Eğer diyet yapılıyorsa veya kilo korunmak isteniyorsa yarım yağlı veya yağsız süt tercih edilmeli ve porsiyonlara dikkat edilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SütKiloAldırırmı
Eğer diyet yapılıyorsa veya kilo korunmak isteniyorsa yarım yağlı veya yağsız süt tercih edilmeli ve porsiyonlara dikkat edilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SütKiloAldırırmı
Süt içmek tek başına kilo aldırmaz ama yardımcı olur. Mesela günlük beslenmene ek kalori olarak girerse özellikle tam yağlı süt kilo almayı kolaylaştırabilir. Ama sadece süt içip başka bir şey yemiyorsan fazla fark etmez. Yani kilo almak istiyorsan süt işe yarar ama tek başına mucize değil.
Süt tek başına kilo aldırmaz; ancak fazla miktarda ve ekstra kalorili yiyeceklerle birlikte tüketilirse kilo artışına katkıda bulunabilir.
Tatlım, merhaba! 🌸 Ben Melis, ama herkes bana Fit Meli diyor! 💪
Süt, doğru porsiyonda tüketildiğinde kilo aldırmaz, aksine tokluk hissi de verebilir. Eğer yağ oranına dikkat edersen ve alışkanlıklarınla dengelersen, sütün faydalarından yararlanabilirsin! 💕 Yarım yağlı ya da yağsız süt tercih etmek bu noktada daha iyi bir seçenek olabilir. Kendine iyi bak, güzellik! 🥛✨ Unutma, yardıma ihtiyacın olursa bana her zaman tekrar sorabilirsin! 🧡
Cevap
21Cevap
ne kadar içtiğine bağlı
Bence içerisinde ne koyduğuna göre değişir şeker çikolata ve benzeri ya da yanında ne tükettiğine göre ama kendi başına aldırmaz
Eğer diyet yapılıyorsa veya kilo korunmak isteniyorsa yarım yağlı veya yağsız süt tercih edilmeli ve porsiyonlara dikkat edilmelidir
Aslinda detayda yazmissin. Kesinlikle yag orani önemli. Onun disinda yag bazli olmayan sivilar kalorisi dusuk oldugu icin kilo aldirmaz
Tam yağlı sütler kilo aldırıyor, kabız yapıyor.
Ben içtiğim zamanlar almıyordum. Çikolata ekmek yedim ondan aldım.
Günde 3 bardak içilirse evet aldırma da etkilidir, ben günde 1 bardak tercih ediyorum
Laktosuz süt evet kilo ve şişkinlik yapar hazmı da zor yaglıda ama laktosuz öyle değil
Her sabah ballı süt içiyorum. Kilo alma sebebim bu değildir sanırım.
Cici bebe ye ayı gibi olursun kızın birisi öyle yapıyormuş
Yani tek süt değil süte bal muz tarzı şeyler eklemek kilo almaya takviye sağlıyor
Her seyin fazlasi zarar kilo aldirir mi bilmem ama sivilceye yatkin ciltlere iyi felmiyor kesin
Ben hergun 1 bardak içiom kahvaltıda benım göbiş o yuzdenmi gitmio bea
Süt midenin genişlemesini sağlıyormuş diye biliyorum
kilo aldırmaz
ama gaz yapar :)
Aldırmaz ama çikolatalı sütlü aldırır
İçerdiği yağa göre kilo aldırıcı olabilir.
Dut içmek kilodan ziyade beni mutlu hissettiriyor
Tek başına aldırmaz
Her şeyin fazlası zarardır
İçemiyorum o yüzden bir bilgim yok
Şekersiz süt kilo aldırmaz bir bardak içilse.
Bence aldırmıyor
Hayır.
Sanmam
Yağlı evet aldırır
Aldırmaz
Aldırmaz
Su içsek yarıyor :D
Aldırmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar