Sağlık Türkiye'de kızlar neden kilolu 🤔🤷? Yutsino Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tipleri desen o da kötü ve yetersiz Neden böyleler? 🤔 Güncellemeler+1 yıl Beni beğenmeyen kizlar çükümü yesin Türkiye'de kızlar neden kilolu 🤔🤷? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Karşı cinsinizi eleştirmeden önce insan aynaya bir bakmalı. 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Ne alaka her iki cinste kilolu, normal, zayıflar var 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Tek yetenekleri yemek 0 0 Yorumla
delil4h Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bunu soranın akıllı biri olduğunu düşünmüyorum. 0 2 Yorumla Yutsino +1 yıl Sen çok mu akillisin Yorumla delil4h +1 yıl Senden akıllı olduğum kesin. Yorumla
sokratesvar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl türk erkeklerine layık olmak icin yiyiyoruz 😊 0 3 Yorumla Yutsino +1 yıl Az ye Yorumla sokratesvar +1 yıl seni de yerim baska oneri? Yorumla Yutsino +1 yıl Benim yenecek biseyim yok🤣 Yorumla
SerenYıldırım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bunu diyeni merak etti m 0 1 Yorumla Yutsino +1 yıl Edersin tabi Yorumla
loralectra Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sanarsin kendisi brad pitt 0 5 Yorumla Yutsino +1 yıl Oyleyim Yorumla loralectra +1 yıl Senden cok var asko Yorumla Yutsino +1 yıl Benden 1 tane bile yok Yorumla loralectra +1 yıl Hahahah loser Yorumla Yutsino +1 yıl 😎😎 Yorumla
lşaskdlşasdjaşsljdas Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Senide görsek keşke 0 3 Yorumla Yutsino +1 yıl Gördün zaten Yorumla lşaskdlşasdjaşsljdas +1 yıl sende bana göre cirkinsin misal napicaz bir kıvanç Tatlıtuğ olda ondan sonra bu yorumu yap Yorumla Yutsino +1 yıl Orası seni baglamaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karşı cinsinizi eleştirmeden önce insan aynaya bir bakmalı.
Ne alaka her iki cinste kilolu, normal, zayıflar var
Sana öylesi denk geliyo
Tek yetenekleri yemek
Kadın dediğin etli olur
Trip atmak yerine ödem atsalar kilo gider
Bunu soranın akıllı biri olduğunu düşünmüyorum.
Sen çok mu akillisin
Senden akıllı olduğum kesin.
türk erkeklerine layık olmak icin yiyiyoruz 😊
Az ye
seni de yerim baska oneri?
Benim yenecek biseyim yok🤣
Bunu diyeni merak etti m
Edersin tabi
Sanarsin kendisi brad pitt
Oyleyim
Senden cok var asko
Benden 1 tane bile yok
Hahahah loser
😎😎
Senide görsek keşke
Gördün zaten
sende bana göre cirkinsin misal napicaz bir kıvanç Tatlıtuğ olda ondan sonra bu yorumu yap
Orası seni baglamaz
33 kiloyum-