"Reanna Stephens isimli ABD'li kadın İngiltere'de gündem oldu. Sebebi ise 7 aylık hamile olmasına rağmen bunun hiç fark edilemiyor olması. Reanne'nın sırrı, uyguladığı vegan diyeti ve yaptığı egzersizlermiş".

Böyle bir hastalık var evet.. kadın kendide bilmiyoki hamile olduğunu. Regli olmu
Aya devam ediyo hicbir hamilelik belirtisi olmuyo sadece doğururken ogreniyo.. izlemistim böyle bişey.. ilginç
Kadın gayet sağlıklı. Anneside bu şekildeymiş. Genetik bir fark var. Sürekli bebeğin durumu izleniyormuş. Minik kerata gayette sağlıklıymış😊😊
İç karnı genişse olur.. tabi ki sporcu vücudu olmasının avantajı olabilir ama hamileliğin tatlı duruşundan mahrum kalmış bence yazık.. her zaman spor yapıp o şekle girer.. marifet değil..
Bebege üzüldüm sirf annesinin gösteris meraki yüzünden belkide dogru düzgün büyüyemiyor bile anne karninda.. Her kadin cocuk dogurabilir ama her kadin anne olamaz..
Bu kadının karnında 7 aylık bebek olduğu tartışılır ama diğer yandan anne karnındaki bebeğe yapılabilecek en büyük kötülük annenin vegan olmasıdır
Cevap
17Cevap
7 aylik cocuk neresindeymis bunun ya sacmalamasinlar ne kadar diyet olursa olsun o gobek cikar uydurma haber oldugu cok belli
Haber uydurma değil.
Cok mantiksiz ama zatenn organlarimiz anca sigiyor karnimizin icine bu mumkun degil yani bende cok zayiftim hamileyken ama 6. aydan sonra az da olsa buyumeye baslamisti o cocuk nasil yasiyacakmis
Boyle insanlar var egzersiz, diyetle ilgili degil. Hamile oldugunu bilmeden 9 ay gecirip, hamile oldugunu dogum baslayinca anlayanlar var.
Salak kadın neden öyle bir şey yapıyor bebeği vegan olmak istiyor muymus bencil
Reis bunlar diyeti kendi değil çocuğa yaptiran saflar.
O bebenin sağlığı ile oynamiş
Cok sagliksiz bu ne sacmalik. Nasil geliscek o cocuk icerde
O bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya gelicekmi acaba..
Çocuğuda zayıflattı egzersiz diyet yapa yapa. Küçücük doğarsa hiç şaşırmam :D
Hamile kadın benden daha gobeksiz :D
Eminler mi acaba hamilelikten ben inanamadimda pek
Waow! Umarım ben de bunu başarabilirim eğer bebeğim filan olursa.
*Gecen bol olsun.*
Özenilecej bir durum yok pekte saglikli bisi degil😊
Sağlıklı olup olmadığına testler karar verebilir. Bebeğin kilosundan birkaç kilo fazla kilo almak sağlığın için yeterlidir. Yani ortalama 7-8 kilo. Bu kız da 45 kiloyken bu kadar kilo aldıysa şu anda 52-53 kilo filandır ve spor da yapıyorsa böyle görünmesi normal. Benim de hedefim böyle açıkçası ama umarım başarabilirim öyle bir durum olursa.
Hamileyken diyet yapmak zararlidir araştırabilirsin😊
Diyet yaptığını söylemedim?:)
Soru detayinj okursan?😊 Bunun sebebi yaptığı diyet diyor😉
Okudum ama unutmuşum :)
"Vegan Diyet" dediği diyet değil:) Yani diyetin esas anlamından bahsediyor:) Bir beslenme düzenini takip etmek anlamında, yoksa daha az yemek değil.
Bu kadın hamile olmasa da vegan besleniyor yani.
Biliyozda konusuyoz😊 Faydali bisi degil bu
Testlerde sıkıntı çıkmıyorsa kimseye laf düştüğünü sanmıyorum.
En iyisi tecrübedir :)
"Victoria's Secret" modelleri de sadece 10 kilo filan alıyorlar ama VS'nin en önem verdiği şeylerden birisi kusursuza yakın sağlığının olması. Yeterince sağlıklı bulmadıkları kimseyi showa almıyorlar. Gerçekten de çoğumuzdan daha sağlıklılar manken oldukları halde.
Konuu nerdenn nereye gitti😂 iyi iste eger Hamileyken bu tur diyetletleri yaparsan cocugun sağlıgini dusunmemis olursun😉
Ya bu diyet dediğin şey senin bildiğin diyet değil; neden bunu anlamadığını anlamıyorum ben.
