Her aksam salata yesem. Ayran ve 2 dilim kepek ekmegi ya da tam bugday ekmeği yesem. Sabahları zaten kahvaltı az yiyorum. Pazar günleride serbest yapsam mayıs ayına kadar 5 6 kilo verirmiyim?
Her akşam salata yesem kilo verirmiyim (fotografli)?
Nerden biliyosun kilom olmadığını :) boyum 164 kılom 65 yaza kadar 5 kılı versem yeter bu sene 😂 seneye de 5 kılo versem. Tamamdir 55 ideal. Sguat nasıl yapicam ya spor salonuna yazilamam
Dengeli beslenme demek vucudunun günde ne kadar kalori harcadığını hisapladıktan sonra haecanan kaloriden daha az kalori alınacak, yiyecekler vucudun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde alınacak... Yani anlayacağın bunu yersem zayiflarım onu bıraksam zayıflarım diye bişey yok
Diyetisyen ( ya da öyle olduğunu iddia eden biri) vardı sitede, aslında zor değil, örnek meyveler genellikle 80 kalori tavuk ağırlığınca kalorisi var kırmızı et ağırlık*1.5 falan filan, diyet kolik diye bir site var orda herşeyin kalori hesabını yapmışlar, günlük harcadığın kaloriyi hesaplamak istiyoraan yardımcı olabilirim
Ben günlük yediğim şeyleri sadece daha az yiyerek 7 kılo verdim. Yine öyle yapmaya çalışıyorum. Mesela ben her gün 2 3 çikolata kek vs yiyordum. Artık 1 parca çikolata yiyorum. Herşeyin tadina bakıyorum amaa az yiyorum. O kadar ayrıntıya girmiyorum. Diyet psikolojine girersem kilo veremiyorum. Normal diyet yapmıyormuşum gibi yiyorum sadece daha az yiyorum
Ben öyle başladım, kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği saatini tuttum ara öğünleri iptal ettim sonra o siteden bakarak devam ettim, şuana kadar 12 kilo verdim ( tabiki hisapların işinden de anladığım için eksik veya yanlış beslenme durumu olmadı)
En İyi Cevaplar