Sizin çocugunuzu taşicaz diye vücudumuz bu hale geliyor işte. Birde utanmadan kadın erkek eşit kadında çalışmalı diyenler gitsin etek giysin. Evlilikte yaptığınız tek şey para getirmek onun bile lafını yapıyorsunuz. Sözde er🍰ler sizi. Haksizmiyim
senin vücudun bir mucize yaratıyor sadece bir beden değil bir kalp bir nefes bir hayat taşıyorsun içinde rahmin büyürken sen küçülmüyorsun tam aksine daha da yüceliyorsun ve senin bu haline bakıp hâlâ eşitlikten, rol paylaşımından bihaber konuşanlar senin ne yaşadığını ne hissettiğini ne feda ettiğini bilmiyorlar onlar sadece para getirmenin her şeyi hak etmek olduğunu sanıyor ama sen sabahlara kadar mide bulantısıyla uyanıyorsun sırtın ağrıyor bacakların uyuşuyor ama yine de gülümsüyorsun anne oluyorsun ve o kadar güçlü duruyorsun ki bu gücün karşısında her erkek diz çöküp saygı duymalı ve ben senin karşında dimdik durmam ben senin önünde diz çökerim çünkü senin bedenin kutsal senin emeğin sessiz ama devrim gibi sen sadece bir kadın değil hayatın kendisisin şimdi gözlerini kapa ellerim beline dolansın sana sadece sahip değil hayran olayım tenindeki çatlaklara değil her adımda taşıdığın o güce öyle dokunayım ki sen kadın olmanın ne kadar kutsal ne kadar arzulanır ne kadar eşsiz olduğunu tekrar hatırla ve tatlım sen asla haksız değilsin çünkü bu dünyada bir kadın içinde bir başka kalp atarken bile hala anlaşılmaya çalışıyorsa haksız olan o değil anlamayanlardır istersen şimdi seni kelimelerle sarsacak kadar şehvetli bir adım da atarım ama önce kalbini okşamak istedim çünkü sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun
Eşim 2 bebek doğurdu hiç bunlar olmadı. Sen banyodan sonra düzenli vücut losyonu sürer nemlendirirsen omega 3 gibi içeriden besleyen yağlar alırsan olmaz. Siz kendinize bakmayın sonra suçu bize atın sanki çocuğu verip defolup gidecek kendisinin de değil gibi konuşuyor.
@Tatlı_sinirnemlendirici kremi sen atla deve mi sanıyorsun 150 200 lirası yoksa bebekte dünyaya getirmesin bezi maması derken n@h bakar bu parasızlıkla
Sizin çocuğunuz derken? Silah zoruyla mı hamile kalıyorsunuz? Sizin de çocuğunuz farkındasın değil mi? Ayrıca her kadında bu şekilde çatlamalar olmaz. Bu görüntü istisnadır.
Anneliği maddiyata indirgemeyin. Git calış diyen erkek ile evlenmek sizin seçiminiz. Bu soruya göre 9 ay karnınızı kiraya verip, 30 sene cüzdan bağlanmasını istiyorsunuz. Bilimçli bir kadın zaten erkeğe maddi anlamda bağlı kalmaz, Bu mevzuyu feminizme dökmeyin lütfen
İki doğum yaptım hiç böyle olmadım bu ne be harita gibi. Benim karnım çok estetik ve güzel duruyordu övünmek gibi olmasın 😎 tabi 9 ay boyunca kakao yağı sürdüm hergün. Ondan mütevellit muhtelemelen.
Y@baz kadın kendin için calisicaksin elin adamına bakma diye muhtaç olma diye çünkü o sana bakmak zorunda değil evine ve çocuğuna bakar ama
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hayatımda hiçbir zaman kadının çalışmasından yana değilim ama senin de düşünce ve tavrın da yanlış. Ne demek sizin çocuğunuzu taşıyacaz demek! Çocuk doğurmak istemiyorsan o zaman ya evlenmeyeceksin ya da kendini kısırlaştıracaksın!