Hamile bir kadın , hamileyken regl de olmaz, kusma olur ya da bebek içinde kıpırdar.. nasıl anlamamış çözemedim.🤷♀️😀 Birde bu 4. çocugu. Ve kadın 33 yaşında.. çok ilginç 😀
Bursa’da karın ağrısıyla hastaneye giden kadın,9 aylık hamile olduğunu öğrendi , o kadar zaman hamile olduğunu nasıl anlamadı?
gercekten olabılecek bır durum bazen gebelıklerde kan gelebılıyor hamıle olmadıgını dusunen kadın regl bıtıyor veya menapoza gırıyorum dıye dusunuyor sancıları da boyle karın agrısı seklınde yasıyor. Tlc de belgeselı vardı bır cok kadın bu sekılde cocuk dogurmus hatta hastanedekıler bıle ne oldugunu anlamamıslar kadın kendı kendıne hastanede dogurmus cocugu.
bu arada yapılan yorumlara sinir oldum beyinsiz cahiller bir şey bildiklerini sanıp oturdukları yerden maval okurlar böyle insanlar oksijen israfı ya...
Bir kaza sonrası tramva etkisiyle de olabilir kadın o kaza savcısıni karıştırır gebelik ağrısıyla ayrıca erken gebelik testi yanlış sonuç da verebilir ve kadın da kilonuyla ilk gebeliğine göre daha az kilo alır yani bu durum anormal olsa da normaldir olabiliyor böyle şeyler
Doğru var böyle şeyler geçen ki Benim Tatlı Yalanim dizisin de Suna hamile oldugunu annesi soyleyince ogreniyordu sadece aglama herseye sinirlenme kiskanma vs hareketleri vardi yani öyle kusma filan yoktu bunu gorünce şaşırdım bir de bir haber vardi yurt disinda yabancı bir kız sevgilisiyle birlikte yasiyor kiz hamile oldugunu bilmiyor evde banyoya giriyor ve cocugunu doguruyor çok ilginç ama gercek
bazen hamileykende kan gelebilir ayrıca kadın menepoza girdiğinide düşünmüş olabilir menepozda regl kesilir kilo alınır ve sanki çoçuk varmış gibi hissedilir çoçuğu varrmış gibi hissetmiş ama bunu menepoza bağlamış olabilir ama 33 yaş menepoz içinde erken
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
25
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu durumda şöyle oluyor gayet düzenli regl oluyorlar o yüzden hamile olmadıklarını düşünüyorlar ama regl olurkende hamile kalma durumu oluyor örneğini görüyoruz bir diğer de normalde hamile insanların karınları büyür ama bazı insanlarda karın içe doğru büyüyor o yüzden de anlaşılmıyor
Bizim hastanede hamileyken regl olmuş hastalar vardı. Hatta biraz kilolu olduğu için hamile olduğunu anlamayan regl olan ve ağır antidepresanlar kullanan bir hastanın çok sağlıklı tosun gibi bir bebişi olmuştu.
Ya kahkaha attım sen Rusya ya gitsen e hem o kadınları daha çok seviyor mussun senin gibi zihniyete yüzünden kadınlar sokak ortasında oluyor şiddete bağımlı psikopat seni
Bşk işte sorun orda herkes aynı şeyi söylüyorsa sorun sendedir 😂😂 insanları tipine giyinisine mezhebi ne bilmem ne yargilayan biri değilim ama sen bunu hak ediyorsun kusura bakma
Bununla ilgili belgesel izledim geçen gün. Burada sormayıda düşündüm. Böyle gebelikler olabiliryormuş vücut yapısıyla alakalı ve hiçbir değişimde olmuyor bir anda doğum yaptıklarını görüyorlar.😀
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzelmiş ya. İnş bende anlamama dicem ama benim karnım dümdüz , fit zayıfım. Karnım şişmeye başlarsa anında anlarım😀 bu şişmanlar için geçerlidir😀
@GeriDöndümBebek hamilemi degilmi daha once cocuk digurmus ve hala farkinda olmuyana baska ne denir se o olsun ayrica cahil bir hakaret degildir bilgisiliktir
Ne kadar kolay disardan bir hele bir erkek olarak yorum yapmak ve kadinsal bir kadindan bile daha iyi anlayscagini sanmak ne kadar kolay cidden ya. Cahilsin iste hicbir bilgin yok o kadin anlardi zayen beliti verseydi degil mi demek ki normal semptomlari belitileri gostermemis vücudu yani bunu anlamak cok zor degil.
