AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Çileden çıkartan hatta insanlıktan çıkaran bir durum bu dostum
Çok şükür öyle diyen bir eşim yok. Ağrım var desem temizliğimizi yapar vs.
sanki kızlar tek başına mı yaşıyor bu regl dönemini :D
Ağrı kızın ağrısıdır abartıyorlar veya değil pek umrumda değil ben işime bakarım umursamam kızı :D
Erkekler bir başı ağrısa kanser olmuş gibi abartıyorlar mk 😀😀
Erkeklerin çükü kanasa ölür hehehe ama bazen abartılıyor napak cekiyoz
Abartıldığı falan yok. Kızları o anlarında mecburen erkek anlamak zorunda. Gerçekten çektikleri acı tarif edilemez.
E tamam anladık o dönemde her anlamda uzak durmak lazım daha ne yapalım.
Regl döneminde kadınlar: daha sinirli, alıngan, biraz mutsuz ve halsiz mi oluyorlar?
Size ne istersek saçlarımızı tek tek yolarız ya hakikaten sinir oluyorum karışanlara :)))
Halıları tırmaladıgım yerde kıvrandığım oluyor ama herkes için aynı degil anlamayan bile var
Öyle diyorlarsa da banane yav, onlar nerden bilsin.
Bilemeyiz ama anlayışlı ve yardım etmemiz gerekir
Sünnetçi gelip keseceği zaman g0tünüzle gülüyorsunuz ama espriler havada uçuşuyor biz birşey diyormuyuz etekle bile gezdiriyorlar adamı hemen çocukken deme 40 yaşında da sünnet olan adam var
Kim diyor gülüyoruz diye ya. Ben ağladım sacımı başımı yoldum oğlum sünnet olurken. Canı acıcak diye.
@Black-Butterfly oğlunda öyle ağlarsın oğlunun yaşından 15 yaş falan büyük olsan gülersin yeme bizi şimdi
Abartma yaa saç baş yolma nedir ucundan accıkk pilavlık pilavlıkkk 🤣
Herkezi kendinizle karıştırmayın lütfen. Bir laf vardır osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur diye. Yani sünnet osuruk bile değil ayıptır söylemesi oturup neden güleyim ki. Artı sünnet olan oğlum 3 aylıktı Yani cok korkmuş ve üzülmüştüm onun iÇin.
Siz gülün herşeyi küçümseyin beni ilgilendirmez. İsterse 42 yaşındaki eşim sünnet olsun Yani neyine güleyim. Saçma sapan laf sizinki.
Valla bana hiç birsey olmuyor ne ağrı ne sizi gayet normal geçiriyorum regl günlerimi😃😃
Birazdan topa tutabilirler aeni kem gözler de üzerine gelir demiş olayım hazırlıklı ol :)
Gardımi aldım bekliyorum😃
Sen gibilerini daha önce duydum yani ilk defa senden duymadım ama sayınız az bu belli kimisi de çok ağır geçiriyormuş oda ayrı sıkıntı esasında kolay bişiy değil yni senin altın yok ama o olayın olması bile aslında zor kolay bişiy değil esasen
Aynen ağrı çekenleri de anlamak lazım 😊
Sen kızsın yaştan birisin senin daha çok anlaman gerek ben birebir anlayamam ama anlamayı deniyorum bu kolay bişiy değil kadın Cide'n abartıp ilgi çekip istediklerini yaptırmaya çalışmıyorsa erkek destek olmalı yardım etmeli en azından kadını ruhsal olarak rahatlatıp gevşetmeli daha az hissetmesini sağlayabilir anlayış empati saygı çok önemli
Basit bir gripte bile öldüm bittim yataklara düşüp bebek muamelesi görmek isteyen erkeğin ağrılı sancılı regl olayına abartı gözle bakması kimin abarttığını göstermeye yeter
Kendileri bunu yaşasa eminim daha beter olurlardı :)
Haklısın siz sünnet olmayı bilmiyorsunuz bizlerde regl sancısını
@satiriasis__ sünnet artık lokal anestezi ile yapıldığı için pek bir ağrısı kalmadı :)
Benim zamanımda lokal değildi ☺️☺️
Tabi biz erkeklerin de bu konuda bilgili olup sizlere yardımcı olmamız gerek o yorucu günlerde
Kadınlar neden ped kullanır? Adet yerini bulsun diye 😂
Hiç öyle bir şey düşünmedim sancısız olsa zaten bu kadar dile getirilmez
abartıyosunuz gerçekten bazen.. mesela dile getirmek acınızı hafifletiyo mu
sessizce içinizde yaşayın şunu bir zahmet!
