AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
bağırsaklarımızın sağlığı için en basitinden yapmamız gereken ne? ve en çok yaptığımız hata ne?
Merhaba,
Yemek yemeyi çok seviyorum. Fakat göbek bölgemden şikayetçiyim. Yemeği kesmem imkansız çünkü aç kalınca mideme vuruyor.
Nasıl midemi dengelerek kolay göbek bölgemi eritebilirim?
Abla, kilo almak için bir diyet var mı aklınızda? Çok teşekkür.
Merhabalar benimde basur problemim var daha çok kabız olduğumda çok sıkıntı yaşıyorum ne yapabilirim çok zor durumdayım yardımcı olur musunuz
Hocam göbek ve yanları eritmek içinne yapmam lazim? Ayrica çavdar ekmeği kilo aldirir mi gunde kac dilim yemem lazim?
Banu hanım merhabalar
Sağlıklı bir insanım hormanal bir problemim yok. kilo alamiyorum sabit yardımcı olursanız sevinirim ☺
Diyabet hastalari icin en uygun diyet ve beslenme formu hangisi
Herkesin derdi ''nasıl kilo verebilirim?'' olurken.
Benim sorum şu; ''Ben nasıl kilo alabilirim?''
174 boyda 62 kiloyum sizce ideal mi? Bir de metabolizmayı hızlandırmak için ne önerirsiniz?
Ben kilo alamıyorum metabolizmam hızlı çalışıyormuş. Öneriniz var mı acaba.
Ne yapmamız lazım peki
Yaş 28.. boy 188 kilo 86.4 .. yağ oranı 12..
Sizce diyet gerekli mi? 😏
Yemek yemek neden sorun oluyor insanlarda ben ne kadar yemek yersem yiyeyim hic kilo alamıyorum neden
Ben zayıfladım lakin göbüş bir türlü gitmiyor :) sporda yapıyorum ama yediklerimmi dokunuyor? Varmıdır buna çözüm?
Doğal, faydalı ve proteini yüksek ayrıca proteini hızlı sindirilen besinlerden önerebilirmisiniz? teşekkürler :D
Meraba Banu hanım, metabolizmam hızlı kilo alamıyorum, bana bir öneriniz var mı? Teşekkür ederim
Hipertiroidiniz varsa bu size kilo aldırmaz. Bunun için görüşmeniz gereken endokrin uzmanıdır ve ilaç kullanımı gereklidir. Zaten ilaç kullandığınızda kilo durumunuz dengelenecektir.
Çok teşekkür edrim @BanuBelkıs hanım
35 kiloyu nasıl vericem. İlk 25 kiloyu verdim şimdi veremiyorum
Hoşgeldiniz.
Ayva göbek nasıl eritilir?
Doğum kontrol hapından dolayı ayva göbeğim oluştu. Kıyafetler üzerinden belli olmasa da çok rahatsız oluyorum nasıl eritilebilir?
Hocam soru soracaktım ama kimseye bir cevap vermemişsiniz?
Ahmet maranki hoca yapmıyormuydu bu bağırsak şeysini yıllardır.
Fitness yapanlar için amino asit ve karbonhidrat kullanmak zararlı mı hocam?
Yemek yiyen insanlar neden vicdan azabı çeker?(¬_¬)
Kilo almak için çok yemek yemekten başka seçenek ne var 😄
Karbonhidrat tozu kullan ben kullanıyorum 4 kilo aldım 2 ayda 😁😁
Nerden bulucam ve nasıl kullanıcam ki
Valla ben spor yapıyorum. Hocaya söylüyorum o getirtiyo. Spor yapıyosan kullan
Yok be ne sporu 😒 poff
Baska türlü zor ben zımba gibiyim şahsen 😁
Soracak sorum yok
Sağlıklı mutlu başarılı bir hayat diliyorum size
👍👌
Neden kilo alamıyorum. 3 4 yıldır 56 60 kilo arası seyrediyor kilom.
Yağ yakımı ile ilgili hangi besinleri öneriyorsunuz?
Bana ayda 20 kilo vercegim bir diyet listesi vere bilirmisiniz?
Ben kilo almak istiyorum 6-7 yıldır ne kullandıysam olmadı spora başladım biraz etkisi var gibi siz ne öneriyorsunuz?
banu hanim cok özel diyetisyen bir uzmanla çalişmak istiyorum göbegimi eriticem aylik 500 bin tl ücretle bir tanidiginiz varsa onerebilirmisiniz
Benim için bir diyet listesi hazırlarsanız çoook ama çoookkk mutlu olurum. 😊 lüfteen
iyi gunler. men kilolu bayan değilim. fakat göbekliğim. zayıflayım zayıflamayım o göbek hep var. bne zayıflamadan ondan nasıl kurtula bilirim? teşekkürler
Karın yağları bir türlü erimiyo ne denediysem olmadı
Hoşgeldiniz banu hanim.. ayda kac kilo vermek ideal?
Merhaba Banu Hanım
1 ay içinde en hızlı şekilde nasıl beslenirsek zayıflayabiliriz?
Elma sirkesi ve detoks sulari yaglari gerçekten eritiyor mu ve nasil kullanmamiz gerekiyo
Sordum da cevap yok..
Çok sık kabız oluyorum bunun sebebi ne olabilir ve nasıl geçer? Ve diyetimi düzgün yapmama rağmen gram gram kilo veriyorum ve bu benim moralimi bozuyor sporumu da yapıyorum başka ne yapabilirim?
Diyet yapmıyorum ama bazı yemekleri tüketmiyorum bana zararlı oluyor
10 kilo fazlam var nasıl eritebilirim Birde buyuk tuvalete 2 günde bir çıkıyorum bu normal mi
Sadece spor yaparak kilo vermek mümkün mü? Ben diyet yapamoyorum. Bana diyet demeyin.
yemessin kilo verirsin. bu kadar basit. diyetisyenlere dunyanin parasini veriyorlar.
diyetisyenlerin kazancı ne kadar
Hoş geldiniz kilo alabilmek için önerdiğiniz bir liste var mı?
Ben İsveç diyeti yapıyorum 4 günde 4 Kilo verdim egzersiz yürüyüş herseyi yapıyorum sizce iyimi
Hocam ben kilo alıyorum geri veriyor geri alıyorum neden acaba ve su an 95 kiloyum çok moralsizim
Merhaba ben evlenevlenmeden önce 56 kiloydum evlendikten sonrada 69 kilo oldum ve hala hiç bişey yemediğim halde kilo veremiyorum
Karin Bolgemde Yaglanmadan En Hizli surede Nasil
kurtulabilirim Ve kurtuldukdan Sonra Nelere Dikkat etmeyeliyim Tesekurler
diyabet hastasıyım hiç yediklerime dikkat etmiyorum kola bağımlısıyım ne önerirsiniz 75 ünite insülin vuruyorum
170 boyunda 55 kiloyum azcık daha toparlanmak istiyorum nasıl sağlıklı şekilde kilo alabilirim
bir kaşık yemek te yesem Karnım şişiyor. hemen yeşil çay içiyorum spor yapıyorum fayda etmiyor 2 büklüm kalıyorum.
Hipotroidi hastalığım var troid bezim yavaş çalışıyor bu hastalık kilo almaya etkilimidir kilolu biriyim
Ben diyetteyim ama sindirim de sorun yaşıyorum bunu nasıl gecirebilirim
1.72 boyundayim 61 kiloyum sizce kilo vermeli miyim?
Akciğer kanseri için nasıl bir beslenme tavsiye edersiniz. Etkilerini kaybetmek hatta bu hastalığı tamamen yok etmek için ne önerirsiniz. Lütfen içimi rahatlatin.
Her öğün makarna yesem kilo alır mıyım mrs belkıs 💡
5-10 kilo vermek istiyorum yardım eder misiniz? ://
Boğazını tut oturup yerinde çakılı durma tamamdır.
Gerisi boş
Birgun de aşırı çay içmek midemi sertlestiriyo normal midir
Açlıkla basa nasıl çıkabiliriz? Tatlılardan krizinden ne yaparsak kurtulabiliriz?
Çok yediğimiz ve hareketsiz kaldığımız için kilo veremiyoruz
Kilo almak için ne yapabilirim? Metabolizma hızlı olduğu için alamıyorum
Herkes kilo vermeyi istiyor fakat ben de almayi kilo noy endeksimin 5 kg altindayim ve biran önce kilo almak istiyorum
Hosgeldiniz
Bitkisel cay icmenin regl donemini geciktirmede etkilimidir