"Diyet" kelimesinin esas anlamı "beslenme düzeni"dir yani sen belli günlerde belli şeyleri yiyorsan bu bir diyettir. İster 1000 kalori al ister 6000 kalori al, bir düzenin varsa bu bir "diyet"tir. "Diyet" olmadan sağlıklı bir hamilelik süreci zaten olamaz çünkü belli bir kaloriyi almak zorundasın ama o kalorinin çok üstüne çıkarsan da bu diyet değil hunharca yemek oluyor. Babaannemden kalma bilgileri "tıp" diye önüme sunma lütfen. Artık hamilelik süresinde 15-20 kilo almanı öneren doktor kalmadı. Max 13 kilo filandır ki çoğu insan da 7-10 kilo almaya bakar, çoğu doktor bu şekilde yönlendirir. Ben şu an 43 kiloyum ve testlerde vs. de hiçbir sıkıntı çıkmıyor çünkü yapım bu. Belki senden daha fazla yiyorum ama bunu yakıyorum.
Benim 4000 kalori aldığım gün de oluyor ağır antrenman yapıyorsam ve inan çoğu insan benim kadar yemiyordur ama ben bunu bir şekilde yakıyorum, o yüzden de zayıf kalabiliyorum. Düzenli olarak sağlık kontrollerine gidiyorum, şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkmadıysa demek ki doğru yolda olan benim.
Şimdi hamile kalsam kesinlikle 55'in üzerine çıkmak istemem ki o kadar olmam da, 50 kilo ideal.
50 kilo hamile kadın mı olur ya :D :D hiç biyoloji görmemişsin sanırım bence benle hiç girme o toplara :) sence sadece çocuğun kilosumu baz alınır?
Sadece olduğunu söylemedim. Bu konudaki bilgime güvenmesem böyle konuşmam zaten.
Metabolizma vs. de önemli. Tek söylediğim şey: Bir fotoğrafa bakıp "Bu kadın sağlıksız." demek cahillik başka bir şey değil. Sen test yapmadan vs. nasıl anlayabilirsin ki bunu?
sen bence beni anlamak için herhangi bir çaba göstermiyon sadece körü körüne yargılıyorsun ben kadın sağlksız demedim çocuk sağlıksız olur dedim!!!
Çocuğun sağlıksız olup olmadığını da görebiliyoruz 21. yy'da ve dediğim gibi birçok manken dediğim şekilde kilo alıyor, doğan çocuklar ortada. Eskiden olduğu gibi bulumiaya yakın şekilde bir kilo almak ve çocuk doğurmak değil artık mankenlerin durumu.
İlginç ama çocuk parmak çocuk hüsamettin gibi doğmazsa iyi..
Çocuk g*tunde heralde onun vegan diyetini..
Boyle hamilelikmi olur
Karnının belli olmaması benim için vaov dedirttiricek bir durum değil.
Allah korusun ya. Böyle bir şey olmasın :(
Bebek içerde böyle şu an. Biliyorum çünkü benim annem 8 aylık hamileyken eski kot pantolonlarını giymeye çalıştığında benim kafamda aynen böyle oluyodu fkşgj
Bebeğin lık problemi çıkar ya da doğum zor olr bence
hamileyken vegan diyeti yaptıysa çocuk muhtemelen içerde ya öldü ya da doğamayacak kadar küçük kaldı ve yaşama tutunmaya çalışıyor.
bide marifetmiş gibi söylemiş gerrizekalı.
Ya arkadaş nefret ediyorum ya şu sahteliğe şu yapmacıklığa bak hamileyim ahan da göbeğim diye millete bunu da gösterir olduk reziller
çocuk poposunda büyüyor herhalde : D bundan 5oo gram ancak çocuk çıkar
İçindeki çocuğu merak ettim yarım kilo çıkar herhalde 🙄
Umarım engelli biri doğmaz
Umarım doğum gerçekleşir
@Alemdaralii bu da var evet
Koyan iyi koyamamış 🤐
Iğrencim lan yemin ediyorum
Çocuk var mıymış bir daha baksınlar 😂
Umarım çocuk tırnak kadar kalmamistir
Çocuk baldırlara inmiş bence. :D
İce dogru mu buyumus napmis ay
imkansız karnu büyümese bebek büyüyemez
zaten yalandır
Çocuğu baldırına itmiş egzersizle.
Ordan normal bir bebek cikmaz.
Bebek icin yemeli.
Bebek nerde, kandırılıyoruz 😂
Rehmi popona mi kaçmiş
bebek içine büyüyor herhalde
Şaka bence imkansız gibi
7 aylık bebeğin bir büyüklüğü var sonuçta bu ne
İnsanın aklına bebek nerede sorusu geliyor.
Bebek 5 gr doğacak galiba xjxjxizi
Helal olsun, beyi gayet ince eleyip sık dokumuş
Heralde goguslerinde taşıyor çocuğu.🤔
Çocuğu nereye saklamış 😂
7 mi 😳 çocuk nerde
Bebeğe yazık
Bebek neresinde la./
ne yaptıysa artık
çocuk büzük çıkacak
İmkanın normal değil
Hayir fakr
yalandir
çocuk nerde ki :S
Degil
Ay o bebegi dogduktan sonra merak ediyorum
Memedendir
değil
çocuk bacaklarda mı
Neresinde bebek ya
Mümkün
bebek nerde
Mmkünsüz
Çocuk nerde :)
İmkansız
foto.haberler.com/.../...miyor-10415068_1347_m.jpg
Bunu görene kadar bende böyle düşünmüştüm :)
Ot mu çıkcak şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar