Arkadaşlar boy 1.65 kilo 62 hedef 52.
merak ettigim aranızda hic 2-4 gün yalnızca zeytinyaglı salata yiyerek kilo veren varmı? arkadsım bu yontemle kilo verdi cidden begenmstım simdi bende yapmak istiyorum 10 kilocuk nedir ki herkes kacar kacar kilo veriyor
merak ettigim aranızda hic 2-4 gün yalnızca zeytinyaglı salata yiyerek kilo veren varmı? arkadsım bu yontemle kilo verdi cidden begenmstım simdi bende yapmak istiyorum 10 kilocuk nedir ki herkes kacar kacar kilo veriyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Kalorisi düşük, su içeriğinin yüksek olması nedeniyle salata her zaman zayıflama diyetlerinde öncelikle verilen bir yemek çeşididir. Ancak hiçbir zaman tek başına verilmesini uygun bulmayız. Nedeni ise her ne kadar sebze içeriği ile vitamin ve mineral açısından zengin görünse de protein içeriğinin olmaması ile uzun süre tok tutmaz, metabolizmanın çalışması adına dengeli bir öğün oluşturmaz.
Haftada birkaç günün birkaç öğününü zayıflamak adına kalori kısıtlaması yapmak istiyor ve bunu da en kolay salata yiyerek sağlayabileceksen, önerim salatanın üzerine haşlanmış tavuk veya hindi, lor peyniri gibi az yağlı bir peynir veya iyi süzülmüş bir ton balığı ekleyerek daha doyurucu bir öğün sağlayarak kilo verme hızını da arttırabilirsin.