Türk kadınları neden kilolu? Neden kilo vermek için çabalamıyorlar?

Türk kadınları neden kilolu bence evlendikten sonra özellikle evden dışarı hayat bilmedikleri için sürekli evde, mutfakta, çocuk baktıkları kendileriyle yeterince ilgilenmedikleri için kilolu. Avrupa da baktığımız zaman anne olsalar bile fiziklerini çok önemsiyorlar ama Türkiye de evlenince hemen kendini salma moduna geçiş başlıyor. Doğumdan sonra illaki kilo oluyor ama bunu vermek çaba gerektiriyor maalesef ki mutsuz kadınlar yedikçe yiyorlar ve kiloyu veremiyorlar. Ee çocukla, evle, kocayla, hepsiyle ilgilendiği içinde kendini boşveren kilolu kadınlar çareyi ve mutluluğu evde yemek yemekte buluyorlar. Bence mutlu kadın kendini önemseyen kadın aynı şey yani çocuk doğurdum diye sadece hayatını ona odaklamak yanlış gezeceksin, sporunu yapacaksın gerekirse baba veya anneanne, babaanne destek olacak. Anneliğide çok abartmak Türk kadınında var anayım ben ana moduna geçiş var. Kendiniz içinde yaşayın biraz çocuğunuzu elbet sevin ama mutlu olun kendinize bakın. Mutsuzlukta aslında tetikliyor aşırı sorumluluklarda. Ben böyle düşünüyorum sizce?

Türk kadınları neden kilolu? Neden kilo vermek için çabalamıyorlar?