Bu saatte süt içmek kilo yapar mı ?
Herhangi bir zararı olur mu ?
Herhangi bir zararı olur mu ?
18 den sonra yenilen hersy kilo yapar demiş arkadaşta ben hep aksam yerim yemegi 8den önce yemem geceleri kesin atıştırırım yatmadan 1 litreye yakın süt içerim yatmadan 1 saat once felan bazen 2-3 saat once içerim ama hep içerim günlük süt kilo felan hikaye cok saglam vucudum var ve suanda yine tıkınıyorum genetiktir o günde 1 saat spor yapıyorum ama bundan once yapmadıgım zamanda kilom hep orantılıydı
Şimdi o 18 yaş mı yoksa saat mi?Onu bilmek gerek.yaş olarak söylüyorsa yanlışı var.Saat 18 diyorsan hakkı var.
Uzmanlar sütün gece içilmesinin hiçbir faydası olmadığını söylüyor.Gündüz içmelisin.Ama zevkine ise iç.Kiloda yapar ama.
Ben içiyorum.Gece yatmadan 1 bardak ılık süt hem rahat uyku uyutuyor hemde gece boyu kasları besliyor.2 saat önce içtim.Zaten yatacağım korkma bir bardak birşey yapmaz.Şekersiz ve tatlandırıcısız içersen birşey olmaz.
18den sonra yenilen içilen herşey kalıcı kg yapar
Götürüyordun löpür löpür makaronları saat 8 gibi aszxa
:D
Kim diyor onu ya? Böyle birşey yok.Kilo alan insanlar, devamlı yemek yiyen boğazı ve eli boş durmayanlardır.Akşam yatmadan içtiğiniz ılık süt size uyku getirir. Fakat akşam 7 den sonra birşeyler yememeye dikkat edin.Su sizi tok tutar.O zamanda kilo almazsınız.
Şimdi 18 yaş mı yoksa saat mi? Onu bilmek gerek. Yaş olarak söylüyorsa yanlışı var.Saat 18 diyorsan hakkınız var.Öncelikle aydınlığa kavuşturabilir miyiz?
Cevap
44Cevap
2 3 kilo süt içmiceksin sonucda 1 bardak içersen sorun olmaz yatmadan önce ılık süt faydalıdır ama tam yağlı içmemeye özen göster içebiliosan light olmadı yarım yağlı içebilirsin proteindir süt iidr candır :)
Yani ben biraz önce dolaptan litrelik sütü kafama diktim ama sen bilirsin genede.
Sütün yağ oranına bağlı birşey.Tam yağlı bir süt metobolizmaya bağlı olarak kilo yapabilir her zaman yarım yağlı süt daha iyidir eğer kilo endişesi varsa.
yağ oranına bağlı. ama sıkıntı olmaz, ek olarak akşam belli bir saatten sonra yemek yersen kilo alırsın bla bla bla...
akşam spor yapıyorsan sıkıntı olmaz.
ben hep içiyorum. bir zararı yok ve kilo yapmıyor. ( kilo aldım diye bana söylenme ama sorumluluk kabul etmem )
Hiçbir zaman kilo yapmaz.Ne olursa olsun eğer akşam yeniorsa geç saatlerde 18-19-20 lerde eğer içinde şeker ve karbonhidrat yoksa bişey olmaz
Bir bardak süt içeceksin tüm ks yi ayağa kaldırmışsın :D
biliyorum tabiki ama öyle olmuş :D süt kilo yapar geç saatte canım
sütdeki yağ doğal yağdır onlardan bişey olamz faydası olur ama göbek yapma bakımından diyosan etkiler yağ sonucta ama light içersen hiç birin sorun yok demektir :)
sütün kilo yaptığı nerde görülmüş yaa aksine kalsiyumun fazlalığından kilo verliri daha önce araştırın sonra gelin kafanda atmayın sonrada gelip eksilemişsiniz bay bilmişler sizi
Sütte sadece protein olmaz yağ da var ve kullanılmayan yağ kilo yapar ki zaten bu saatte 100 metre yarışına çıkmayacaksın :)
sakın içme miden agrırrr hele içir içmez yatacaksan içmeee
gazdan başka birşey yapmaz rahat olşu anbende içiyorum
şehir efsanesi. kilodaki değişim tamamen aldığın kalori ile yaktığın kalori arasındaki dengeyle alakalı.
uyumak için iyidir ama gaz yapar süt kilo da aldırır ama zaten gece yemek içmek kilo aldırıyor.
sütün nasıl bir zararı olabilirki bu saatte olsun :)
sütü içerken şeker v.b ilave vapmazsan bir sakıncası yok
Her gün düzenli içersen ki tam yağlı sütse bir de yapar.
Süt içmenin saati olmaz rahat takıl ;) ayrıca fit bir hatuna benziyorsun..oynasma kilonla :)
yapar bu saatte su içsen göbek yapar sakın yiyip içme tuvalete git
diyetisyen verdiği diyette her gece yatarken bir bardak süt önermişti bana. uyguluyorum çok da faydası oldu. tabi ki şekersiz.
Bira göbeğini dıydumda süt göbeğini duymadım, hem faydalı kalsiyum var içinde.
soruya 48 kişi cevap vermiş ben sorsam 2 kişi anca cevap verir mk D:
Sendede 50 gram ondan olsa sanada cevap verirler.
robinhood küfür etmeyecem it
zaten kilolusun dert etme bu saatten sonra alırım diye.ye gitsin
kilolu değil misin sen :D ? şimdi ama resmin öyle demiyor da pek =)
ben gördüğümü söyledim kilonu bilmem =) 55 gösterip zayıf olanda var kilolu gösteren de
ben kilolu gördüm üzgünüm ve gördüğümü söyledim sadece
kızarsın diye yapmıştım :D kızmadın mı hiç ? ya da kafana takmadın mı peh işe yaramadı sanırım :DD
hiç inandırıcı gelmedi :D ama neyse bir kıza kilolusun deyip te kafasına takmayacak bir kızın olduğuna pek inanmıyorum :P sen istisnasın sanırım
kuruntulu birer canlı olduğunuz için aklınıza mutlaka acaba ben kilolu muyum diye aynı karşısına gidip mutlaka bakıyorsunuzdur ne kadar inkar etseniz de bu durumu :D istedigin kadar öz güvenin olsun kuruntu var bir kere doğanızda
hemen söyleyim sana yüzün ile ilgili :D ?
tipine bakınca gördüğüm kıskanç bir yapın var insanların seni eleştirmesinden nefret ediyorsun kendi halinde olmaktan mutlusun kuruntun ise dış görünüşünle alakalı geliyor
:D hiç inandırıcı gelmedi ama seni en iyi sen tanırsın tabi dürüstsen bu konu da =) neyse sohbet etmek güzeldi seninle hadi görüşürüz.
sutmu nesquikli olursa sever birde kilo yaparsa varya yemede yaninda yat
.
yaa öylemi :)
içeceğim :)
aferin
Fazla içmem merak etme :P
süt = protein
protein = Kilo yapmaz
karbonhidrat = kilo yapar
gerçekleri yazdım eksilendim bir dahakine sallarım ,alırım artıları sanırım :)
kralgenç her yorumunu eksilemde gör gününü :)
Daha çok gaz yapar ses cıkar :)
zarar mı :) emin ol yapabilceğin en sağlıklı şey;)
iç ya boşver canın çekiyosa :D
Süt ve zarar bunları yan yana getirmek bile saçma
süt gaz yapar diye biliyorum ben:)
sakın içme en az 2kg garantisi var
Süt iştah kapatır . Yani kilo yapmaz .. Ok ...
Süt ıcme onun yerıne yogurt ye. Rahat uyursun hem.
keçi sütü iç detox etkisi var :D
sütü sabah saat 10-12 arasında içebilirsin
gaz yapar uyutmaz seni
yağlı mı yağsız mı olduğuna bağlı içme
iç canm hiçbir sekilde kilo yapmaz sekerli değilse
Bir bardak sütten bir şey olmaz ya.
yağsız süt içersen bir sorun olmaz.
süt yapmaz sadece şişkinlik yapar
Kilo alsan fena olmaz
yapar. götün büyükse içme asdfg
Yapmaz. İyi hatirlattin kalkip bende iciyim
zannetmem
yapmaz be rahat ol takıntılı olma :)
gaz yapar da kiloyu bilmiyorum :)
Arkasında kalori miktarı vardır. İncelemen gerek.
O ne demek ya Bu saatte süt içmek kilo yapar mı ?
yapmıyor.
su içsen kilo yapar
süt kilo yapmaz ki
sütün kilo yapmasınıda senden duyurom ?
iç iç bir şey olmaz
Fena gaz yapar.
Hayır yapmaz
Birşey olmaz .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar