hayır benim bahsettiğim şey mesela senin istemediğin bir şeyi yapıyor sevgilin sen de bunu biliyosun. neden yapıyosun bunu neden böyle yapıyosun diye sorduğumuzda da sen zaten kafanda kurmuşsun. hayır ne kuracağım zaten her şey ortada bahsettiğim şey bu
sana söyliyim dur haklı mıyım haksız mıyım. sevgilimi instagramda takip etmek istiyorum ya sadece takip... ama o kabul etmiyor her seferinde ya unuttum kabul etmeyi diyo ya da hesabımı zaten sileceğim diyo ya ama dondurup geri açıyo ve beni engelliyo sen söyle bu ne şimdi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kendi hatalarını örtpas etmek için sen zaten kafanda kurmuşsun takmışsın vb cevaplarınız çok komik değil mi gerçekten?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her şey ortadaydı ona rağmen her şey bir uydurmaydı. Böyle diyince sadece gülünç oluyor.
Biz basit varlıklarız zaten yalanda söyleyemeyiz siz inanmış gibi yapın nolur sizi sinsi varlıklar sizi🤪🙃
Saftirik mi? Onlar tam bir şeeeeerrrrr... siz
Genelleme yapmayalım lütfen
tabi bu da doğru
@Agumentin adamına rastlayamadigimizdan genelleme yaparim.
Saygı duyarım ama bence genelleme yapmak yanlış bende iyi kadına rastlamadım şimdi tüm kadınlar şerefsiz diyemem ama tabikide saygı duyuyorum
@Agumentin bence diyebilirsin
Sanmıyorum doğru bulmuyorum çünkü tanıdığım güzel kalpli kız arkadaşlarım var bunu demem onlara ayıp olur yani
Düz kadınlar kadar usta yalancı çıkmıyor bizden
Takıntılısınız ama bunu kabul edin
İnanan kadınlar var ama bunlara
Hataysa hata...
Siz sinsilik yapıp kandırıyorsunuz o nolacak?
Kardeş sorumu bir cevaplasaydın ya...
hayır benim bahsettiğim şey mesela senin istemediğin bir şeyi yapıyor sevgilin sen de bunu biliyosun. neden yapıyosun bunu neden böyle yapıyosun diye sorduğumuzda da sen zaten kafanda kurmuşsun. hayır ne kuracağım zaten her şey ortada bahsettiğim şey bu
Ben oyunlara falan girmem. O yapma dese bile istersem yapacağımı söylerim sonra da yaparım o kadar :)
ha aynen öyle açık olsun işte kandırmaya çalışmasın direk söylesin 👍
Yapma dese de ben bildiğimi okurum ama. :D
sana söyliyim dur haklı mıyım haksız mıyım. sevgilimi instagramda takip etmek istiyorum ya sadece takip... ama o kabul etmiyor her seferinde ya unuttum kabul etmeyi diyo ya da hesabımı zaten sileceğim diyo ya ama dondurup geri açıyo ve beni engelliyo sen söyle bu ne şimdi
onun yerine senin takip etmeni istemiyorum desin ben de tekmeyi koyiyim