10 kişi yaşıyor sanar çok gıcik bir durum djdjsj
😄 Yani kilomdan memnunum ben fakat bazı ekstra durumlar için olabildiğince düşürmek daha zor yağ oranını. Ben senin yerinde olsam ağırlık çalışmalarına asılır kas eklerim. Kasın da yağa ihtiyacı var, yağ oranın da artacaktır. Öyle sadece abur cubur ve ekmek yemekle kilo almak oldukça sağlıksız.
Evde ağırlık var spor yapıyorum. Bütün parayı balık yağından tut, fındık fıstığa ete kadar harcıyorum kısaca para yoksa kiloda yok 😂 Abur cuburu komple kestim cildim bile güzelleşti meğer akne çikolatadan çıkıyomuş. Yaza fit giricez inşallah sende umudunu kaybetme devam 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kilo alma diyetindeyim hazirana kadar 4 kilo alsam yeter 😂
Kilo almak vermekten çok daha zor fakat lütfen sorumu terkeder misin, kilo alma derdi dinlemek istemiyorum 😁 Alt karın kası için gram gram yağ oranı hesabı yaparken istediğini yiyip kilo almayan insanlara gıcık oluyorum 😁
Bende sizden nefret ediyorum valla nasıl böyle alıyosunuz 😂 Her gün marketten 5 poşet yiyecek taşıyorum, yolda benim gibi taşıyan kimse yok herkeste 1 poşet oluyor, görende evde 10 kişi yaşıyor sanar çok gıcik bir durum djdjsj
😄 Yani kilomdan memnunum ben fakat bazı ekstra durumlar için olabildiğince düşürmek daha zor yağ oranını. Ben senin yerinde olsam ağırlık çalışmalarına asılır kas eklerim. Kasın da yağa ihtiyacı var, yağ oranın da artacaktır. Öyle sadece abur cubur ve ekmek yemekle kilo almak oldukça sağlıksız.
Evde ağırlık var spor yapıyorum. Bütün parayı balık yağından tut, fındık fıstığa ete kadar harcıyorum kısaca para yoksa kiloda yok 😂 Abur cuburu komple kestim cildim bile güzelleşti meğer akne çikolatadan çıkıyomuş. Yaza fit giricez inşallah sende umudunu kaybetme devam 😂
Ben zaten fitim 😁 Bravo ama güzel gidiyorsun doğru yoldasın, yalnız ağırlık antrenmanlarını doğru yapmazsan aldığın sonuç yetersiz olur zorlanırsın.
Diyette değilim oruç tutarak verdim biraz zaten ihtiyacım yok 54 kiloyum 🌸
Bugün bozdum ama yarın devam edicem en azından 5 kilo vereyim yani
Hayır yiyip içip yatma modundayım tatil yok deniz yok
Bu ay diyet ayı değil Ramazan ayı ya tövbe Yarabbim 😌
Evet 3 kilo versem harika 😅
2 haftalık iş
Umarım veririm 2 haftada diyeti bozmazsam artık :)
İrade, istikrar, dirayet; her amaç için temel unsurlar 😄
Diyet bahane kadın şahane 😬
Değilim
Ama yazın spora başlayacağım 😂
Hiç diyet yapmadım ya beceremiyorum
Ben degilim ama cok yürürüm
Formumu her zaman korurum
Ramazan sağolsun çabasız kilo verdiriyo😅
Aksine iftarda sahurda yüklenince daha kötü oluyor da ekmeği şekeri kestiğim için sporla birlikte etkili oluyor, karın kasları özellikle 😄
Sanırım midem küçüldü ben yiyemiyorum fazla, tek sıkıntı su da içesim gelmiyor😑
O su mevzusu benim asıl derdim zaten, yani 2 3 litre su muhakkak içiyorum ama zorla içiyorum, iftarda bile 1 bardak su bitirmem.
Yemek sonrası sindirimi yavaşlatıyor diye biliyorum ama ben 2 litre içsem bile kafi
2 litre rahat içersin, yeter ki yanında su bulunsun genelde. Ben unutuyorum genelde 😅
Bunun için su şişesi var yanımda ama sadece bakışıyoruz, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli 😅
Bir şeyi ne kadar istediğinle alakalı bu, demek ki yeterince kilo vermek istemiyorsun 😄
Su içme alışkanlığım olsun istiyorum mevzu kilo değil aslında da
Öyle yani
Hayır
Valla yedim..
Değilim
Yoo 😂
Ne diyeti ya
Evettt değilim diyen yalan söylüyordur
+1
Evet diyetteyim 😂 2 kiloya tamamım ben
ne alaka