Kendileri olsa görürdü.
O resimde de erkeklerde olursa ne olacağı gösteriliyor. Keşke olsaydı be
@YürüyenMantık sancısından hastanelik olunca emin ol öyle eğlenemezdiniz ;)
Tabii canim hastanede yatanlarin %70'i de regl magduru zaten.
Hep boyle abartilar yuzunden insanlar hadi len diyor
@Ragnar_Lodbrok hastanede yatanların %70'i regl mağduru dedim mi? Hayır. Her kadının sancısıda bir değil. Ama ben ve benim gibi sancıdan bayılan nice kadın var. Bu vücuttan vücuda fark gösterir. Fikir sahibi olmadığınız konuda yorum yapmak sizi cahil yapar.
Cinsel yoksunluktan dogan testis agrisindan hastanelik olan erkek de var.
Biz cikip 'Kadinlar biz ile kolay seks yapin bakin yataklara dusuyoruz' diyor muyuz?
Hayir cunku munferit olaylarin genele ayyilamayacagini biliyoruz.
Ayni prensip. Kadinlarin %1'ini belki kapsayan bir olayin magduru kesilmeyin hemen
@Ragnar_Lodbrok yani isterseniz "kadınlar bizimle kolay seks yapın." diyebilirsiniz ama aynı lafın sizin kardeşlerinize, annelerinize ve eşlerinize döneceğini kabul ediyorsanız tabiki :).
@Ragnar_Lodbrok %1 değil kadınların %30'u benim gibi geri kalan %40 ilaçla kesilebilecek ağrı çekiyor. Sadece %30 gibi bir oran acı çekmeyen.
Evet ediyorum
Hangi %30, hangi veriye dayaniyor?
@Ragnar_Lodbrok doktorumun söylediğine göre. Tabi siz daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsanız bilememm
Doktoruna gore degisir. Ben noropatiyi bilmeyen doktor tanidim bayagi. Adam omrunde duymamis.
@Ragnar_Lodbrok doktorum jinekolog olduğuna göre alanını halktan insanlardan daha çok biliyordur.
Ha o olabilir bak. Ama noropatiyi bilmiyorsa yemisim jinekolojiyi. Noropatiyi bilecek insan.
Kadın İnsanın Üst Modelidir. 😂
https://youtu.be/Kjvj3cy7hpAAbartmıyoruz, sadece o günlerde hassasız ve bazı şeyler üstüste gelince patlıyoruz yani..
Lafinin cok yapildigini dusunuyorum ama agrinin az oldugunu iddia edemem.
çektiğiniz acıyı bildiğimden gayet iyi anlayabiliyorum sizi
Sadece erkekler demiyor bence de fazla abartıyorsunuz dünyada tek regl olan siz değilsiniz. 🦌
Kesinlikle zor bir dönem. Her ay bunu yaşamak kolay olmasa gerek.
Beni sinir etmiyor ama abartıyorsunuz da demedim hiç.
Siz kadınlarda o triplerle bize neler çektiriyorsunuz biz bişey diyok mu diyemedim ya la
Benimki çok sancılı oluyor abartıyorsun diyeni parçalar yerim.
