Güzellik & Bakım Türkiye'de kadınlar neden kilolu genelde? Bahtiyar99 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çevreme bakıyorum evli kadınlar hep kilolu. Evlendikten sonra niye dikkat edilmiyor? Güncellemeler+1 yıl Güncel Türkiye'de kadınlar neden kilolu genelde? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Erkeklerde kilolu olduğu için gadası 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Balık etli kadından zarar gelmez, gayet seksi oluyor. 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yiyip içip yatıyorlar reis ondan. Evlendikleri içinde bakıma ihtiyaç duymuyorlar. bir müddet sonra manda gibi olup çıkıyorlar karşımıza. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Genel olarak boş boğaz Konuşmak ve yemekten ibaretler kaldırım, merdiven nereyi bulurlarsa o tombul halleriyle geçişleri kapatıyorlar 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynn cok itici 0 13 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Niye öyle sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim yiyip yiyip sey etmiyolardir🤭😅 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Ya iğrençlik yapma be :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Yemek yiyorum dediğin şeye bak :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Õzür kanka🌷🧿🧸🌼🌹 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Sen de kilolu değilsin inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo fitim bn Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Aferin kız sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saol kanka Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Önemli değil bro Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekkur bro🌼🧸🌷🧿🌹👍👍 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Yav tamam teşekkür edip durma :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkeklerde kilolu olduğu için gadası
Balık etli kadından zarar gelmez, gayet seksi oluyor. 😅
yiyip içip yatıyorlar reis ondan. Evlendikleri içinde bakıma ihtiyaç duymuyorlar. bir müddet sonra manda gibi olup çıkıyorlar karşımıza.
Genel olarak boş boğaz
Konuşmak ve yemekten ibaretler
kaldırım, merdiven nereyi bulurlarsa o tombul halleriyle geçişleri kapatıyorlar 😂
Aynn cok itici
Niye öyle sence
Ne bilim yiyip yiyip sey etmiyolardir🤭😅
Ya iğrençlik yapma be :))
😅😅
Yemek yiyorum dediğin şeye bak :))
Õzür kanka🌷🧿🧸🌼🌹
Sen de kilolu değilsin inşallah
Yo fitim bn
Aferin kız sana
Saol kanka
Önemli değil bro