Sırf spor yaptığı için mi böyle oluyor? Çocuk gayet sağlıklı doğmuş yani her şey normal geçmiş. Neden çıkık değil bu karın? Karın kası var diye mi?sarahstagesarahstage
Kadının bünyesiyle alakalı iç karnı geniş olan insanların karnı şişmez benimde böyle fazla şişmemişti korkuyordum küçük doğacak küvezde kalacak bişey olacak diye ama 3.200 doğmuştu
Spor yapiyosa yapmayanlara gore fiziken aykırılık bir durum olmaz.. tabi bunda genetik hormonal durumkarda etkili.. kimi cok kilo aliyor karni cok sisiyor kimininde tam tersi..
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
47
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim kuzene böyleydi. Hamile olduğu dar giymezse anlaşılmıyordu. O hiç spor yapmaz. Doğru düzgün yemek yemezdi. Ama hep zayıftı kadın. Bu nasıl doğuracak diyorduk dikişsiz doğurdu bide karı. Bizde balina gibi olalım
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Harbimi ya yuh bende 6 aylik hamileyim yeni yeni bellirgin bendede cok belirgin degildi ama bunkadinin kinde sok yedim
Çok şeker görünüyor. Bizde olsa 25 kilo alır yuvarlanır sonra eşim beni beğenmedi olur. Bunu görünce demek olabilitesi varmış diyor herelde erkekler. :)))
Sporla ilgisi yok. Candice Swanepoel kaç yıldır Victoria’s Secret mankeni ve Victoria’s Secret mankenlerinin inanılmaz bir spor rutini var buna rağmen karnı burnundaydı. Keza Miranda Kerr de öyleydi..
niye zoruna gitti seni mi hemcinslerin benim annem 35 sene kadın doğum hastanesinde çalıştı camış gibi olduk gelirken çekinmediler de ben mi çekineceğim sonra da adam aldatıyor diye laf ediyorsunuz
Ellerinde değil hamileyken bişeyler yemek karnında can taşıyorsun kolay bişey zannediyorsun herhalde. Kadınların çogu bir can için fiziklerini bozmayı goze alıyor. Senin için onemli olan * Got onun için çoxugu işte bu yuzden sen adam olmazsın
Ben size ne dedim biraz önce sizin bana hakaret etmeye hakkınız yok Bu bir ikincisi ise benim annem kadın doğum Hastanesi'ne çalıştı bu işleri fazlasıyla biliyorum Aynı zamanda hamileliğin kolay bir şey olmadığını da biliyorum ama aynı hamileliği bu kadınlarda yaşıyor bunlara bir şey olmuyor da niye bizimkileri oluyor onu bir düşününce hamilelik döneminde sporlar var diyetler var isteseler almazlar bildiğim şey hakkında konuşuyorum bilmediğim bir şey hakkında konuşmuyorum sizinle daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum iyi günler dilerim çünkü karşımdaki bir kadın ve daha fazla münakaşa etmek istemiyorum ben Sadece fikrimi belirttim münakaşa ederek bir yere varamayız iyi günler dilerim
Karını spor salonuna gonderır misin? Göndermezsin. Böyle giyinmesine müsaade eder misin etmezsin. Oda kendı elınden gelen yapar. Ben daha unv okuyan bir kadınım bu işlerle pek alakam yok. Ama o kadar gerı kafalı insanlar görüyorum ki insan evlenmeye çocuk yapmaya korkuyor. Eger bır kadını sevıyor san ona camış diyemezsin. Diyeceksen de onu kendine eş olarak görme. Kimse bir kadına camış diyemez hadi işine.
nereden biliyorsun spor salonuna göndermeyecek mi beni tanıyor musun tanımıyorsun tanımadığın insanlar hakkında yorum üzerinden hakaret ederek laf koymayı çalışarak bir yere varamazsın sen de kendine iyi bak iyi günler
Bence ön yargılı yaklaşıyorsun hata ediyorsun eğer dediğin gibi kadınları öyle geliyor olsaydım sana bu kadar açıklama yapmak durumunda olmazdımya belki de seviyesiz bir şekilde konuşmaya devam ederdim haklısın dediklerim için özür dilerim yorumumum için özür dilerim ama ön yargılı davranma ama dediklerin doğru haklısın özür diliyorum
İç karnı geniştir. Benim de 7. ayıma kadar karnım dümdüzdü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
genetik bir yapı aynı şekild ebi arkadaşım vardı çocuk kesin sakat olur diyordu herkes maşşallah nurtopu gibi oldu. ne sarkma ne çatlak hiçbirşey olmadı 1 haftaya sanki hiç doğurmamış gibiydi
İşlem geçirmiş yağların tamamı kilo yapar. Zeytinyağı, az miktar tereyağı, hindistan cevizi yağı yiyordur bu kadın sadece.
Bu sadece yağ kısmı. Öte yandan beslenmeye dair fitnessçılara bakın neler yiyorlar; hem doğal, hem besleyici hem de kalori kontrollü yiyince geç yaslanıp, her daim fit kalıp kalitelidir yaşıyorlar. Bu bir yaşam tarzıdır.
İşte sanırım genetik. Bende resimlere falan bakıyorum hafif bir şey belli sadece o da son aylarda. Garip bir şekilde, bir de bu kadın spor yaptığı için karın kası muhabbeti yüzünden de olmuş olabilir
Bu kadın doğum yaptı bu eski hali. Ayrıca bazı insanların içe genisleme durumu var yani anne kilo almıyor bebek sadece alıyor bu yüzden diğer hamilelerde olduğu gibi belli olmuyor
En İyi Cevaplar