Karnına masaj yapan bir erkek yok mu
Bilmediğin bir konuda konuşamazsın bazı gevşek erkekler regl olmadan regl olanları eleştiriyor ben erkeğim senin reglini nerden bilebilirim
Alışkın olmanız gerekli, bu hayatınızın bir parçası
Bugun bir yere is gorusmeye gittik sekreter kiz nescafeyi resmen firlatarak verdi aci cekin eyv ama hayvanlasmayin 😀
dsafdsfad karikatüre bayıldım yalnız :D onlar herşeyi abartıyor biz ayda bir bişeyi abartmışız çok muu? :d
Onu diyen halt etmiş ben iyi ki kız olmamışım çünkü her ay bayılırdım ve acıda kendimi duvardan duvara vurabilirdim allah sabır versin bütün kızlara yardımcı olmak gerek o dönemlerde unutturmak gerek az da olsa 😉
bencede abartılıyor bu kadar dile düşürmeseniz şu özel durumları
Bence demode oldu bu konular ve sıkmaya başladı doğal bir şeyi iki tarafta abartmamali
Abartılıyor.. Bende oluyorum canım acıyor ağrım oluyor ama hiç belli bile etmiyorum.
Bende basur oldum benim agri habire devam ediyo sizinki ayda 1
bazı kadınlar tarafından abartıldığı doğru. insan kullanmaya gerek yok yani.
Regl dediğin ne dirki kan akıyor böbreklerini cikarmioyrsun
Ayni aciyi onlarada tattiracanki anlasinlar aci nasil oluyormus öyle kolaymiymiş değilmiymiş görsünler yaani :)
Ama abartıyosunuz abartmadınız da abarttınız mı dedik
Bu bir rahatsizliktir ve hicbi rahatsizlik hafife de alınmaz
+ fazla ped var mı hüseyin?
- orhan abi, bir kez de paket aldığını görsek !
abartıyorsun diyen adam ayının önde gideni hatta bayrak tutanıdır zaten :D
cok kotuyum neden adetim boyle oldu
Bnce de cok. sinir bozucu onlara böyle bsy olsa kedi bir yerini. gormus bu yara beni iflah etmez tribine girerler 😂
Regl olup herkese bunu duyuranlara kıl oluyorum. Banane regl isen? Bizimde tonla derdimiz var gelip senin haklarını s. kiyomuyuz? Reglinizi yesinler
Haklı değiller mi? Ucunda ölüm yok? Sırf bir yerin ağrıyor diye kanser olup 2 günlük ömrü kalmış gibi ortalıkta gezmeye gerek yok.
Olaya hep tek taraflı bakın zaten bizimde libido sorunumuz var partner bulamıyoruz napalım yani duvar mı tırmanalım?
kendim ilaç içerim , ne düşünüyorlar umrumda bile değil
fotodaki snmisin
Bu kadınların en zor günleri bence duyarlı olunmalı ve çikolata verilmeli
soylemezseniz bilmeyiz.. fakat cümle aleme soyluyorsunuz, neredeyse gazateye ilan vereceksiniz regl oldum diye.. soylemeyin.. bizde bilmeyelim.. bilmemek mutluluktur 😀
Hiç Sıkıntılı Regl Olan Bir Kız Arkadaşım Olmadı Hepsinin ki Gayet Rahattı :D
Ćok haklısın. Sihirli bir degnek olcak öyle diyeni yalvartana kadar regle uğratcaksın 😀😁😂
Karikatüre bittim. Bu kadar güzel anlatılamazdı sanırım. :)
Abartılması yanlış. Ama bunu kullanan kadınlar çok.
Her ay olduğunuz şeyi her hafta gündeme getirmenizden sıkıldık sadece.
O ann kasiklarina tekme atip kivranmalarini izlerken ay çok abartiyorsun demek istiyorum!
Efsane bir karikatür olmuş 😄😄
Evet insan yaşamadığı için bilmiyor
Bence anlayışla karşılamak gerekir ve bol bol çikolata ısmarlamak en güzeli moral şart o malum günde