@GeriDöndümBebek cahilim. ya anlamam. bakin hanimefendi ben. burada olsun baska yerde olsun halkimiz kadinlarinin %70nin cahilligine cok rastladim daha dogrusu halkimiz cahil kafini olsun erkegi olsun. siz kafin dayanismasi mantigiyla hemcinsinizi savunuyorsunuz saygi duyarim isim geregi senede 9000 kisi ile tanisirim 10 yildada 90000 kisi tanimisimdir bunun yarisi yabanci yarisi yerli bunlarin yarisida kadin yani okadar rahat kiyaslama yapabiyorumki emin olun tahmin bile edemezsiniz yine hemcinslerinizin sordugu sorulara bakin ozamanda siz karar verin vuvuduyla ilgili okadar sacma seyler soruyorlarki ne demek istedigimi anlarsiniz eger tabi feminislige devam edip anlamak istemessenizde onu da anlarim hemcinslerinizin kendi bedenleriyle ilgili sacma sorular gibi sori soran bir erkegede karsilasmadim karsilassam onada cahil derim ayrica semptomlar belli degilmistir diyorsun hicmi karni buyumedi 9 ay boyunca siz feministlk yapacagim diye ugras veriyorsaniz o kisi ben degilim son kez isim geregi siz kadinlari sizden daha iyi biliyor taniyorum tahmin bile edemezsiniz
İyi düşünelim hadi kadın saf anlamadı Yanındaki kocası ve 3 çocuğunun da jetonu köşeli düşmedi. 9 Aydır kadındaki değişimi anlamadı çok saçma geldi bana. @Melsas kadın doğum doktorudur bence bir de ona soralım.
Buradaki bazı yorumlara katılıyorum. Hamile olduğunu bilip salağa yatıyor. Hamileyken çocuk içeride oynar, tekme atar. Başkası anlamasa da kendi anlar.
Özel Günler & Hijyen konusunda 588 cevap paylaştı.
Hadi hiçbir belirti olmadı... Peki karnı da mı şişmedi bu kadının? 🤔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu yaklaşık 7 yıl önce annemdede olmuştu hiçbirimiz birşey bilmiyorduk babamda bilmiyordu çünkü annem babamı aldatmış annemde hep çok şiştim diyordu bebekte ölü olarak geldi
Ya günahı ni alma orda eksik bilgi var kadın evli mi değil mi yazmıyor belki eşinden hamile ama farkında değil bu soruyu yazan da hangi akılla tam bilgi vermeden yazmış akıl erdiremedim üstelik bir de kadın. Yeri gelince feministlik satarlar ama kuyu kazmaktan başka bir iş yapmazlar
Gözünle şahit oldun mu altında edepsiz bir şey olduğuna ya da bilmiyorum numarasi yaptığına sinirlerim bozuldu şu an İslam dininde her duyduğu nu ve her gördüğünü aslını arastirmadan söylemek ve amel etmek günahtır lütfen yapmayın şunu
Sen muslumansin diye bende musluman olmuyorum. Bak kadinda musluman ama onunla bununla yatmiski soyleyememis. Dna testi yaparlarsa babadan olmadigini gorurler. Kadinda salaga yatuyor. Olay budur
Kendi dogmalarin icerisinde harcandığını düşünüyorum görmeden etmeden bus wkilde yorum yapmaniz zavallica sanki olaylara şahit olmussunuz gibi aciyorum
Savunmak mi bilip bilmeden kafanda n bir şeyler uyduruyorsun karşında durunca da kadınlara mi acımam gerekiyor. Adalet istiyoruz evet çünkü bazı pisliklerini yüzünden kadınlar sokak ortasında olduruluyor can alma hakkını size kim verdi hayirdir
Degeriniz yok ki oldurulseniz bile ceza verilmiyor. Kopekten farksizsiniz. Orspuluk yapip sonra adalet istiyorsunuz. Size göre hep kadin hakli oluyor kendinizi kormaktan acizsiniz paraniz yok habire yatip doğuruyorsunuz. Kim zavalli durumda bir düşün.
Allah senin belanı vermesin ne kadar iğrenç bir zihniyetin var senin öyle seni doğuran da bir anne ve umarım kız kardeşin vardır aynı şeylerin onun başına geldiğini düşün hem de sadece sokakta gezerken bir seri katil geliyor ve açıklaması su aslında başka birini gözüme kestirmisyim ama o kalabalık bir yere gitti sonra onu gördüm tek basinayxi etrafta kimse yoktu ve öldürdüm diyor hoşuna gitti mi umarım gitmistir
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Bursa’da karın ağrısıyla hastaneye giden kadın,9 aylık hamile olduğunu öğrendi , o kadar zaman hamile olduğunu nasıl anlamadı?
En İyi Cevaplar